7 Kasım 2012 Çarşamba

çekilişimle ilgili

çekilişime katılım çok az oluyor :(

nedeni;

- hediyelerimimi beğenmiyorsunuz
- şartlar çokmu ağır??

250 kişi çekiliş postunu ziyaret etmiş katılan 36 kişi olunca sormak fikir almak istedim.

 ben güzel hediyeler verdiğimi düşünürken çok rağbet görmemesini merak ettim;)

paylaşırsanız sevinirim.

13 yorum:

  1. Canım belki her şeyden bir şeyler koyduğun için olabilir,çok karışık gelmiş olabilir.Bilmiyorum tahminim bu.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ezgicim yorum için tşk.ler canım
    her zevke hitap etsin dedim. kozmetik , giyim , aşk entrika:) gibi oldu biraz sanırım:)

    YanıtlaSil
  3. kendi adıma konuşursam kargo ücretini ödediğim bir şeyi hediye olarak algılamadığım için. çok şey verip kargo ödetmek yerine, tek bir şey verip hediye ruhuna uygun olmasını tercih ederdim.

    YanıtlaSil
  4. bence ayakkabı numarasından kaynaklanıyor olabilir çok küçükler:D

    YanıtlaSil
  5. Ürünlerin birçoğu bana hitap etmiyor maalesef. Mesela ayakkabı numaraları bana uygun değil. Kıyafetlerin bedenleri uygun değil. Oldu da bana çıkması halinde benim elimde kalacaklar. Bu yüzden ben katılmadım. Belki kategorilere ayırırsan, katılım oranı artabilir. Bu arada geri dönüş istemen gerçekten çok ince :))

    YanıtlaSil
  6. Kargo önemli değil blog izleme de tamam zaten izliyorum ama facede izle olayı yüzünden katılmadım ben

    YanıtlaSil
  7. Ben ayakkabı numaraları ve kargo ücreti için katılmadım açıkcası. Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. bende twitter ve facebooktan beğenin dediğin için katılmadım.bloğunu takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,
    lütfen yanlış anlamayın şahsınıza özel olarak değil ama inanın bir çok blogda karşılaştığımız "face de beğenin twitter da beğenin bloğunuzda yada diğer yerlerde takipçi olun vs." gibi koşullar belirtilerek hediye gönderme işi hediye etmekten çok şartlı bir çekiliş haline dönüşünce itici hale geliyor. İçinizden gelerek bir şeyler göndermekse blog izleyicilerinizden birine, bir nevi teşekkür gibi, şart olmaması gerekir diye düşünüyorum. Çekiliş işi oyuna dönüştürülebilir mesela belirlediğiniz konuda hoş bir yorum bırakılabilir, vb.
    Ama nolur yanlış anlamayın üzülesiniz diye yazmıyorum kendi açımdan hissettiklerim bunlar.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. Yıldızcım, ben de katılmayı çok istedim ama benim de üç sebebim vardı.
    1)Facebook şartı koyman. (hatırlarsan, daha evvel başka bir çekilişine katılım az olması ile ilgili bir postuna aynı konudaki yorumu bırakmıştın ve sen sonra facebook şartını kaldırınca katılım artmıştı diye biliyorum.)
    2 ve 3) ayakkabı ve kıyafetlerin bedeninin bana uygun olmaması ama çok yer kaplayıp, ağırlık yaparak; işime yaramayacağı halde kargo ücretini arttıracak olmaları. Kargo ücretinin karşı tarafa yüklenmesinin, hediye ruhuna uygun olmadığını düşünüyorum ben de naçizane. Hem işime yaramayacaklar hem de içlerinden istediğim birkaç kozmetik ürünü için bir sürü kargo parası ödeyeceğim. Şöyle düşündüm, o kadar paylaşımda bulunmak, bana çıktı mı çıkmadı mı diye belirsiz bir süre beklemek, sonra bir sürü kargo parası vermek yerine, gidip kendi zevkime göre bir iki allık oje alabilirim diye düşündüm.
    Kızmadın değil mi bana? Sorduğun için söylemek istedim... Mail olarak göndermek istedim bu yorumumu ama mail adresini bulamadığım blogunda... O nedenle yorum olarak gönderiyorum, yayınlamazsan kırılmayacağım.
    Bir de az evvel profilinde mail adresi ararken dikkatimi çekti; sen benim iki blogumu da takip etmiyormuşsun yahu... :( Ben seni uzun süredir takip ettiğim için, sen de beni okuyorsun tanıyorsun sanıp samimi bir şekilde lafa dalıveriyorum. Sen beni tanımıyormuşsun meğerse... :( Neyse konumuz bu değildi zaten.
    dediğim gibi ben naçizane fikirlerimi sorduğun için iletmek istemiştim...
    Sevgiler,
    Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  11. yorumlar için tşk.ler , kırılmayı düşünsem sormazdım inanın.

    önerilerinizi dikkate alıp belirli düzeltmeler yapabilirimçekilişimle ilgili.
    tannesi:) çok tatlısın ;) tıklayınca google + mı oluyor bilemiyorum ama işyerinden giremedim evden izlemeye alıcam;)

    YanıtlaSil
  12. Cnm, hediyelerin hepsi çok güzel..ben genelde çekilişleri duyuruyorum ancak katılmıyorum.Denemediğim farklı birşey olunca katılmayı tercih ediyorum.Çünkü bu ürünlere ulaşamayacak kişilerin katılıp kazanmasını istiyorum. Twitter+facebook yüzünden katılamadığım çok çekiliş oluyor ki bu da onlardan biri oldu :). Kargo ücreti hediye olaylarında bana da ters geliyor, ki sen oldukça fazla ürün hediye ettiğin için kargo ücreti yüklü olabilir :) senin ne kadar hassas ve duyarlı olduğunu biliyorum, o rahatlıkla bunları yazdım. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  13. aklım tam karıştı:) hediyeleri bölüp öyle versem ilk katılanlara haksızlık olacak diye korkuyorum. ayrıca kargo olayındada hediye mantığına uymuyor demiş bazı arkadaşlar benim kargosunu ödeyip aldığım hediyelerim oldu:D yadırgamadığım için bana ters gelmedi:)
    yorum için tşk.ler nilgünüm;)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)