29 Şubat 2012 Çarşamba

kedoşumun patileri




kedoş besleyenlere sorum:) benim kedoşumun patileri çok pisleniyor yalıyorda . evde pis değil:) o beyaz yerler hep gri . ev kedilerine bakıyorum pamuk gibiler benim evimmi pis benim kedoşummu pis:) anlamadım gitti

kumunda çok oynar özellikle büyük tuvaletini yapacağı zaman omu boyuyor diyorum?? akkum kullanıyorum ince taneli ? yardımcı olurmusunuz?
her kedi gibi yıkanmakdan hoşlanmıyor ve o patiler beni rahatsız ediyor bazen sadece patilerini yıkıyorum saatlerce yalanıyor garibim:D

bırak kalsın demeyin ne olur aynı dertden müzdaripler vardır çözümünü bulmuş olanlar vardır. ya diyorum bembeyaz olaydı ne olurdu grimi dolaşacaktı :)

bu arda kedoşum resimlerinden daha güzeldir:)

6 yorum:

  1. Yerim onun pis patilerini :)
    Kumun tozundan oluyordur. Ben kristal kum kullanıyorum, onda da biraz beyazlama oluyor ama yalanınca kalmıyor :)

    YanıtlaSil
  2. akkumdan çok memnunum topaklanıyo koku olmuyor birde kristal kumlar çok sağlıklı değil diye biliyorum:( gri oluyor:) bokunda boncuk aradığı için zırt zırt iki saat eşeleniyor:))) ondandır dimi:)

    YanıtlaSil
  3. Kumdandır kumdan :))

    Akkumda idrar da topaklanıyor mu? Benim 4 ay kadar önce vefat eden kara kızım :( çok seçiciydi, kristalden başka kullanamıyordum ama idrar sıkıntı oluyor kristalde. Şimdi şımarık bir kızım daha oldu, korkuyorum değiştirmeye :) İdrar topaklanıyorsa risk alabilirim ama :)

    Bir de bu kedilerin kakalarıyla nasıl bir ilişkileri var yahu, anlayan beri gelsin :) Onlarca kedi barındı evimde, istisnasız hepsi kumu temizlerken gelip elime vuruyordu, şimdiki zilli de aynı. Kedi kakası çok değerli bir şey de biz mi bilmiyoruz acaba? :) Alem canlar bunlar :)

    YanıtlaSil
  4. cerencim,

    evet akkum ince taneli topaklanıyor çok rahat temizliği oluyor . bizimkisi bütün gün tutup bizi bekliyor bizi görünce hemen giriyor çiş yapıyor onu alıp elimizi yıkıyoruz bi bakıyoruz tekrar girmiş bu sefer kaka yapmış eğer yanında değilsekde yaptım gibisinden miyuuuu diyo:) değiştir yani bekletme . şener şenin filmindeki gibi ağa bokunun üstüne bok olurmu diyodu ya benim velet öyle çok zor durumda kalmadıkça iki şeyi bir yere yapmıyo bekliyor değiştirelim:)
    akkumun bir zorluğu oluyor patilerinde kalıyor (biraz ayak altlarımız tüylüdürde) oda karınca yolu gibi gittiği yerlerde ben peşinde şarjlı süpürgeyle:)
    bi dene istersen kristal kum nasıl hiç bilmiyorum ama akkum bu tür kumların içinde en harikası ama pati grileştiriyor şimdiden söyliyim:)

    evet evet kakaları çok kıymetli ;)saklasakmı ne yapsak:)

    YanıtlaSil
  5. benim kedim de beyaz patili, topaklaşan kumlardan kullanıyoruz en sağlıklısının da o olduğunu düşünüyorum açıkçası uzun yıllar hemen her ürünü denedikten sonra. patisinin arasından çıkan uzun uzun tüyler var ya onları küçük bir makasla keserek kısaltırsanız kediniz de temizlenirken rahatlar. fakat benimkine bakıyorum patiler bembeyaz, acaba kumunuz boya bırakan bir cins mi? marka edğiştirmeyi deneyin bence.

    YanıtlaSil
  6. ben akkum kullanıyorum sağlıklı ve kaliteli olduğunu tavsiye ettikleri içinde kullanmıştım. sizin kullandığınız kum markasını alabilirmiyim?

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)