13 Kasım 2012 Salı

Bioderma'dan Kuru Ciltlere Özel Kış Bakımı!

Bioderma’dan kuru ciltler için besleyici kış bakımında kampanya: Onarıcı ve nemlendirici bakım kremi olan Atoderm Cream 500 ml aldığınızda, temizleyici Shower Gel hediye!

Cildiniz hassas ve narin, beslenmeye ihtiyacı var. Gereken: korunma ve dengelenme. Çok kuru ve atopik cilt için geliştirilen Atoderm serisi, cildin kendi lipit üretim sürecine katkıda bulunarak cilt bariyerinin kendini onarma yeteneği kazanmasına destek olur.

Atoderm Cream: Kuru ciltler için onarıcı ve nemlendirici bakım kremi. Cilt bariyerinin yatıştırılmasına ve tahriş edici ajanların girişinin engellenmesine destek olur. İçerdiği yüksek oranda vazelin/gliserin kompleksiyle nemin en derin epidermis katmanlarında bile tutulmasına destek olur. Bebek, çocuk ve yetişkin ciltleri için uygundur.



Atoderm PP Foaming Gel veya Atoderm Shower Gel ile önceden temizlenmiş cilde günde bir veya iki kez uygulanabilir.


Atoderm Shower Gel Hassas ve kuru ciltler için sabun ve koruyucu katkı maddesi içermeyen temizleyici jel. Bakır sülfat ile cildi nazikçe temizler, gliserin ve coco glukosit ile gerginlik hissinin azaltılmasına ve cildin rahatlamasına destek olur.
Hafif parfümlü yapıya sahiptir. Sabun, renklendirici ya da koruyucu katkı maddesi içermez. Islak cilde köpürtülerek uygulanır ve durulanır. Yetişkin ve çocuklar için yüz ve vücut bölgesinde kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)