14 Temmuz 2010 Çarşamba

blogger olmak

blog dünyasını sevgili edi sayesinde (stildirektörü) tanıyıp onun izlediği veya onu izleyenleri tıkladıkça tanıdım:)

ırazım canım benim sayesinde hiç görmeden dost olmak nasılmış öğrendim.

sonra haddim olmayarak bu blogu açtım. ne kadar becerebiliyorum Allah bilir , becerdiğim söylenemez. blogger olmak ciddiyetle izlenmek ayrı bir meziyet ;)

hatırlıyorumda bundan 6 ay önce ilk izleyici bölümünde bir arkadaş görünce nasıl sevinmiştim. sonra tanınmak istedim hangimiz istemeyizki , ama ne zormuş Allahım. onun için mümkün olsada bütün bloggerlara izleyici olsam diyorum çünkü izleyici sayısındaki artış inanılmaz keyiflendiriyor insanı.

daha önceleri söylemiştim eşim bi blogum olduğunu biliyor ama adresini bilmiyor (utanıyorum ne bileyim)
dün ellerimin resmini çekerken ne yapıyorsun dedi "bloguma koyucam , resim çekiyorum " dedim.
güldü izleyicin varmıki dedi ne diyosun 196 dedim , bugün itibariyle 197 ama:) yapma yaw dedi , ee birkez girmiş izleyici olmuş bir daha uğramamışlardır dedi, takip edildiğini biliyormusun dedi yooo dedim. ama olsunnn izleyici yerinde o rakamı görmek arada yazdığım yazılara yorum yapanları görmek beni mutlu ediyor. daha fazlasını bırak bu kadarı bile ilk açtığımda bir hayaldi .

becerikli bir insan değilim ne koyayım bloga :D düşün Allah düşün şöyle takip edilesi merak edilesi olsun diyorum:) olmuyor olmuyor :) öyle enteresan biriside değilimki , farklı bir tarafımda yok çok avaraj birisiyim sanırım yani sokakda gördüklerinizden 10 kişiden belki 8 i gibiyim. farklı bir karakterim yok, pardon pardon ben halen eskisi kadar iyi niyetli ve politik bir insan değilim (bu meziyetmi:) ) bu dünyalık bir insan olmadığım kesin. diğer dünya (inşallah orada makbul bir insanımdır, ama nerdeee)

neyse yine çenem düştü, onun için siz usta bloggerlardan ricam biraz bizlere destek çıkın hiç değilse tesadüfi bizim bloglara tıkladıysanız bi izleyiverin ne olur :) Hayda şimdide yalvarmaya başladım yaww:) aaaa yazık bana:)

herkesin günü güzel, yarını güzel, şanslı, keyifli, mutlu ve sağlıklı olsun
sevgiler

6 yorum:

  1. şeker ya!! bende bloğu tesadüf eseri actım izleyicilerim coğaldıkca mutlu oldum :) mutlu oldukca daha fazla şey yapmam gerek diye düşündüm :) yorulmadan kendi capımda birseyler yapmaya calısıyorum :) sen ne yazarsan yaz elbet takip edenin vardır..

    YanıtlaSil
  2. Canımm iyi niyetin güzel yüreğin o kadar belli ki = )
    Sabret, böyle SEN kokan yazılar yayınlamaya devam et. Bir gün o kutucuktaki sayıyı gördüğünde kendin bile inanamayacaksın = )

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. nasil sirin yazmissin okurken kocaman gulumsedim =) Sen devam boyle yazilara okuyorum ben seni buyuk bir zevkle =D

    YanıtlaSil
  4. çok tatlısınız kızlar , sizlerden böyle notlar görmek varya inanın duygulandırdı beni.
    chunli çok şekersin illaki bakılacak msf lerini uygulamana bayılınalacak;)
    hacercim kaşların beni öldürüyor benimde belirgin kaşlarım var ama bu şekil nasıl verilebilir , videolarını seyretmek kendi çabalarınla başarılarını görmek ayrı bir zevk
    zuzum ellerine hayran olduğum o ellere ne renk sürsen kaliteli, romantik duran canımcım
    hepinizi inanın çok seviyorum.
    öpüldünüz kızlarcım;)

    YanıtlaSil
  5. yorum yazamıyoruz belki her zaman ama okuyoruz :)

    YanıtlaSil
  6. :)) sana katiliyorum. bende yaklasik 7 aydir yaziyorum. ilk zamanlar sadece kendim calip kendim oynuyor gibi hissediyordum. ama her gun artan izleyici sayisini gormek cok keyifli! dilerim bizlerde cok takip edilen oyle binlerce izleyicisi olan birer blogger oluruz. sevgiler :)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)