23 Ağustos 2012 Perşembe

VERY IMPORTANT :)

her çekilişde aynı sorunlarla karşılaşıyorum , eminim bütün çekiliş düzenleyen arkadaşların sorunudur.

belli kurallar çerçevesinde çekilişler düzenliyoruz. bilerek veya bilmeyerek bazı kuralları yapmayan arkadaşlar oluyor. kasıtlı olduğuna inanmıyorum , yada inanmak istemiyorum izlemeye almak çok zormu? eğer izlemeye almaz iseniz çekiliş tarihinde size çıkıp çıkmadığını nasıl kontrol edeceksiniz.

katılan herkesin şartları yerine getirip getirmediğine bakıyorum. bazı arkadaşlarımın profillerinde izlediği bloglar gözükmüyor bende izleyenler arasında bulamıyorum ozaman dönüp not bırakmak zorunda kalıyorum.

bazı arkadaşlarda çekilişe katılıyor sonra bakıyor kazanmamış siliyor blogu:)

sabahları açıp bloguma izleyici sayımın bir arttığını 2 eksildiğini yok bugün kimse takibe almamış diye düşünürken aklıma şu geldi diyelim o gün kim beni izlemeyi bıraktı onu görebileceğim bir yer yokmu?

meraklı insan olmama rağmen bunu sormak istiyorum neden izliyordun ??? izlemeyi neden durdurdun:) bende listemi arada gözden geçiririm takip ettiğim ama kalkan blogları silerim.

sözün kısası izlemeye alamadığını düşündüğüm arkadaşların bloglarına not bıraktım bakıp düzeltirlerse sevinirim.

umarım kendimi ifade edebilmişimdir:)
bolll şans ;)

2 yorum:

  1. evet yaaa çok gıcık olduğum durumdu buu :/ bi kez çekillllliş yapmıştım ben 100 üyeyi geçmiş ama sanki herkes çekiliş için varmış gibi blogum bi yorum eleştiri bile yapmıyo ( bi kaç kişi dışında, onları ççookk seviyorum zaten :9 )

    YanıtlaSil
  2. merhabalarr
    ben ilk kez bir çekiliş yaptığım için sonucunda neler yaşandığını bilmiyorum malesef.. çekiliş yapmamın amacı sadece farkındalık yaratmak ama sırf çekiliş için blogumu izlemeleri çok üzücü olur :( çok haklısın.
    buarada çekilişime seni de davet etmek isterim.
    sevgiler.
    http://sinemspinkdiary.blogspot.com/2012/08/forever-new-kolye-cekilisi.html

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)