29 Aralık 2011 Perşembe

haftanın , ayın ve yılın son iş günü:)

haftanın sonu , ayın sonu , yılın sonu:) son işgünü bir sene daha geçti . 2011 benim için çok parlak geçmedi . etrafımdaki herkes aynı şeyi duyuyorum. sanki bu yıl bi garipdi, güzel geçmedi ve nihayet bitti :)

bitsin gitsin herşeyi arkada bırakalım ve 2012 de çok mutlu olalım, isteklerimiz gerçekleşsin, hayırlı ve sağlıklı güzellllll bir yıl olsun her bakımdan;)

2010 sonu itibariyle değişen işim değişmeyle devam etti şu an üçüncü yerimdeyim umarım burda kalır ve emekliliğimin kalan 1 senesini burada tamamlar ve sağlıklı ve mutlu bir şekilde emekli olurum.

inanırmısınız aldığım kıyafetleri bile emekli oluncada giyebileceğim şeyler olarak seçiyorum. mesala topuklu ayakkabı almıyorum babet alıyorum:D sonuçda emekli olunca çokda topukluya ihtiyacım olmayacak. seneye bugünlerde artık gün saymaya başlıcam:) Allah herkese mutlu sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah. bu vesile ile şimdiden iyi seneler diyorum hepimize;) mutlu olun, mutlu kalın;)

yeni ojelerim






dayanamiyorum aliyorum, aliyorum 300 oldu sanirim ben halen aliyorum:)

luxy box im geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)





luxy box i heyecanla bekledim bekledigime degdi az ama oz ve su ana kadar denemedigim markalar. mavala oje ottoman rengi :)cok cici
bu kutulari ben hazirlasam minik allik minik pudra gibi urunlerdende yer verirdim . hadi pudrayi gec ama allik olayini atlamazdim:)
sanirim bu firmalar cogalacak, benim bildigim 3.firma . isyerime geldiginde arkadaslar hemen sordu bende dilim dondugunce oalyi anlattim daha once hic duymadiklarini ilettiler ve fikir cok hoslarina gitti canli tanitim :D

28 Aralık 2011 Çarşamba

YEMEK ŞÖLENİ!



LEZZET VE EĞLENCE TUTKUNLARI
5. YEMEK ŞÖLENİ’NDE BULUŞUYOR...

Katılımcılarına eğlence, heyecan ve bol lezzet vadeden Yemek Şöleni, bir kez daha herkesi keyifli zaman geçirmeye bekliyor. Bu yıl 5.si gerçekleşecek olan Yemek Şöleni’nde en orijinal köfteli tarifler yarışıyor, ünlü gurmeler ve yıldız isimler en iyiyi seçiyor.

Geleneksel olarak her yıl gerçekleşen ve tüm konuklarına lezzet dolu unutulmaz anlar yaşatmayı hedefleyen Yemek Şöleni, aynı zamanda sosyal sorumluluk anlamında yaptığı katkılarla da öne çıkıyor. Bu yıl Yemek Şöleni; eğitime, desteğe ve meslek kazanmaya ihtiyacı olan kadınlara hizmet verecek olan ve Ataşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen Lions Ata Evleri sosyal sorumluluk projesine katkı sağlamak üzere gerçekleşiyor. 5. Yemek Şöleni; ana sponsor Finish Bulaşık Deterjanı başta olmak üzere, co-sponsorlar Parex Mutfak ve Temizlik Ürünleri, Arzum Küçük Ev Aletleri, Öztiryakiler - Blanco ve Pera Ankastre Ürünler gibi markaların yanı sıra İglo Dondurulmuş Gıda, Coşkun Et, Doygun Ekmek, Yudum Yağ, Algida Carte d’Or, Gürallar ArtCraft Cam Ürünleri, Yuva Maya, Dr. Beckmann Temizlik Ürünleri, Yemen Baharat ve Aro Gıda’nın katılımıyla 12 Ocak 2012 Perşembe günü, İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleşecek.

Yemek Şöleni, bu yıl da birbirinden leziz ve orijinal köfteli tariflerin yarışına sahne olacak. İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’nın mutfağında gruplar halinde yarışacak katılımcılar, en iddialı oldukları yemek tariflerini bu yıl da ünlü sanatçı, gurme ve profesyonellerden oluşacak bir jüriye beğendirmeye çalışacaklar. Dereceye girenlerin yanı sıra Yemek Şöleni’nde yarışan tüm finalistler de birbirinden değerli hediyeler kazanacaklar. Yarışmaya katılarak hediyelere sahip olmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey ise iddialı oldukları yemek tarifini, www.yemeksoleni.org sitesinde bulunan kuponla birlikte yarışmaya katılım sağlayabiliyor. Yemek Şöleni, mutfakta yeteneğine güvenen herkesin katılımına açık…

Yemek Şöleni, yarışma heyecanının dışında gün boyu süren gösteri, aktivite, mini konser ve seminer gibi birçok eğlenceli aktiviteye de ev sahipliği yapıyor. Sadece yarışmacılar değil tüm katılımcılar gün boyu heyecan ve eğlenceyi paylaşıyor.


www.yemeksoleni.org
www.facebook.com/YemekSoleni

27 Aralık 2011 Salı

INGLOTTTTTTTTTTTTTTTTT






“GEÇMİŞ ZAMANIN GÖZLERİ”
60’lı yılların dramatik ve vurgulu gözleri öne çıkıyor...

60’lı yılların moda esintilerini makyaj trendlerinde de yoğun olarak hissettiğimiz bu sezonda, göz makyajı her zamankinden daha popüler. Kalın çekilmiş bir eyeliner’ı destekleyen far ve maskaraların yardımıyla daha dramatik bir görüntü ve vurgulu gözler ile çok daha çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Göz makyajınızın da bakışlarınız kadar kusursuz ve kalıcı olması için; Inglot göz makyajı bazı ve göz altı kapatıcı ürünlerini mutlaka denemelisiniz. Göz kapaklarında doğal bir ton sağlaması ve göz kapağında farın birikmesiyle oluşan çizgiyi engellemesinin yanı sıra farın rengini daha net ortaya çıkaran Inglot göz makyajı bazı size dayanıklı ve kusursuz bir göz makyajı elde etmenizi sağlıyor.

Inglot göz altı kapatıcısı ise yüzdeki lekeleri ve göz altı morluklarını kapatırken, içerdiği b3 & e vitaminleri, organik silikonlar sayesinde göz çevresinin kurumasını ve kırışmasını engelliyor.

"BASIN BÜLTENİDİR"


en çok kapatıcıyı merak ediyorum:) malum gözaltlarım problemli:(

21 Aralık 2011 Çarşamba

bi alisveris bi timbis:)




bu rujlar bimde satilan color me rujlar 1,75 olunca insan aliyo tek eksisi benim gibi daha opak renk seven birisi icin kirmizi harici olanlar sedefli:( ama ne derler fiyat performns acisindan iyiler bilgilerinize;)

digeri benim canim oglum;)

gabrini :)






gabrini yeni serisindnen beni beni mahrum biraksada:) ben buldugum yeni serisinden 6 tane aldim:)) mavi olan cok hos icinde minik isiltilar olan nefis bir mavi eee yine gabrininin bir baska markasi rapsodinin yeni ambalajinda isil isil bir mavi hemen onuda aldim ve ustune surdum nasill ??? yesil olanda gabrinin son comertlik serisinden :D onu bir arkadasim begenince ona verdim .

sizce nasillar??

17 Aralık 2011 Cumartesi

bilgi

bu siralar blogumda fazlaca cekilis haberlerine yer veriyorum:) 2012 yilina hediyelerle girmek ayni zamanda yeni bloglari tanimak takip etmek sansimi denemek istiyorum.

bu ne yaa diyen arkadaslara duyurulur:)))))


adamin biri surekli dua edermis piyango ciksin diye , dualarini kabul olmasinia vesile olacak bir bakmiski adam hic piyango almiyor:) bazen sansi biz kendimiz cagirmaliyiz:) cabalamadan sansda olmuyor:)


sevgiler

15 Aralık 2011 Perşembe

cekilisimle ilgili onemli bir not:)

arkadaslar yazmayi unutmusum hediye kazanacak 2 arkadasa istedigi kargo ile urunleri gonderecegim ancak kargo ucreti aliciya ait olacak,

anlayisiniz icin tsk.ler

13 Aralık 2011 Salı

YARISMA BASLIYORRRRRRRRRRRRR:)





fistiklar selam

soz verdigim gibi MARA tirnak filmlerinden sizin icinde iki ayri set iki ayri kisiye hediye etmek istiyorum;)

yilbasinda romantik gozukmeniz icin sizler icin daha romantik detaylari olanlari sectim:)

yukaridada zebra desenli olani sizin icin deneyip resimledim benim gibi yeteneksizseniz:D ama tirnaklarimdada guzel nail artlar olsun diyorsaniz bu filmler tam size gore

cekilisimiz cok basit:)

blogumu izlemeye aliyorsunuz (tek tek bakicam olmayanlar elenecek)
MARA kozmetigin asagidaki facedeki sayfalari begeniyorsunuz (ozellikle yildizlimakyajdan diye belirtiyorsunuz)
http://www.facebook.com/#!/mara.kozmetik

http://www.facebook.com/#!/mara.tirnakfilmleri

varsa blogunuzda yoksa facede bu cekilis ile ilgili yazi yazip yorumda linkini paylasmaniz

iste bu kadar:) cekilisimiz benim dogum gunum olan 8 ocakda sona erecek:) random usulu belirleyeyip duyuracagim cekilis sonrasida talihlilere kargolanacak;)


buda maranin online alisveris yapacaginiz sitesi. mara su an migroslarda ve gratislerde satiliyor.

Tırnaklarınız fark yaratsın! www.marakozmetik.com.tr

hediyeleri sitesindende gorebilirsiniz;)


http://www.marakozmetik.com.tr/Beyaz-Altin-02,PR-66.html


http://www.marakozmetik.com.tr/Beyaz-Gumus-Cicekli,PR-98.html2

hediye kazanacak 2 arkadasa istedigi kargo ile urunleri gonderecegim ancak kargo ucreti aliciya ait olacak,

anlayisiniz icin tsk.ler

10 Aralık 2011 Cumartesi

coooooook yakinda cekilisim var:)

tam bi oje canavari olan ben bazi bloglarda yapilan nail artlara agzim acik baka kaliyorum, ama yetenk yook ne yapayim diyodum taaki maranin tirnak filmlerini gorene kadar benim gibi kolaya kacip sikk tirnaklara sahip olmak istiyorsaniz olay cook basit mara tirnak filmleri:)

eee ben kullanayim sizler mahrum kalacaksiniz istemedim tabi sizlerlede paylasmak istedim:) yazi coook yakinda 2 izleyinime hediyem olacak beni bekleeyin kizlarcim:)

8 Aralık 2011 Perşembe

alissss verisssssssssssss





once rossmann a gittim ve rival de loop lara baktim oje, bronzer, ruj, kapatici(kapaticiyi resimlemeyi unutmusum) isana markada dus jeli, deodorant aldim:)
sonnacima a101 den bu bety booplu tac ve lastik tokalari aldim:)
sonrada gordugum yerden oje aldim:) clariens, gabrini, rapsodi, maybelline, cecile ojeleri aldim birde kullanmasamda yine bi tombul gabrini kalem aldim:)

alisvers gibisi yok valla:) bu arada sali pazarina gittim esofman aldim birde su eldivenleri sokak saticilarindan aldim:) coook mutlu oluyorum boyle coook

beni okuyan haleti ruhiyemin cook degisken oldugunu anlar demi:D

2011 biterken

benim icin 24 aralik 2010 tarihinde baslayan ishayatimdaki haksizliklar 2011 de surgunlerle devam etti :(
haksiz yere yerimin degistirilmesi sonra ordan oraya gonderilmem yasadiklarim sinirlerimi yipratti pustuler sedefimi azdirdi olan yine bana oldu bana haksizlik yapanlarin umru olmadi, bir insan 1 senedir ruyalarinda benzer seyler gorurmu bitirdim desemde ic dunyamda birseyler halen canli halen kabullenememisim demekki. benim hatam politik olmamam yalaka hic olamam. ne diye halen oradasin diyebilirsiniz benim bilen bilir emekliligime 1 sene kaldi onu tamamlamak yaptiklarini cikmakla onlari sevindirmek istemiyorum zaten istenen bu.

bak yine tikandim yazamiyorum, bir sigara icip devam ederim. icimi dokup rahatlamaya calisirken sizleride bogmuyorumdur insallah.

yeni pastel


2 Aralık 2011 Cuma

french hic bu kadar kolay olmamisti









MARA FRENCH MANİKÜR SETİ UYGULAMA

French Manikür Yüzüklerini numaralarına göre tırnaklarınızın üzerine yerleştiriniz.

French kalemini iyice (30 saniye kadar) çalkalayınız. Bir kağıt üzerinde boya kalem ucuna gelene kadar ucu bastırıp, çekiniz.

Açıkta kalan tırnak ucunu kalemi ‘dik’ tutarak boyayınız.

Püf nokta: French kalemin iyi çalkalanması ve yüzüklerle belirlenen tırnak ucuna ‘dik’ açıyla uygulamanın yapılmasıdır.

Yüzüklerin bir ucuyla düz diğer ucuyla oval french yapabilirsiniz. Yüzükler ve French kaleminin ucu aseton ile temizlenebilir.

Renkli ojeyi ve şeffaf cilayı tırnaklarınıza sürünüz.


french oje esimin en tuttugu manikurdur:) eee yapamiyorum herseyi denedim siyirma, bantlarla french setleriyle hicbirisi kuaforde yaptirdigim gibi olmadi taaaaki mara kozmetigin bu seti ile deneyene kadar hem kolay hem zahmetsiz hemde cabucak kuruyor bir kere aliyorsunuz ve kuaforu unutuyorsunuz:)
sizde benim gibi kuaforde vakit kaybetmeyi sevmiyorsaniz her seferinde kuafore para dokmek istemiyorsaniz muracat http://www.marakozmetik.com.tr

set 10 el 10 ayak tirnagi yuzukler french kalem ki belirtmeligim super rahat cizim yapiyorsuzuz 1 cila ve 1 de oje(biri pembe digeri raki beyazi setleri var)bendeki beyaz olan. bu siralar tirnaklarim kiriliyor bas parmak haric tum tirnaklarimi kesmek zorunda kaldim. sizlere gosterebilmek icin alelacele yaptim bundan dolayi raki beyazini alel acele surdum. bir yandan muhtesem yuzyili seyrediyorum bir yandan french yapiyorum coook keyifliyim coook:)

mara french set benden tam not aldi;)

mara tirnak filmi:)





MARA TIRNAK FİLMLERİ UYGULAMA
Mara Tırnak Filmleri İle Tırnaklarınızda Yeni Bir Dönem Başlıyor!
Klasik ojelerin kuruma problemine, soyulma ve sarartma derdine son veriyor. Tüm tırnak ölçüleri için uygun 20 adet tırnak filmi tırnak üzerine yapıştırılıyor ve tırnak uzunluğuna göre fazlalık kesiliyor ya da törpüleniyor. Suya karşı dayanıklı tırnak filmleri ortalama 2 ila 10 gün aralığında tırnaklarınızda kalıyor. Tırnak Filmleri çıkarılmak istendiğinde tırnak yüzeyinden filmler çekilip çıkarılabiliniyor. Tırnaklara zarar vermiyor.

Kuru ve temiz tırnaklara uygulayınız. Folyo üzerinden tırnağınıza uygun tırnak filmini çıkarınız. Fön makinası ile 3-5 saniye kadar ısı veriniz ve tırnağınızın üzerine hemen yapıştırınız. Uygulamayı yaparken, bombeli tırnaklarda boşlukların oluşmaması için tırnak filmlerini hafifçe gerdirebilirsiniz. Yanlış yapıştırmalarda tekrar ısı vererek yapıştırma işlemini tekrar edebilirsiniz. Tırnak filmininin fazlalığını kesin ya da aynı yönde törpüleyin. Üzerine şeffaf cila sürerek dayanıklığını arttırabilir, daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Püf Nokta: Fön makinası ile ‘ısının verilmesi’ ve hemen tırnağı kavrayacak şekilde yapıştırılmasıdır.