21 Kasım 2012 Çarşamba

Komple Ağız Sağlığı İçin Bir Listerine® Seçin!


Mutlu Gülümseyin!
Dişlerimiz ağzımızın %25’ini kaplar, sadece diş fırçalayarak ağzımızın bir bölümünü temizleyebiliriz; oysa sıvı bir ağız bakım ürünüyle komple ağız bakımı yapmak mümkündür. Sevdiğiniz tattaki bir Listerine® ağız bakım ürününü seçerek gün boyu o tadın nefesinize bıraktığı tazeliği hissedebilirsiniz.
Güçlü nane tadı arayanlardan mısınız?
Listerine® Coolmint, nanenin güçlü ferahlık hissini ağzında günboyu hissetmeyi sevenlerin tercihidir. Listerine® Teeth & Gum Defence ise güçlü nane aromasının yanı sıra içerdiği florür ile dişleri çürümelere karşı güçlendirir.
Hafif tatta bir sıvı ağız bakım ürünü mü tercih ediyorsunuz?
Portakal aromalı Listerine® Cool Citrus, hafif nane aromalı Listerine® Soft Mint veya hafif serinletici nane aromalı Listerine® Stay White size uygun olabilir. Dişlerinizin beyazlığını korumayı hedefliyorsanız Listerine® Stay White’ı öneririz. Ayrıca, aileye yeni katılan daha hafif tattaki Listerine® Zero derinlemesine temizler ve dişleri çürümelere karşı güçlendiren florür içerir.
Seçtiğiniz Listerine® ile ağız bakımınızı tamamlamaktan büyük keyif alırken aynı zamanda da bakteri plağının oluşumuna, ağız kokusuna ve diş çürümelerine engel olarak, sağlıklı bir ağza sahip olursunuz.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı :                                   
500ml : 16,90TL
250 ml: :9,90 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)