15 Ağustos 2012 Çarşamba

China Glaze - TANAÇAN


china glaze oje ile aylar önce Tanaçan işbirliği ile gerçekleşen çekiliş sonucu tanıştım. bayıldım diyebilirim. tek eksisi ne biliyormusunuz bence çok büyük olmaları bitmez bee o ojeler:)ama gözde doyurmuyor değil , benim gibi oje delisinin gözünü ancak CG doyurur:) bundan dolayı ilk china glaze ojelerim french setiydi:D garanticiyim dimi:)

china glaze ojeler g.g. de satılıyor , güvenilir satıcıları birçok sitede okuyorum ama ben Tanaçan dan vazgeçemiyorum ne bileyim.

www.tanacan.com

www.tanacanmarket.com online satış sitesi sadece oje değil aklına gelen bütün materyaller bulunuyor. aklımda seche frenc manikür setinde kalmadı değil :( alınacaklar listesine ekledim.



geçenlerde china glaze ojeler dedim search ederken iki senedir kasıp kavuran ayrıca ayak tırnaklarına çok yakışan turkuaz rengi görünce dayanamayıp aldım:)

hani Tanaçan'ın sayfasında kocaman standları varya o bile olsa evde benim gözüm doymaz diyorum:)

birkez daha China Glaze 'in özelliklerine bakalımmı;)


- Amerika’nın ve Dünya’nın en çok tercih edilen en prestijli ve kuvvetli markalarından biridir.
- Renk seçeneği ve çeşitliliği en geniş olan oje markasıdır.
- Her sene yeni koleksiyonlar ve renkler eklenir.
- China Glaze isim anlamıyla China Cini,Porselen, Glaze ise ışıltı,parlaklık demektir. Yani Porselen parlaklığında tırnaklar!
- China Glaze ojeler çok kolay sürülür, fırça darbesi bırakmaz. Tek kat sürmek yeterlidir. Kreme gerek yoktur. Bu da ojenizi daha çok kullanabileceğiniz anlamına gelir.
- Bu sebeple China Glaze ojelere ismini veren ve bu markanın en önemli özelliği olan parlak bitirişi veren Çin kilini sertleştirici olarak kullanırız. Bu madde ojenizin tırnağın üzerinde çok uzun ve kuvvetli bir tutuculuk yapmasını sağlar. Alt ve üst kaplama(Top/base coat) ile birlikte kullanıldığında ojenin ömrü uzar, 4-5 gün ömrü vardır.
- İçindeki kristal parçacıkları ve Bilye kapak özelliği sayesinde ojenizin ömrü uzun olur, şişe içinde kuruma yapmaz! Bir şişeden tam verim alabilirsiniz!
- China Glaze ojeler ile Ebru Sanatını uygulayabilirsiniz. China Glaze ojelerin kimyası Ebru Sanatı için uygundur.
- China Glaze Tırnak bakım ürünleri ile tırnağınıza her anlamda yardımcı olabilirsiniz. Daha uzun ömürlü ve güçlü tırnaklara mı ihtiyacınız var? Tırnak güçlendirici ve geliştirici formülümüzü deneyin. Daha yumuşak bir deri mi istiyorsunuz? Portakal deri yağımıza bir göz atın. Ojenizin kalmasından ve favori renginizin gitmesinden şikâyetçi misiniz?‘Kalkma yok!’ üst kaplamamız tam size göre! Her seferinde kusursuz bir uygulama için yüksek kalite formüllerimizi kullanın.
- China Glaze Amerika’da çok popülerdir. Hollywood yıldızlarının bir kısmı düzenli olarak China Glaze kullanmaktadırlar. Buna en iyi örnek son ‘ Bad Romance ‘ Klibinde 70576 Liquid Leather ojesini kullanarak klip çeken ‘Lady Gaga’dır.



2 yorum:

  1. Yıldız'cığım kozmetik sayfan çok albenili, ben de yaşımdan ötürü kırışıklara karşı nemlendirici almak zorundayım ama fiyatlar felaket çünkü bu tür ürünler hep ithal oluyor:((
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. çok tşk.ler.

    çok pahalı ürünlerinde illaki iyi olup tüm kırışıklıkları yok ettiğine inanmıyorum:) benim için önemli olan banyo sonrası makyaj öncesi cildimi nemlendirmek . bu arada benim yaşımda az değil:)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)