24 Ocak 2011 Pazartesi

iki dakikanızı ayarıp bi imza atarmısınız:( çok önemli

bu dünya hepimizin ama bazıları sadece insanlar için olduğunu etrafda insandan başka bir canlı olmaması gerektiğini düşünüyor olmalıki hayvanlara yapılanlar bini aştı:( en son Hasdal Rehabilitasyon Merkezindeki sağlıksız koşullar birçok hayvan severi yürüyüşe çıkardı bizler bunlara vakit ayıramıyorsak içinizde minicikde olsa hayvan sevgisi varsa aşağıdaki linkde 2 dk. ayırıp imza atarmısınız:(

http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=548&DURUM=2


bugün onlara yapan yarın bizlere yapar içindeki manyakça zevkleri zavallı bu canlar üzerinde kullanan aciz insan müsvetteleri var onlarla aynı havayı soluduğumu düşünmek bile beni korkutuyor:(

benim etrafımda hayvanlara yardımcı olanda olmayanda var iki grubuda dinliyorum. yardımcı olmayanlar mama v.s. bırakanlara karşı tepkililer besleyip besleyip duruyorlar onlarda bir sürü oluyor :( ok. çözüm nedir beslememek ölümemi terketmek anlatamıyorsunuz bırak yardımcı olmayı yardımcı olanlarada garip gözle bakan insanlar var ben onlarla ağız dalaşına bile girmiyorum.

bakın herşeyin fazlası zarar dimi ? oooo insanlar ölüyor diyorlar eee kaç insana yardımcı oldun ???? "0" :((((

belediyeler tam anlamıyla işlerini yerine getirse yani kısırlaştırıp bıraksa belirli noktalara yiyecek içecek koysa böyle bir imkan tanısa , ya bırakın beslemeyi besleyenler için sağlıklı noktalar yaratsa :( al barınağa koy o barınakda ölüme terket işmi bu , layıkıyla işleyen kaç barınak var ??? ölüm kampına çevriliyor barınaklarda .
tamam devlet birşey yapmasın en azından petshoplarda canlı satışını yasaklasın ya bu çokmu zor yasakla kardeşim AVM lerin otopark katlarında havasız , güneşsiz 1m2 bile olmayan minnacık camlı vitrinlerde o yavruları orada aç susuz tutmak ne iştir. yasaklamak bu kadar zormudur.

neyse p.tesi zaten sıkıcı bir gün birde ben sizin içinizi daraltmadan lütfen bir imza diyorum

onlarda bir can onlarada bi şans verelim yaşam haklarını ellerinden almayalım diyorum.

sevgiler

2 yorum:

yorumun benim icin cok onemli;)