20 Aralık 2012 Perşembe

YENİÇARŞIM.COM’DA HER ALIŞVERİŞ BİR HAYAT!



 

Türkiye’nin en büyük çarşılarından yeniçarşım.com barınak hayvanları için sosyal sorumluluk kampanyası başlatıyor.

 

Şubat ayı sonuna kadar yeniçarşım.com, petshop kategorisinden yapılan alışverişlerden elde edilen geliri, Hayvan Hakları Federasyonu işbirliği ile sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor.

Barınakların ihtiyaçlarını tespit ederek mama, ilaç, kulübe, yatak, ısıtma gibi malzemeleri küçük dostlarımız için temin etmeyi amaçlayan yeniçarşım.com, sahipsiz hayvanların daha iyi koşullarda yaşamalarına katkıda bulunuyor.

Sokak hayvanlarının korunmaya ihtiyaçları olduğunu söyleyen yeniçarşım.com yöneticileri;    “Soğuk kış aylarında barınak hayvanlarının ihtiyaçlarını biraz olsun giderebilmek için böyle bir kampanya başlattık. Sokaklarda kötü şartlarda yaşayan yüzlerce hayvan var. Bunların bir kısmı da barınaklarda yaşıyor.  Biz de yeniçarşım.com olarak sahipsiz dostlarımıza kollarımızı açtık. Üyelerimizin desteği ile hayvan barınaklarının ihtiyaçlarını karşılayarak minik dostlarımızın daha iyi koşullarda yaşamasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” dedi.

 

 

   Yeniçarşım.com Hakkında
Kullanıcılarına gerçek mağazaların ürünlerini 7/24 güvenli bir şekilde sunmak üzere 2011’de kuruldu. Şu an 400’ün üzerinde gerçek mağazanın 500 binin üzerinde ürünlerinin sunulduğu www.yeniçarşım.com’da diğer online alışveriş sitelerinden farklı olarak sadece ticari unvana sahip kişi ve kurumlar mağaza açabiliyor. Kullanıcılara gerçek mağazalardan, aradıkları her şeyi hatta daha fazlasını bulabilecekleri geniş ürün yelpazesi sunan www.yeniçarşım.com Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi ile de fark yaratıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)