27 Mayıs 2010 Perşembe

hangi oje yakışmış kızzz bana -2

şimdi bütün oje resimlerimden kolaj yapmayı başaramayınca tek tek ekleyeyim dedim sanırım bir sınırı var . siz bir önceki postu okurken ben kolaj yapmayı denicem:D

hangi oje yakışmış kızzzz banaaa:)






en çok onay alan ojem:) flormar 77





bu ojeye kimsenin birşey dediği yok, tek kat cila çift kat şişedeki rengi alıyor. eşimdende tam not aldı . masum , romantik tatlı bir toz pembe:)
bakalım siz ne diceksiniz?

fuşyamı desem:) flormar 382



buna ne desem fuşyamı desem tatlı bir pembemi desem ne desem:) fosforlu gibi pembe değil güzel bir pembe
ama yine eşimden onay alamadı:)

ben beğendim yazın pembe bikinilerimle kullanmayı düşünüyorum:)
siz nasıl buldunuz?

26 Mayıs 2010 Çarşamba

LOST LOST LOST:)

evet nihayet bitti:) bittide sorular açıklandımı hayırrrr, eee güzel bittimi hayırrrr, mantıklımıydı hayırrrr
kısacası gece yarılarına kadar sezonu yakalamak için hadi bir tane daha diye arka arkaya seyrettiğim sabaha kadar rüyalarımda gördüğüm lost hakikaten düş kırıklığı yarattı bende :)
- lostfan.net i okuyordum , saolsun bazı arkadaşlar yabancı sitelerden yorumları yazıyorlardı aydınlanıyordum ama aydınlanmaya gerek bile yokmuş:)
- black smoke saniye saniye durdura durdura seyredince bazı görüntüleri seyrettim ee ne oldu , vakit kaybı:)
- dizinin her sahnesine odaklandım manyak gibi ipuçları bulmaya çalıştığım aaa evet köpek balığında bile dharmanın işareti varmış dedim de ne oldu koca bir SIFIR:)
- ayrıca claire in annesi , en son ziyaretde makineye bağlı yaşıyan kadın (hatta fişini çekeceklerdi nerdeyse) adadan oceanic six geri döndüğünde dipçik gibi ayakdaydı ee ne oldu da kadın düzeldi?
- jack in babası avustralyada niye öldü?
- walt ın garipliği nedendi?
- neden doğumları gösterip gösterip hep kadınların ilk anda isimleri söylemesine dikkat çekildi?(aoron olsun , yok bilmemne olsun)
- adanın kalbi ne ayak?
- mısır mitolojisini niye gözümüze soktular?
- ben locke sözde jacop ın yanına götürdüğünde help me diyen dallama kimdi ? black mi?
gibi gibi gibiii bir sürü soru ? acaba bu kız neyi seyretmiş bir .oku anlamamışmı diyorsanız lütfen cevaplayınız:)
ben bir sürü sonra son sahne jackin gözlerini adada açmasıyla başlayacak yine aynı şeyler tekrar başlayacak demiştim tamam jackin gözlerinde bitti ama garibim öldü:)
oooy oyyy diye gözümde büyüttüğüm richard alpert bi terane değilmiş:) charles widmore a ne demeli adamda okadar aradı durdu buldu benjamin tarafından öldürüldü:)
mevzu bahis lost olunca benim çenem durmaz senelerdir lost ile kalkıp lost ile yattık kardeşim bumuydu. seyretmeyenlere bak neler kaçırıyorsun diye dizinin savunucusu olmuş ben şimdi seyretmeyen arkadaşlar ne oldu black smoke neymiş diyince kem küm jacop ın kardeşiymiş eeeee adanın kalbine jacop onu sallayınca black smoke olmuş eeeee ne bileyim lan ben eee eeee :) benmi yazdım senaryoyu:) 16-17-18 p.tesi akşam seyrettim ki 17-18bölümler iki bölüm uzunluğunda idi. gece bi yattım rüyamda adadayım:) eee olacağı buydu ama benim rüyam inanın lostdan daha heyecan vericiydi bana iki resim gösteriyorlar kim diye birisine mrs.hawkins diğerine charles widmore diyorum. durun durun en komiği ne biliyormusunuz mrs.hawkins dediğim herşeyler blogunun sahibesi inci:) ay nerden aklıma gelir bunlar bilemiyorum. ertesi gün blogu açtım bi baktım inci lost ile ilgili birşeyler yazmış:) erdimmi lan ben dedim:)
neyse anlayan varsa beri gelsin banada anlatsın bende anliyim
herkese lostun açıklandığı güzel günler diliyorum

haa beni üzüntüye gark eden olayıda hallettim , herşey sütliman:) don't worry be happy:D
sevgiler

24 Mayıs 2010 Pazartesi

iyi düşün iyi olsun:(

haftaya kötü bir başlangıç yaptım , hani silkelenip kendime gelecektim:( işlerde atlanmaması gerekli birşeyi atladığımdan dolayı fırça yedim. hem nasıl bir fırça anlatamam . çünkü açıklamam yok , unutmuşum , kul bu hata yapabilir diyebilirmisiniz ? diyemiyorsunuz ... ezik, mahçup, üzgün , sulu göz bir şekilde duruyorsunuz. bugünün can sıkıntısı yarınada yansıyacak eğer çözemezsem artık ne olur bilemem:(
anlamıyorum iyi birşey yapınca takdir yok, ama unutunca dünyanın sonu , herşeyin sonu oluyor . neden ????
hayatım boyunca kendi yaptığım hatalara kendimde kızmışımdır, nasıl atlarım nasıl yaptın , hay aptal yıldız diye
ama olamayacak gibi gözüken bir olayada son dakikada çözeceksin deniyor:( Allahım beni mahçup çıkarma ne olur çözeyim neolur sorun halolsun gülümseyerek hatırlayayım bugünü:(

sizde stres ne yapar ? bende ayıptır söylemesi kabızlık :( içim kurur birden , nasıl bir mekanizmadır bu vücut anlamadım gitti , herşeyin sonu strese bağlı oluyor. stres önce kabızlık onun sorununu iğrenç yollarla hallettikden sonra geçen 2 sene öncede ayağıma püstüler sedef olarak imzasını attı:( aman ha kızlar ne olur hiçbirşey için dert etmeyin bu sedef öyle mendebur birşeyki bir olunca bir daha hayat boyu çekiyorsunuz:( Allah beterinden korusun diyor daha fazla içinizi daraltmamak için bolll güneşli, sağlıklı, şanslı, hayırlı haftalar diliyorum
benim için dua edin olurmu:o(

21 Mayıs 2010 Cuma

BUGÜN CUMAAAAAA:)

bu hafta çok güzeldi haftanın tam ortası 19 mayıs olduğundan süper oldu. günleri karıştırdım salı zannederken cuma olması müthiş bir duygu:)
pufff önümüzdeki hafta nasıl geçecek:) neyse ömür su gibi akıp geçiyorda farketmiyoruz bile.
sayılı günlerimizin olduğunu gerçekden farketsek acaba haftasonu gelsin oda bitsin buda gelsin dermiyiz?
ne kadar yaşayacağımızın garantisi yokki, belki bu benim son yazımdır. ayy bana birşey olursa kızın içine doğmuş dersiniz:)
neyse bu sıralar saçımın kötü olması , regl olmama ile başlayan kötü haller bütün ruh durumumu etkileyip beni bunalıma sokuyor. neden çıkamıyorum oysaki hayat sevdikçeee güzelll:) silkelenip kendime geleyim yawww:)

beni okudukça içiniz bayılmıyordur inşallah:)

sözün kısası bugün cuma :) çooook güzel bir haftasonu hepimizin olsun inşallah
öpüldünüz

20 Mayıs 2010 Perşembe

flormar128:) kırmızı






hakikaten tam bir kan kırmızı flormar 128 , ancak resimlerde tamda rengi çıkmadı açık renk gözükenler akşam evde çektiğimde daha koyu gözükenler işyerimde çektiklerim. renk renk oje sürdüğümden hep ojelerime dikkat ederler:) bu beğeni aldı:) neden klasik bir renk:)
eşimde çok beğendi diğer pembeyi çok hafif buldu , daha doğrusu çok genç kız işi dedi , yaşın 40 sen yaşına göre kullan dedi bana:D bööğğğk yüzüme bir kez daha 40 tokat gibi çarptı ama benim ruhum daha 25 ;)

herkese bol renkli günler diliyorum.

18 Mayıs 2010 Salı

Hayvanlar




iç karartıcı yazıya başlamadan önce kedoşumun resmini eklemek istedim . pamuk prensim böyle yatar yerde ön patileri kıvrılmış bi şekilde. bize her gelen kedoşumun ne kadar şanslı olduğunu söyler. doğruya sokaklarda itilen kakılan bir parça yemek bulamayan onca can arasında sokakdan alınmış bir kedi tabiki şanslı. keşke hayvan severler çok olsa en azından bakana besleyene karışılmasa. bugün iç karartıcı birgün tek güzel yanı yarının 19 mayıs ve tatil olması. böyle zamanlarda içim bunalır huyum kurusun içim bunalıncada hayvan barınakları sayfalarını gezer içim şişene kadar resimlere bakar hikayeleri okur üzülürüm:(
http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/
en çok ziyaret ettiğim sayfada yedikulehayvanbarınağının sayfası. Meral Hanım insan değil bana göre bir melek, eminim hepimizin içinden geliyordur ama hayat bir şekilde bu işleri gönüllü olmamızı engelliyordur.
en yakın hayvanbarınağına gitmek hiç değilse başlarını okşayıp onları biraz mutlu etmek gerekiyor. ogün acıbademde ablamlardan gelirken yoldaki kedileri gördüm hepsinin önünde kuru mamaları vardı ama ben gidipde birisini sevince diğer iki taneside geldi benide sev der gibi süründü bacaklarıma:( oysaki karınları tok dimi allaha şükürde çok itilenip kakalanmıyorlar ama yinede sevgiye açlar. biraz sevdim biraz mıncıkladım ve yanlarından ayrıldım. barınağa gitsem eminim ağlıcam onları görünce ama bir h.sonu gitmek istiyorum. elimizden geldğince bir paket makarna, bir paket süt bile götürsek sadece gitsek bile yeter. gitmeden her birimiz sayfasına girip 5-10tl. gibi küçük paralar göndersek bile yeter.
hepinize bolllll güneşli, sağlıklı, şanslı güzel günler diliyorum
sevgiler

17 Mayıs 2010 Pazartesi

saç ürünlerim/saçlarım:)



saçlarım kısa ve kendim boyuyorum. beyazlarımda haddinden fazla:( bıraksam bembeyaz olacak sanırım:)

çocukluğumu hatırlıyorum blendax kullanırdı annem kestane rengi düz herkesin hayran olduğu sağlıklı saçlarım vardı. beyazlar bu düzlüğü aldı götürdü. yerine dalgalı gibi saçlar kaldı:( öyleki uzunken köpükleyip vigo yapınca permalı gibi saçlarım olurdu. uzunken güzel ya kısayken ne yapıcam:D sabah kalkınca papaz gibi bir kafa ile dolaşıyorum:)

çocukluğuma dönelim:) blendax sonrası saçlarımı ozaman bin çeşit olmayan elidor ile (pembe ) yıkardım, yine güzeldi sıkdı düzdü ve sağlıklıydı. saçlarımı akşamları sarardım sarmadığım zaman düz fön çektirdiğmi sanırlardı . ahhh ahh eskiden saçlarım için ne iltifatlar alırdım. toplam 3 kez perma yaptırdım. esmer olduğumdan permanın yakıştığını doğal durduğunu söylerlerdi.

20 yaşında saçlarıma aklar düşmeye başladı:) sonrası hızlandı tabi :D
resimde gördüğünüz gibi ençok elidor kullanıyorum. şampuanımda elidor pembe kutulu , kremide elidor.
banyoda şampuanlıyorum kremliyorum, sonrasında açıkrenk kahverengi kutuda gördüğnüz maskeyi sürüp 5dk. sonra duruluyorum. çıkıyorum havluyu sarıp biraz bekliyorum. sonra tresan (çok memnunum) nemliyken bütün saçıma elime bir parça döküp buluyorum:) bu elektriklenmeyi alıyor. sonrasında kurutuyorum fönler gibi yaptıkdan sonra gri renkli olan düzleştirici koyu kahverengi ışıltılı kahverengi saç kremi (durulanmayan) bunları sürüyorum. sonra:) jöle (ahh jölelerimi resimlemeyi unuttum:) ) loreal fix , tresan jöle bunlardan birisini sürüp şekil veriyorum.
Anneannem rahmetli banyodan sonra jöle köpük sürünce daha yeni yıkandın pisletme saçlarını derdi:D şimdi eşim bin çeşit kafana şey sürüyorsun bıkmıyormusun diyo:) saçlarımıza iyi bakmalıyız.
bundan ayrı eğer günümdeysem bir yumurta sarısı, bademyağı, hintyağı , susamyağı (eşit miktarlarda) karıştırıp bütün kafama boca edip streçliyorum. 1 saate yakın iğrenç görüntüde dolaştıkdan sonra (mümkünse eşime gözükmüyorum:) ) yıkıyorum. bu yağlarında saçları beslediğini parlattığını okumuştum.

saç boyası olarak koleston 6,35 elegan kahve kullanıyordum. şimdi ise volia kakao rengi kullanıyorum. saçımda beyazlar bol olduğndan en erken 15 gün engeç 20 günde boya tekrarı yapıyorum. 1,5 ayda birde saçlarımı kestiriyorum. bi resim koymaya çalıştım umarım netdir.

058 ve 381 no.lu flormar ojeler







elimdeki 058 ayaklarımdaki ise 381 no.lu (siyah prensesciğimin hediyesi ) olan ojeler
bol resim koymak istiyorum.
yanyana hiçbir farkı yok gibi duruyor 381 daha bi canlı pembe cingiş pembemi desek:)
tek kat ikiside çok kötü duruyorlar . yoğun pigmentli gibi gözükselerde sürümleri zorluyor insanı
yaz renkleri:D

ben fazla yorum yapmıyım sizden yorumlarınızı bekliyim:)
güzel bir hafta diliyorum sizlere

14 Mayıs 2010 Cuma

Kanser :(

Irazın kanserle ilgili açtığı konu üzerine geçenlerde bana gelen bi maili sizlerle paylaşmak istedim.
umarım gerçektir .
sağlıklı günler diliyorum.

ÖZEL HASTANE ÜCRETLERİ HAKKINDA BİLGİ
İhtiyacınızın olmaması dileğiyle.....
ÖZEL HASTANELERE KİMLER PARA VERMEMELİDİR?

Buradan; öncelikle kanser hastalarını uyarıyorum:
Sakın ola ki bundan sonra gittiğiniz özel hastanelerde muayene parası, kan tahlili parası, film parası gibi adlar altında para vermeyin.
Çünkü bu tahliller, filmler, doktor muayenelerinin tümü bedavadır.
Tekrar ediyorum: Bedava tedavi sadece devlet hastaneleri için geçerli değildir. Özel sağlık kuruluşları da artık para alamazlar.
Bizzat yaşadığım bir olayı anlatayım: Bir okurum arayarak dedi ki: 'Eşim meme kanseri tedavisi görüyor.

İstanbul'daki .... isimli hastaneye kontrole götürdük.. Çünkü; onkoloğu (kanser doktoru) orada çalışmaya başlamıştı.

Burada onkologa muayene oldu ve doktorunun istediği kan tahlillerini bu hastanede yaptırdı: Filmler de orada çakildi.

Bu hastane bizden üçte bir oranında dediği 760 YTL para aldı.

Halbuki televizyonlarda yer alan hab erlerde kanser tedavisinin artık özel hastanelerde de bedava olduğu duyurulmuştu.

Bu durumda bize yardımcı olur musunuz?'

SAĞLIK BAKANLIĞI'NA TEŞEKKÜRLER
Bu şikayeti doğrudan doğruya Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'a ilettim.

Sayın Bakan; hem şaşırdı, hem de üzüldü. Dedi ki: 'Rıza Bey; 1 Ekim 2008 tarihinden itibaren hiçbir özel hastane, artık kanser tedavisi gören hastalardan para alamaz.

Bu konuyu Başbakanımız özellikle takip ediyor ve çok hassas. Sözünü ettiğiniz hasta, faturaları bize yollasın. Ben hemen emir veriyorum.

O hastane hakkında soruşturma açtıracağım ve alınan paraları da hasta sahibine geri verdireceğim.'
Gerçekten de iki gün içinde o ünlü hastane; hastadan aldığı parayı iade etmek zorunda kaldı.
Hastaların veya hasta yakınlarının şunu da bilmesi gerekiyor. Bu hastalıkların muayenesi de bedavadır.

Yani; hastalar, doktor ücreti de ödemeyecektir.

Yukarıda dile getirdiğim şikayette; onkolog (kanser doktoru) tarafından yapılan muayene; hastane tarafından 'diyabet muayenesi' gibi gösterilerek 350 YTL alınmıştı.

Hastane; bu parayı da geri vermek zorunda kaldı. Sanıyorum ki artık İl Sağlık Müdürlükleri hastaneleri daha ciddi biçimde kontrol edeceklerdir.

Çünkü özel hastaneler; Bakanlığın aldığı son bedava tedavi kararının kendilerine gelmediğini ileri sürerek hastaları soymaya devam ediyorlar.
Buradan Sağlık Bakanı Akdağ'a hastalar adına teşekkür ediyorum. Çünkü; özel hastaneleri daha sıkı kontrol ettireceği sözünü de vermiştir.

HANGİ HASTALIKLAR BEDAVA TEDAVİ EDİLİYOR
Sadece kanser hastaları değil; vatanda şın altından kalkamayacağı kadar masraflı olan diğer tedaviler de artüık ücretsiz.

Ücretsiz tedavi konusunda Sağlık Bakanlığı'ndan bize verilen bilgi şöyle:
'Sayın Zelyut
Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa istinaden çıkarılan ve 1 /Ekim/ 2008 tarihinden itibaren yürürlüğe giren en önemli hükümlerden birisi de genel sağlık sigortalısı hastalardan acil ve ciddi sağlık tehtidinin bulunduğu durumlar için sosyal güvenlik kurumu ile sözleşmeli özel sağlık hizmet sunucuları tarafından ilave ücret talep edilmemesidir. Bu durum acil haller için sosyal güvelik kurumuyla sözleşme yapmamış özel sağlık kuruluşları için de geçerlidir. Zaten kamu hastanelerince eskiden olduğu gibi herhangi bir ilave ücret alınmamaktadır. 1/Ekim/2008 tarihinden önce özel sağlık hizmet sunucuları diledikleri kadar ilave ücret alabilmekteydiler. Aşağıda yer alan liste ilave ücret alınamayacak ciddi sağlık tehditlerinin bulunduğu duru mlardır.
1) Acil servislerde sunulan sağlık hizmetleri ile acil haller nedeniyle sunulan sağlık hizmetleri,
2) Yoğun bakım hizmetleri,
3) Yanık tedavisi hizmetleri,
4) Kanser tedavisi (radyoterapi, kemoterapi, radyo izotop tedavileri),
5) Yenidoğana verilen sağlık hizmetleri,
6) Organ, doku ve hücre nakilleri,
7) Doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemlere yönelik sağlık hizmetleri,
8) Diyaliz tedavileri,
9) Kardiyovasküler cerrahi işlemleri

NE YAPACAKSINIZ?
Görüldüğü gibi acil servislerde, yoğun bakımda, yanık tedavisinde; kanser tedavisinde, yenidoğanda verilen doğum hizmetlerinde

ve doğum anomalilerindeki cerrahi işlemlerde, organ ve doku nakillerinde, diyalizde ve kardiyovasküler cerrahi uygulamalarında vatandaş artık özel hastanelere fark vermeyecektir.
Eğer sizden bu hastalıkların teşhisi ve tedavisi için pa ra alınmış ise; makbuzunuzla birlikte şikayetçi olacaksınız.

Şikayetinizi de bir dilekçe ile Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'ne yapacaksınız.
Sağlık Bakanlığı diyor ki: 'Sağlık Uygulama Tebliğdeki hükme rağmen ilave ücret alınması durumunda

Sosyal Güvenklik Kurumu'nca özel sağlık kuruluşuna sözleşme iptali ve para cezaları uygulanacaktır.

Sözleşmeye aykırı durumun tespiti açısından, vatandaşımız kendi adına sosyal güvenlik kurumunca

özel sağlık kuruşuşlarına ödenen bedellerin dışında her ne ad altında olursa olsun kendi cebinden bir ödeme yapması durumunda,

bu ödeme için faturasını detayları ile talep etmelidir. Ayrıca sözleşmeye aykırı durumların tespiti açısından

Sosya Güvenlik Kurumunca gerekli denetimler kuşkusuz sürekli yapılacaktır.'

Okurlarıma tavsiyem şudur: Bu yazıyı lütfen, herkese iletin ki

bazı açıkgöz hastane işleticilerinin haksız kazançları önlenebilsin...



İhtiyaç olmaması dileğiyle,

Kazım AYKUL



.

__,_._,___

VE VEEE VEEEE BUGÜN CUMAAAAA:)

klasik cumalarımdan farklı olarak bugün başım sersem gibi sanki azıcıkda başım ağrıyor ama yinede bugün CUMAAA:)
nihayet bu kötü hafta geride kaldı. yooo aslında hiçbirşey olmadı içten gelen bi manyaklık söz konusu. belkide reglm yaklaştı depresyondayım , evet evet büyük ihtimalle bu.
hiç unutmam evlenmek üzereyken jinekoloğa gidip 1-2 sene bebek istemediğimizi bunun için tavsiyelerini istemiştik oda doğum kontrol ilacı önerdi. yalnız sinir yapar dedi. ay eşimin yüzünü görmeliydiniz iyide yıldız zaten sinirli birisi demişti:D neyseki 2 aydan sonra bıraktım o lanet olası ilacı.

h.sonu ne yapıcam plan hazır beyoğlu turu , ençokda merak ettiğim terkos pasajı bulabilirsem gidicem ve cicişlere bakıcam:D evde 1 senedir bekleyen 2 raf yerlerine monte edilip , yazlık kışlık kıyafetler ayakkabılar yer değişecek.
offf çok iş yaaa:) düşüncesi bile yordu. tamda regl üstüne:( bi menopoza girsemde kurtulsam diyorum:)

haftaya inşallah bomba gibi olucam yazmayı istediğim yazıları yazıcam :) bakarsınız yazlık kışlık derken ayakkabılarımıda sizin için resimlerim söz vermiyim:)

bol güneşli, mutlu, şanslı, huzurlu, sağlıklı güzel cumalarrrrr diliyorum.

sevgiler

12 Mayıs 2010 Çarşamba

2 tatlım daha var :)


ya banane ben 2 tatlı blogger cana daha ödül vermek istiyorum.
vallahi unuttum diye içim ağrıdı.

evet birisi tatlıların tatlısı nonnim:) şekermi şeker
http://nonim.blogspot.com/

diğeri evet evet bildiniz nasıl unuturum bu şekeri:)
http://makyajgunlugu.blogspot.com

öpüyorum hepinizi çooook seviyorum

SWEET BLOG AWARD:)


Nilgün'cüm namı değer http://trendyandfriendly.blogspot.com/ bana en TATLI BLOG ödülü göndermiş. moralimin bozuk olduğu şu günlerde ilaç gibi geldi nilgüncüm tşk.ler canım.
aslında takipde tuttuğum bütün blogger arkadaşlarımı çok seviyorum içlerinden 10 tanesini seçip bu ödülü göndermek beni epey zorlayacak.

Kurallar
Bu ödülü 10 tatlı blogger'a gönderin.
Bu ödülle ilgili bir post yazın fotoyu ve ödülü göndereni yazın.
Ödülü blogunuza koyun.
Ödüllendirdiğiniz 10 kişiyi yorumla bilgilendirin:)
işte benim en tatlı 10 blogger ım;)

http://www.stildirektoru.com/
http://www.makyajcantam.org/
http://www.fashionbysiu.com/
http://just-makeup.net/
http://doorstepping.blogspot.com
http://siyahprenses.blogspot.com/
http://insideofmypurse.blogspot.com/
http://byheh.blogspot.com/
http://kozmosim.blogspot.com/
http://leyya-craftmania.blogspot.com/

11 Mayıs 2010 Salı

içimmm:)

bir sürü şeyler yazmam gerek aslında
- anneler günü makyaj alışverişim
- gratisden aldığım son ürünler
- oje swatch larım
- saç ürünlerim
v.s. v.s. diye gidiyor ,ama hiçbirine içimden gelipde resimleyemiyorum:(
en kısa sürede yaptığım yeni alışverişleride burada sizlerle paylaşıcam
öpüldünüz kızlar;)

10 Mayıs 2010 Pazartesi

pazartesi modu :(

şu an anlamını bilmediğim bir sıkıntı var içimde , melankolik olduğum için hemen beni üzen bir şarkı dinlerim:)
şu an kulağımda dinlediğim şarkıyı size yazıyorum;


Yalnızım ben çok yalnızım
buymuş benim alınyazımm
ister uzak ister yakınnnnnn
anılar beni rahat bırakınnnnnn

yalnızım ben çok yalnızım
buymuş benim alınyazım
ister uzak ister yakınnnnnn
anılar beni rahat bırakınnnnnnn

artık dönsende dönmesende
ne çıkar beni sevmesende
bir kadehim var bak elimde
hasreti içiyorummmmm

inan sevgili küskün değilim
yalnız hayatta tek isteğim
gönülde bana uzanacak
dost elinin delisiyim

artık dönsende dönmesende
ne çıkar beni sevmesende
bir kadehim var bak elimde
hasretiiii içiyorummmmmmm

yalnızım ben çok yalnızım
buymuş benim alınyazımmmm
ister uzak ister yakınnnnnnn
anılar beni rahat bırakın


:(((( sizler bu lanet p.tesi ruh durumunuz nasıl???
herkese çooook güzel bir hafta diliyorum , umarım akşama kadar bu modum değişir

7 Mayıs 2010 Cuma

BENİ OKUYAN VE YAPMAYAN ARAP OLSUN:)

hatırlarmısınız bunu çocukken (bloğu okuyan 80 yılı ve daha küçükler hatırlamaz sorry) birşey yapmayınca bunu yapmazsan arap ol derdik tam olarak böylemiydi söz:)

şimdi benim bloğuma üye olupda hediye postumu sitesinde yayınlamayan sevgili izleyicilerim yapmazsanız arap olun dermişim:)

arap olmak kötümü arap derken zencimi demek istiyorduk acaba? neyse konuyu atlamayayım birden aklıma geldi neden dedim benim canlarım katılmıyor hepsi kampanyama neden postlarını yayınlamıyorlar yoksa hediye postu yayınlamak çokmu kötü ben bir sıra bu hediye postlarına okadar takmıştımki nerdeyse bunun için sadece blog açacaktım. şimdi dikkat ediyorum bazı arkadaşlar hediyeler çooook çoook güzel ise katılıyorlar işte benim gib iyarım elma gönül alma ise katılmıyorlar ;)

neyse herkesin güzel canı saolsun hep tanınıpda ne olacak dimi :) büyük ihtimalle benim hediyede blogu olmayan bir arkadaşa gidecek çünkü katılımcıların çoğunun bloğu yok:) beğenip katılan arkadaşlara şimdiden tşk.ler beğenmeyip katılmayanların canı saolsun diyorrrrrrr cuma gününün son 1 iş saatine girmiş bulunduğumuzu müjdeliyorum.

öpüldünüz kızlar;)

6 Mayıs 2010 Perşembe

NİHAYET CUMA;)

sizede olurmu bilmem bana bu hafta çok zor geçti, günler geçmek bilmedi . çarşambayı perşembe , perşembeyi cuma hissettim çok kötü :( nedensiz bir can sıkıntısı var Allah hayırlara yorsun.
sadece uyumak istiyorum hiçbirşeycik yapmadan uyumak yada evimde oturmak. bahar depresyonundamıyım nedir:)
bazen kendinizi tiksinç bulduğunuz olurmu , ne yapsanız (ki yapmakda içinizden gelmez) olmaz makyajı yapamazsınız saçlarınız okadar kabarırki müdahele edilmez:( elleriniz hem şiş hemde serttir e bide üstüne güneş alerjisinin verdiği siiller tuz ve biber olur:

neşelenmek için ne gerekir evet sadece h.sonu olması ve evde miskinlik yapmak ama onada imkan yok yarın alışveriş pazar anneler günü;)

bunların üstüne birde bir arkadaşım gereksiz kaprisler yapıyo bozuluyo, ters konuşuyo de git işine diyesim geliyo ama nedense ısrarla sanki suçluymuşum gibi gönlünü alıyorum valla hakikaten ben manyağım:)

daha fazla sizleri boğmadan bugünün tek güzelliği olan nihayet bugün cuma diyorum. çoooook güzel bir h.sonu diliyorum
sevgiler

SÜPER Bİ VİDEO!

http://sigmamakeup.com/products/701.html

ben yeni buldum, çokdan seyretmiş olanlarınız vardır:D sigmanın sitesinde fırça setinin yanına bir video eklemişler. hangi fırça ne için kullanılıyor ve en önemlisi nasıl kullanılıyor görüntülü vermiş benim çok işime yarar:) teker teker arardım yok bronzer nasıl sürülür, yok kapatıcı :) alın hepsi bir arada hizmet:)

iyi seyirler:)

5 Mayıs 2010 Çarşamba

mor ojeler:)




golden rose dan son aldığım ojelerden birisi :) mor tam anlamıyla sedefli bir mor
eşime modası geçmiş geldi, sedefli ojeler eskiden vardıya ondandır dedim. yine beğenilmedi
hey allahım millet kırmızı ojeye alışmış başka ojeleri kabullenemiyorlar.
ogünde tam bu renk bir elbise vardı üstümde :D çok uyumlusun dediler:)
sizce nasıl hanımlar?

4 Mayıs 2010 Salı

HAYATIMDAKİ BLOGLAR;)

dün akşam oturdum blog sevdam ne zaman başladı dedim. blog gurusu edoş tee ozamanlar başka bir bloğu vardı birkaç münasebetsiz canını sıkınca bir süre ara verip tekrar başladı , başladığında edoş olduğunu bilmesemde yazılarının sıcağı takipcisi yapmıştı bile sonradan anladımki bu bizim edoş;)
onun bloğu sayesinde diğer bloglarla tanıştım makyajçantam onlardan birisi. g.g. de alışveriş yapıyorum makyajçantam yüzünden;) şaka şaka ama ırazım benim e.l.f sevdam seninle başladı . bulduğum satıcı nasıl tatlı nasıl kibar nasıl içten sonradan bi baktım bu benim ırazımmış:) ırazcım sayesinde ebay da alışveriş yapmayı paypal hesabı açmayı ne bileyim makyajda fırça kullanmayı öğrendim.

sonra justmakeup , pumpkin bu hatunlar birer dehşet birer koleksiyoner :) justmakeup ın gözleri kömür sürsen güzel olacak cinsten hatun çok hoş yaw:) inşallah pumpkin gibi bize video çekerde bu güzelliği görürüz.
sonrasında diğer bloglar geldi. internetde sörf bu olsa gerek ay bu kim , bakalım ne yazmış derken günün yarısı gidiyor.

tabi bu hatunların sayesinde benim 3 gözlü çatal bıçak set kutum şimdi oldu size bi makyaj malzeme dolabı . ay eskiden 1 allık alır bitince yenisini alan ben 6-7 allık oldu şunuda alayım diyorum :D

sonra sonra ben niye yazmiyim dedim. birşeyler öğrendiğim içinmi yoooo ama bi merak bakalım beni takip edeceklermi dedim:) bugün itibariyle 100 küsür izleyicim var:) ben isterimki yıldız bugün ne yazmış diye merak edilip tıklansın ama daha o kadar olamadık ooooo kimbilir kaç fırın ekmek yicem dimi:) olsun buda bana yetiyo. inanırmısınız akşam tv seyrederken yarın bloğumda bunları yazmayı düşündüm:) aklımın bir tarafı blog için ne yapabilirim oldu.

birde firmaların bulduğu bloglar oluyor onlara gıpta ile bakıyorum inanın. önemli olan ürünü kullanmak değil beni bi firmanın görüp al bunu kullan yap yorumunu bizim için yorumların değerli demesi gibi birşey dimi?

daha ne kadar gidecek bu blog sevdam bilmiyorum. doğru dürüst makyaj yapamıyorumki video koyayım. hem yüzümüde göstermek istemiyorum:) bilmem tanınmak istemiyorum herhalde eleştiriye açık gibi gözüksemde çok etkilenirim. bundan olsa gerek:) eşim bile blogum olduğunu biliyor ama adresini vermedim:) ondan gizli yazıyorum. sanki okuyup benimle dalga geçecek yaw:)
blog hediye kampanyama hediyeleri hazırlayıp resim çekiyordum ne yapıyorsun sen orada dedi anlattım kızlara hediye vericem dedim gülümsedi.
şu iştede mükemmelim sadece yaptığım işe diyebilirim onuda söylemiyim:) 23 senelik iş tecrübemde okadarda olsun değilmi:) bunun yanında ne alanda iyiyim derseniz vallahi söyleyemem çünkü mütevazi olmak daha çok hoşuma gider bakmayın size işimde iyiyim dediğimi bunuda kimsenin yanında söylemem onlar takdir etsin ben kibirlilik yapamam.

saçmamı yazı oldu , yazı hayatımdaki bloglardan başladı yine kendimi anlatmaya döndü. offf çenem düştü yine.
okadar sizi sıkmayayım dimi;)
sevgiler

MANGO

Mango açıldığından beri benim dayanamadığım bir marka:) diğeride Zara .
benim gibi kaç tane var , eminim bir çoğunuz benim diyorsunuzdur.
Mango Outlet de çoğu şeyi bulabiliyorum hemde çok uygun fiyatlara arkadaşlarım bile nasıl buldun der:)
ee karıştır dene al. ilk kez bi elbiseyi 119 dan 39.9 tl. ye düştüğünü görünce attım sepete denemedim
eve geldim denemedim taki düne kadar aman yarabbim hamileler benden daha ince gözükür inanın bir felaket
nasıl böyle bir hatayı yaptım dedim. ben genelde elbisemden fiyat etiketlerini çıkarır faturası ile saklarım birşey olursa diye bir baktım faturaya outletlerde beden ve renk harici değişim yapılmaz yazıyor eee ne yapıcam elimdemi kalacak
hemen Mango Viaportu aradım . cevap aynı elbise sizde kalacak. bende müşteri hizmetlerine mail attım. hemen döndüler isim verdiler. verdikleri ismi aradım getirin bir bakalım elbisede birşey yoksa değiştirelim dediler. c.tesini iple çekiyorum değiştirmeden içim rahat etmeyecek:( dua edinde bir aksilik çıkmasın . benim bir giysiden sıtkım sıyrılırsa senelerce kalır, sonrada başkasına verilir:) bakalım hızlı geri dönüş benim için çok önemlidir. Mangoda beni yanıltmadı enazından şimdilik:D
paylaşmak istedim.
sevgiler

3 Mayıs 2010 Pazartesi

boyakupuyum:)

http://www.boyakupuyum.blogspot.com/2010/05/boya-kupu-200-izleyici.html
urban decay ürünleri verdiği için merak ettim, zaten takipçisiydim birde yarışmaya katılayım dedim;)

kazandım:) sizde kazanabilirsiniz:)

http://siyahprenses.blogspot.com/2010/05/hediye-cekilis-sonucu.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+SiyahPrenses+%28S%C4%B0YAH+PRENSES%29

evet sevgili silahprensesin güzel hediyeleri benim oldu. bugün kargoya verecekmiş:) dün öylesine dolaşırken gördüm ayyy nasıl sevindim:)

birşey kazanmak, birşey hediye etmek çok güzel duygular.
hadi sizde benim yarışmama katılın , şansınız bol olsun
sol başta hediye zamanı na tıklayın lütfen

sevgiler