31 Mayıs 2012 Perşembe

ONLINE ALIŞVERİŞ :)


neredeyse alışverişimin büyük bölümünü internet üzerinden alıyorum.

alışveriş yaptığım memnun kaldığım siteler yada yapıpda memnuniyetsiz olduğum siteleri paylaşmak istedim:)

HEPSİBURADA
sanırım ilk alışverişimi bu siteden yapmıştım:) hatta yaparkende kredi kartımı verirken yusuf yusuf olmuştum. ozamanlar kredi kartımı verirken tekrar tekrar çekerlermi , yada kartım abuk sabuk kullanılırmı diye diye ilk alışverişimi yaptım ama sorunsuz bir şekilde ulaşmıştım. yıllardır hepsiburada.com da ne değişmiş ??? bir kere call centre ları mükemmel karşınıza kibar düzgün sesli elemanlar çıkıyor. kargoda sorun yaşamıyorum , paketlemeleri çok iyi :)

GİTTİGİDİYOR
epeydir bu siteden birşey almıyorum. ilk net üzerinden kozmetik alışverişimi bu siteden almış vede ırazımla böyle tanışmıştım. m.a.c sanıp aldığım fırça ve far setide her gg diyişde benim enayiliğimi hatırlatıyor:)


EBAY
ahhh ebay ahhhh bir kere paçayı takdınmı kurtarılmayan ebay:) paypal kaydını yapınca gelsin çekik gözlü çinli satıcılar:) çok alışveriş yaptım gelmeyen olmadı . uzun bir zaman alıyor ama geliyor. özellikle satıcılar ilgili beğenmediğiniz zaman hemen paranızı iade edelim diyen çok satıcıya rastladım. 1-2 dolara güzel takılar bulduğum site.

TRENDYOL
off bu bi hastalık desem yeri hergün acaba trendyolda ne var diye baktırtan görselleri çok iyi mankenleri en güzel site:) sorun yaşadıysamda site bunu güzel bir şekilde çözdü , özür mahiyetinde hediye çekleriyle;)

MARKAFONİ
sanırım muadilleri içinde en eski site, arada bi çek veren , çek verdikçede birşey alma isteği duyduğum site. hiç sorun yaşamadım :)

LİMANGO
muadilleri içinde en sinir olduğum site , verdiği alışveriş çekini ürünleri iade edince silen iki kuruşun hesabını yapan müşteri memnuniyeti 0 olan bir site

DORESOCKS
ince çoraplarımı aldığım hızlı kargosu ucuz ve kaliteli ürünleriyle memnun kaldığım site:)

KOKUCUK
yeni bulduğum hızlı ve paketlemesi güzel bir site

ZİDAYA
ilk üye olana 50 lira hediye çekini duyar duymaz zıpladığım site:) 2 alışverişde çeki kullanabiliyorsunuz (50 ve üstü alışverişinizde) paketlemesi süper , müşteri hizmetleri ilgili bir site

EVİMİSTER
zidaya nın diğer bir sitesi paketimde tanıtım kartı gelince bakıp yine ilk üyeye 50 lira hediye çekini görünce alışveriş yaptığım (100 ve üstü alışverişlerde - 2 seferde kullanabiliyorsunuz) henüz portatif çamaşır makinem gelmedi:) gelince onuda yazıcam:)

GEZGO
bellirli bir saate kadar sipariş verdiğiniz zaman ertesi gün elinizde olan müşteri hizmetleri ilgili olan bir site.

ÖZGÜRCEPAZARLAMA
süratli bir kargo aradığınızda size usanmadan bilgileri tek tek veren kişiler , ihtiyacınız konad sa alınacak tek yer;)

SHOETEK
bir kez alışveriş yaptım ayakkabı görselle alakası olmayan birşey çıkınca iade ettim geliş kargosu iade kargosu derken sanırım 3 sene önce 15 lirayı boşyere verince alışveriş listemden çıkardığım bir site:)şimdi nasıldır bilmem paramı iade edene kadar defalarca aramış mail atmışdım müşteri hizmetleri 0 olan bir site

tımbışımın maması kumu oyuncağını hep net üzerinden alırım bunlardan bazıları;

ADRESEMAMA, PETALIŞVERİŞ, PETSİPARİŞ,JUENPET / tımbışımın ihtiyacı bellidir:) ROYAL CANIN FIT 32 mama, kedikumunda tek geçeceğim AKKUM bunları search ederim hangi sitede uygunsa bi siteyi bi netde araştırırım şikayet varmı yokmu sonrada siparişimi veririm:) en son mama alışverişimide HEPSİBURADADA dan aldım:)

birde fırsat siteleri var dimi:) ondada GRUPANYA yı kullanmıştım . eczane başlıklı sitelerdende botanikeczane yi kullanmıştım.


görüldüğü üzere epey bi tecrübe sahibiyim yeni sitelere bi göz atarım, teslimatlarımı işyerimi verirdim arkadaşlardan o ne yaa hergün birşey sesleri yükselince ev adresimi verdim. site güvenliği artık beni görünce bugün birşey yok demeye başladı:) yada beklediğim birşey varsa bana birşey varmı gelecek 2 paketim var diyede tembihliyorum:)

aklımda şimdilik bunlar kalmış :)

bolll alışverişşşşli günler

3 yorum:

  1. İnternetten alışverişi bende çok seviyorum ama her yerden almamak gerek güven önemli
    madambfashion.blogspot.com beklerim bloguma

    YanıtlaSil
  2. madamB ; o konuda seçiciyim:) sorun yaşadıklarımıda özellikle belirttim:) geliyorum bloguna:)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok faydalı bir yazı yazmışsınız, bir çok online satış sitesinin ortaya çıktığı bu devirde keşke herkes deneyimlerini paylaşsa da insanlar yanılmasınlar alışverişlerinde. sizi www.hirdavatfirsati.com online mobilya aksesuarları,ankastre ürünler,mutfak aksesuarları, evyeler vs. satış sitemize bir bekleriz. Alışveriş yaparsanız güzel yorumlarınızı bizim için de yaparsınız artık. :) iyi günler dilerim.
    Öner TÜRKSEVER

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)