3 Ağustos 2010 Salı

E.L.F postası kaybolan varmı:(

şu 50.000K promosyonu ile free shipping ücretsiz shine lip gloss mudur nedir onları verdiğinde 3 sipariş verdim bunlardan 2si aynı gün geldi (kaldıki 3 siparişimde aynı anda verilmişti) bir tanesi ortalarda yok. 2 temmuz sipariş tarihim sanırım 4 müydü 6 temmuzmuydu neydi yükleme ammavelakin yok yok. yazdım tabi 25 iş günü 10 ağustosda dolacakmış ozamanda gelmezse bakacaklarmış . yaw kardeşim gelseydi gelirdi diyosun yok anlamıyorlar. ben şimdi merak ediyorum ne yapacaklar tekrarmı gönderecekler paramımı iade edecekler yoksa 1 bardak sumu iç diyecekler
varmı elf kargosu kaybolan??

5 yorum:

  1. Valla ben ELF'te hiç sorun yaşamadım, ama benim de KissandMakeup NY postam kayıp. Neredeyse bir ay oldu; içime oturmuş durumda. Umarım bir bardak su durumu olmaz. Az para değildi çünkü.

    YanıtlaSil
  2. benim elften ilk ve tek siparişim kayboldu. para iadesi yaptılar. ama şu anda sitelerinde türkiye için özellikle taahhütlü/registered mail kullanın dıolar. yanı ne derler ne yaparlar bilmiyorum. umarım ödeme yaparlar..

    ben postaneye sordum, orda calısan kadın eger registered değilse 2 aydan önce gelmeyeceğini merak etmememi söyledi :D hahah komik bi ptt'miz var. gerçi taşındık şimdi ordan. gelirse diye komşulara söyledik ama gelmezse de napiyim yani, parasını geri aldım sonuçta.

    YanıtlaSil
  3. cnm bnm de ilk siparişim kayboldu , yaklaşık 1 ay sonra para iadesi yaptılar , sorun yaşamazsın bence kesinlikle irtibatta ol ama :)

    YanıtlaSil
  4. tekrar gönderirler gibi geldi ama demek para iadesi yapacaklar inşallah yani:)

    YanıtlaSil
  5. ben en az 10 sipariş vermişimdirçç3-4 gün içinde geldi hep...daha cok ptt de sorun cıkıyo..inşallah gelir

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)