21 Ekim 2010 Perşembe

hakkın varmı !

sabah 09:00 akşam 18:00 olarak çalıştığımız hayatımızın çoğu vaktinin geçtiği işyerlerinde insanların bizi sinirlendirmeye hakkı varmı??? günü kötü geçirmemizi , ellimizi ayağımı titretmesi , sinirden kudurmamızı bunu iki üç abuk kelime ile başarması :( hırs , para insanlarda şu iki duygu olduğu sürece ben hayvanları hakikaten daha çok seviyorum.

perşembeki cumadan önceki gün olduğu için çok severim bi hıyarın yüzünden sinirlerim altüst oldu. zaten geçen salı dan beri hastayım üstelik 4 gecedir öksürükden uyuyamıyorum. kahretsin yaaa .... insanın lanet olsun bu işyerine diyip çantasını alıp çıkası geliyor vallahi . keşke öyle bi lüksümüz olsa:(

23 senedir sürekli hayal kurarım bi gün milli piyango (23 sene önce milli piyango derdim) şimdi loto vursa söylemeden gelsem işe en ufak bi terbiyesizlikde o hıyara haddini bildirip dosyaları fırlatıp çıksam:)

ahhh ahhh emekli olucam lotonun vurduğu yok :) paşa paşa çalış emekli ol evde yayıl diye kendimi teselli ediyorum.

neyse sıkıntımı paylaşmak istedim, sıktıysam özür :(

2 yorum:

  1. iş hayatındaki bu tür olumsuzluklar malesefki hepimizin başında, insanları anlamak mümkün deil.

    YanıtlaSil
  2. neden sürekli özür dileyip yada insanları rahatsız edip sıkıcı şeyler yazdığını düşünüyosun. burası senin blogun istediğini yazarsın sıkılan okumasın. gerek yok öyle özüre falan biz severek okuyoruz seni.

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)