30 Mayıs 2012 Çarşamba

‘TERS MEKİK’İN USTASI POWER PLANK’LE VÜCUDUNUZU FORMA SOKUN!



‘TERS MEKİK’İN USTASI POWER PLANK’LE VÜCUDUNUZU FORMA SOKUN!

Son dönemlerin en ünlü spor cihazı Power Plank, ters mekik teknolojisini kullanarak vücudunuzu şekle sokuyor; kuvvetlendirerek eşsiz bir spor deneyimi yaşatıyor…
Tüm dünyada en çok satılan spor cihazı Power Plank, Finspor’la Türkiye’ye geldi. Reverse Crunch (Ters Mekik) teknolojisini kullanarak vücudu çalıştıran Power Plank, kısa sürede fit görünmenize yardımcı oluyor!
Evde egzersiz yapmayı çok kolay hale getiren Power Plank; tüm vücudun özellikle de kalça, kol ve bacakların dayanıklılığını artırıyor, düzenli kullanıldığında karın kaslarını ise taş gibi yapıyor!
Basit, zevkli ve güvenli antrenman keyfi sunan Power Plank; aynı zamanda esnek, güçlü ve dengeli bir vücudunuzun olmasına da yardımcı oluyor! Her fitness seviyesindeki sporseverlerin yapabileceği Power Plank, kardiyo ve kas geliştirme odaklı antrenmanlar için 4 değişik direnç seviyesine sahip. Spora dilediğiniz direnç seviyesini seçerek başlayabilirsiniz.
Power Plank; LED göstergesi ile antrenman sürenizi, harcadığınız kaloriyi ve mekik hareketinizin toplam sayısını da gösteriyor.
Power Plank, egzersiz yapmanızı daha keyifli ve kolay hale getirmek için; egzersizleri gösteren ücretsiz DVD’yi de sizlere hediye ediyor…
Power Plank’e tüm Finspor mağazalarından e- ticaret sitesi www.finspor.com.tr’den satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)