12 Haziran 2012 Salı

Egzersizi elektiriğe dönüştüren çevreci ürün Sportsart, Türkiye'de!




EGZERSİZ YAPARKEN ELEKTRİK ÜRETEN SPOR CİHAZLARI FİNSPOR’LA TÜRKİYE’DE

SPORTSART GREEN SYSTEM’LA SPORDAN ELEKTRİK ALIN…
Türkiye’nin önde gelen spor ekipmanları tedarikçisi Finspor, SportsArt Green System’i sporseverlere sunuyor. Dünyada devrim yaratan SportsArt Green System kardiyo cihazları, egzersizle kendi elektriklerini üretiyor, elektrik ve enerji masraflarını yine egzersizle, insan gücü kullanarak azaltıyor!
Dünyanın çevreci spor ekipmanları markası SportsArt, ‘Green System’ kardiyo ekipmanları teknolojisiyle bir ilke imza atıyor. İnsan gücüyle elektrik üreten Green System; kardiyo ekipmanları için gerekli olan elektrik ve enerji masraflarını ortadan kaldırıyor.
SportsArt’ın Green System Serisi, egzersizle ürettiği elektriği diğer elektrikli cihazların yararlanması için elektrik şebekesine aktarıyor. Böylelikle spor yaparken üretilen elektrikle spor salonundaki diğer cihazlar da çalışabiliyor. Bu işlemi, şebeke elektriğine bağlı bir invertör’le gerçekleştiriyor.
Spor yaparak elektrik üret!
SportsArt Green System kardiyo cihazında egzersiz yapmaya başladıktan sonra, kişilerin hareket enerjileri elektrik enerjisine çevriliyor. Üretilen bu elektrik enerjisi diğer cihazların ihtiyaçlarını karşılamak üzere şebekeye veriliyor. Şebekedeki fazla elektrikle de tüm cihazlar çalışabiliyor. SportsArt, tam kapasite çalıştığında üretilen elektrikle 2 saat fön makinesi, 40 saat laptop, 8.5 saat radyo ve 1.5 saat da elektrikli süpürge çalışabiliyor.




Seri üç farklı cihazdan oluşuyor…
SportsArt’ın çevreci serisi, spor tutkunlarını eliptik cihazı, dikey ve yatay bisiklet olmak üzere 3 farklı kardiyo ürünü ile buluşturuyor. Hem elektrik tasarrufu sağlayan hem de keyifli spor yaptıran Green System serisinde her cihaz maksimum kullanıldıklarında 2000Watt-Saat’e kadar enerji üretiyor. SportsArt Green System, Finspor’la çok yakında Türkiye’de spor tutkunlarıyla buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)