12 Mart 2012 Pazartesi

LANET OLSUN ! limango ya

online alışveriş sitelerinin ilklerindendir dimi limango ?????

nicer dicer aldım geçenlerde , iki saniyede soğanı kesmesini beklediğim nicer dicer düdüğü yarım soğanı koydum kapanmıyor ne o reklamlarındaki küt küt kesen adamlar benmi anormalim :) neyse dur şunu geri vereyim dediğimde yıkadığımdada parça pinçik oldu. bununla birlikte birde biber oyucu almıştım 3-4 lira birşeydi . bunu alırkende bayağı bi araştırdım 10 liralıkda d.günü hediye çekimi kullandım üstünede 19.7 lira verip aldım .

ürünün ücreti 13.3 lira olarak ödendi üstelik hediye kuponumuda vermemişler zamanı geçmişmiş varmı böyle birşey . aradım bağlanmak ne mümkün mail attım geri döndüler kuponu iade edemiyoruz , neden ??? , süresi geçmiş , yaw onu bana d.günü hediyesi vermedinizmi??? süresi doldu diye birşey varmı.
üstelik eski siparişlerime giriyorum ücretin detayıda yok saedce ne aldığın belli. faturayıda iade ederken yolladım. neye göre hesap yaptılarsa bana 13.3 lira geri ödemeyi hangi formüle göre buldular kafam almadı. 5-10 liranın hesabını yapıyorlar hiç yakışıyormu ? hediye çeki yaa adı üstünde hediye çeki yaa bu işin aynısını yapan trendyol hediye çekinide iade ediyor böyle durumlarda, birde en pahalı kargo ücretini limango alıyordu 7 lira şimdi kaç para verdim inanın hatırlamıyorum.
ozaman dedim 19.7 liramı ödeyin (benimde inada bindi 5 lirasında değilim, onlar bu hesabı yapıyor koca firma ben tüketici niye yapmıyım dedim) ödemediler ya anacım
müşteri hizmetleri diye birşey yok sadece orda oturan hödük yazıyor yapmıyoruz vermiyoruz , iade etmiyoruz
fatura detayımı gönderin diyorum onuda göndermiyor
ve ben son olarak diyorum ki LANET OLSUN limango ya
limango benim için bitmiştir , neden benim başıma geliyor böyle şeyler :((((

6 yorum:

  1. Sana en yakın tüketici hakları derneğine başvur canım. İhtar çeksinler. Gerçi 5 liradan fazla olur masrafın ama karşı tarafa vereceği huzursuzluğa değer sanırım :))

    YanıtlaSil
  2. bu konuda en iyi trendyol bende iade ettim kargoyu karşılıyor ayrıca hediye çekini hemen hesaba yüklüyor

    YanıtlaSil
  3. bunun gibi internet satış sitelerinin cogu kandırmaca oluyor zaten, sattıkları urunleri %80 indirimli diye satıyorlar ama piyasa değerleri zaten bunların dediği indirimli fiyat.

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ceren; diğer bir mail adresinede attım bakayım onlar ne diyecek

    kayra; evet trendyol bu bakımdan daha iyi

    rainbow gatherer; sorma yaa ogün salı pazarına gittim bir baktım bu sitelerde satılan botlar 40 lira sitelerdeydi pazardı 25 lira demezmi :) 40 ın üstüne en az 5 lirada kargo koy. ucuz değil kesinlikle

    YanıtlaSil
  5. Limango benim için de bitti..şimdiye kadar;
    1-Tabanı komple açık çizme
    2-Verdiğim siparişle çok alakasız 2 çanta
    3-Siyah uzun elbise yerine siyah tek omuz bir bluz:)
    4-40 beden tunik(gelen ürünün üstünde 3 beden yazıyordu resmen 46 beden gibiydi) :s
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar
    ürünlerin fiyatları çok düşüktü.O yüzden iade işiyle de uğraşmak istemedim.Belki de düşük fiyatlı ürün diye böyle özensiz davranıyorlar.
    Ya da siparişi hazırlayan kişi çok dikkatsiz çünkü faturadaki ürünle kargoladığı ürün farklı.

    YanıtlaSil
  6. hande seninkiler tam çıldırmalık olmuş yaa , iade etmeyip iyi sabretmişsin vallahi

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)