27 Haziran 2012 Çarşamba

FLORMAR/JEWEL GOLD COLLECTION 2012 YAZ KOLEKSIYONU





















önce basın bültenine bakalım:
Flormar’dan kadınlara özel ilk Limited Edition Koleksiyon ‘Jewel Gold’…
FLORMAR’DA ‘ALTIN YAZ’
DÖNEMİ BAŞLADI…
Flormar, yeni makyaj koleksiyonunda sürpriz yapıyor. Sınırlı sayıda tasarladığı ürünlerle kadınları altın ışıltılarıyla büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor…
Flormar; kadınlara yazın sıcaklığını, ışıltısını ve enerjisini taşıyor. Flormar’ın kadınlara sunduğu altın ve bronzun mükemmel ışıltısını yansıtan Jewel Gold Makyaj Koleksiyonu ile baş döndürücü bir güzelliğe sahip olabilirsiniz.
Flormar’ın altın ışıltılarıyla bu yaz etrafınıza güzellik saçın…
Flormar’ın ilk ’limited edition’ makyaj koleksiyonu olan ‘Jewel Gold’ her mevsim tatil bronzluğunu tercih eden kadınlar için tasarlandı. Altın ışıltılarıyla harmanlanmış bu özel makyaj koleksiyonu, yüz ve dekolte bölgesinde sonsuz bronzluk sağlıyor.
Kadınlara yazı müjdeleyen ‘Jewel Gold’ Makyaj Koleksiyonu 6 farklı üründen oluşuyor:
Jewel Gold Shell Terracotta Eyeshadow
Altın ışıltılarını bakışlara taşıyan dörtlü far, birbirinden çarpıcı renk seçenekleriyle öne çıkıyor. Aynı seride yer alan istiridye kabuğundan esinlenmiş üçlü farlar ise, eşsiz bir parlaklık sunuyor. İçeriğinde yer alan macadamia, omega ve jojoba yağı sayesinde cildin kurumaya karşın direncini arttırarak nem dengesi sağlar. Panthenol ve E vitamini ise cildi besler.
Jewel Gold 2 Easy Mascara & Eyeliner
Büyüleyici bakışlar yaratmak için tasarlanan 2 Easy mascara, kremsi ve hacim verme özelliğine sahip yapısı ile kirpiklerde ince ve rahat bir film oluşturuyor. İçeriğindeki bitkisel yağlar ile kirpikleri besleyip hacim veriyor.
Etkileyici bakışların sırrı olan bu özel eyeliner’ın yüksek konsantrasyonlu pigment içeriği gözlerle mükemmel uyumu yakalıyor, özel fırçası ise incecik çizgilerin kolaylıkla çekilmesine imkan tanıyor. İçeriğinde yer alan Hindistan cevizi yağı ve panthenol cildi koruyup, besliyor.
Jewel Gold Crystal Lip Gloss
Yazın tüm renklerini dudaklara taşıyan Jewel Lip Gloss’lar, kadınların güzelliklerine güzellik katıyor. Birbirinden çarpıcı renkler sunan lipgloss’lar, aynı zamanda egzotik mango, Shea Butter, kakao, kayısı çekirdeği yağı ile dudakları besleyip bakımlı görünmesini sağlıyor.

Jewel Gold Terracotta Melange Powder
Tüm yüz ve dekolte bölgesi için geliştirilen sonsuz kadifemsi yapısıyla eşsiz bronzluk sunan bu ürün, içeriğindeki macedemia, jojoba ve omega yağıyla cildin direncini arttırıyor. Kullanım kolaylığıyla dikkati çeken terracotta, gün boyu kalıcılık sağlıyor.
Jewel Gold Nail Enamel
Koleksiyonu tamamlayan ojeler, ciltteki altın ve bronz ışıltıları tırnaklara taşıyor. Tırnaklar Jewel Gold’un özel ojeleriyle parlaklık kazanıyor. Koleksiyona özel tasarlanmış oje kapakları, renklerle uyum gösteriyor.

*******************************************************************************


Bugün eve geldiğimde beni bir kargo bekliyordu, kimden olaki dedim şımarık bi gülümsemeyle eşime:)
Flormarı görünce paketin üstünde Allahım yoksa gold serisimi dedim :) flormar facebook sayfasında gördüğümde bu cicileri içim gitmişti:) merakla paketimi açtım çok tatlı gold bi çanta içindeki ürünleri görünce elimde olmadan seni seviyorum Flormar demişim eşim alıştı artık benim doyumsuz kozmetik hastalığıma, böyle suprizler beni benden alıyor:o)

ambalajlar nasıl şık , resimleyememek kahretti beni:( fotograf makinesi şart oldu


paketimdeki cicilere bakalım;


ben bunları sürer sürüstürür öyle giderim hadise konserine (bu konuya sonra gelicem:))

far setindeki mercan rengi koleksiyondaki mercan ruj ve lip gloss ha tabi birde ojeye aşermeme sebep oldu, bu arada paketten bide terracota allık çıkaydı ah çıkaydı:) (aç gözlümüyüm neyim:))








Teşekkürler Flormar teşekkürler Berna Hn;)

Flormar'dan çanta boyu yepyeni yaz parfümü..



FLORMAR'IN YENİ PARFÜMÜ SO LOVELY, MEYVEMSİ VE TATLI NOTALARIYLA BU YAZ SİZE EŞLİK EDİYOR...
Flormar'dan yepyeni bir yaz müjdesi: So Lovely...
Büyüleyici kadınlara özel, üstelik sadece sınırlı sayıda...
Flormar'ın 'Limited Edition' parfüm kofresi So Lovely, meyvemsi tatlı notaları ve hafif çiçek hormonisiyle sizi kokuların eşsiz dünyasında tatile götürüyor. Flormar'ın renkli dünyasının en yeni ürünü olan So Lovely Kofre, özel ve küçük tasarıma sahip şişesi, tamamlayıcı ürünü body lotion ile bu yazın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Flormar'ın So Lovely parfümünün sıcacık harmonisinin üst notalarında frenk üzümü, mandalina, gül ve yeşil çalının mükemmel uyumu hissediliyor. Parfümün orta notalarında iris, şeftali ve paçuli karışımı yer alırken dip notalarda ise vanilya, sandal ağacı, amber ve misk'in enfes lezzeti saklı...
Yaza hafif ve tatlı kokusuyla eşlik eden So Lovely, parfümü daha da kalıcı hale getiren ve serinleten body lotion'ı birlikte özel kofresiyle çok özel fiyatlarla sizlerle buluşuyor.
Tüm Flormar mağazalarında So Lovely Kofre'ler 21,50 TL'den satışa sunuluyor.

26 Haziran 2012 Salı

ojem - cüzdanım;)



sürdüm pembeleri , giydim pembe elbisemi aldım elimede cüzdanımı nerde 42 yaş nerde renkler:)

benim annem yaşlıyım diye beyaz bile giyinmez renkleri bellidir siyah , gri, kahve , lacivert en ufak bir renk göremezsiniz. onun aksine ben yaşım geçtikçe renklenmeye başladım:) içimde bir Aysel Gürel var yavaş yavaş çıkıyor ortaya:)

clarie's ojelerin ambalajlarına hastayım minnok yuvarlak bir şişe içindede şeker bir pembe olunca ojelerimin yanında yerini aldı. birde french seti var clarie's bende okadar küçüktü ki şirinliğinden almıştım:)

tamam tamam clarie's genç kızlara hitap ediyor biliyorum ama içimde büyümemiş birkız çocuğu ve Aysel Gürel olunca bu tür mağazalara girip saatlerce kalabiliyorsunuz:)

25 Haziran 2012 Pazartesi

çekiliş hatırlatma:)

http://yildizlimakyaj.blogspot.com/2012/06/my-giveaway-varm-byk-yuzuk-isteyen.htmlyüzük geldi:) çok tatlı bişi bi kendime bi size almıştım :) 5 temmuz son gün hatırlatayım;)

tımbış tatilde -2



en güzel resmini unutmuşum:)

bu arada 10 gün sonunda arkadaşdan almaya gittiğimizde bizi tanımamış hatta babasının kolunu kanatmıştı bu masum yüz. gerçi ozaman tımbışı sokakdan alalı en fazla 1 ay olmuştu , yinede bizi tanıyordu . çok üzülmüştüm köpekler dahamı duyarlı yoksa bizimkininmi hiç minneti yok anlamadım:)

TIMBIŞ TATİLDE :)






aslında tımbış değilde biz tatildeyken tımbışı bi arkadaşımızın evine bırakmıştık. sonra arkadaşımız evlendi bizimde tımbışı bırakacağımız bir yer kalmayınca tatillere ara verdik:) geçen sene uzun bir duygu sömürüsünden sonra babamla annem bize geldiler biz tatile çıktık. anneannesiyleydi tımbış:)
bu sene 2 hafta izne çıktığımdada annemleri eve çağırmayı düşünüyorum.

annem evde kediyi sevmediğinden kaçar diyede korktuğundan ona bırakamıyorum:) ama bizde bakıyor:) gerçi tımbış her istediğini anneme yaptırıyormuş, bunu geldikden sonra annemi peşine takıp bütün kapalı kapıları açtırdığında anladım:)
çocuk gibiler ama kullanmayıda biliyorlar. özellikle kediler çok ısrarcı oluyorlar istediği birşeyde ısrarla miyuv , miyavv, öövvv, ovvvv diye yarım saat kafımıza ettiği olmuştur:) en sonunda pes diyip o kapıyı açtırıyor:)

eski resimlere bakınca bunları buldum sizinle oğlumun yakışıklılığını paylaşmak istedim. maşallah dersiniz dimi;)

herkesin bir evcili olmalı bu keyfi herkes tatmalı diyorum;) ama petshop değil barınak ve sokakdaki canlar.

bu arada aklıma gelmişken evinizin önüne bir kap su lütfen , canlarımız için

24 Haziran 2012 Pazar

ARGAN KOZMETİK

Doğal ürünlere devam edelim:) son yıllarda bi argan yağıdır gidiyor nedir bu argan yağı diye araştırırken bulduğum bir marka

neymiş argan :
Bu ağaç Morocco'nun (FAs'ın) güney batısında 700.000 ile 800.000 hektarlık bir alanda yetişmektedir.
Yüzyıllar boyunca bu bölgenin Berber Kadınları Argan yağını üretip kendi tüketimleri ve geleneksel Morocco ilacı olarak kullanmışlardır.


Argan Kozmetiği tanıyalım;

Argan Kozmetik, yüksek kalitede doğal el yapımı sabunlar, aromaterapi duş ve vücut ürünleri üretimine dayalı toptan satış firmasıdır. Son derece özenli ve profesyonel bir biçimde doğal ham maddeleri, organik birleşimleri, saf aromaterapik yağ özlerini mümkün olduğunca fazla karıştırarak ürünlerimizin doğal ve taze kokup muhteşem aromaları ve tedavi edici etkileriyle cildinizde mucizeler yaratmalarını sağlarız. Cildinizde alerjik etki yaratma potansiyeline sahip yapay ve kimyasal kokulardan asla yararlanmayız. Hiçbir petro-kimyasal madde yada sentetik kullanmayız ve ürünlerimiz kesinlikle SLS (sodyum laureth sulphate) içermez.

Ürünlerimiz hayvanlar üzerinde test edilmediği gibi hayvansal madde de içermezler. Geleneksel soğuk işlem metoduyla küçük yığınlar halinde üretilen el yapımı göz alıcı organik sabunumuzla gurur duyuyoruz. Bitkisel gliserin bakımından zengin, doğal ve organik bu sabunlar artık her gün erişebileceğiniz bir lüks. AB yönetmeliğince onaylanmış estetik güzelliğiyle dikkat çeken son derece yumuşak, yenilikçi ve yaratıcı bir biçimde tasarlanmış doğal sabun çeşitlerini sizlere sunuyoruz. Sabunumuzu organik nebatiler, taze meyveler, doğal Fransız kili, bitkisel boyalarla daha da geliştiriyoruz.

DOĞAL KATKI MADDELERİ
Bitkisel sabunlarımızın hepsi doğal zeytin yağı, hindistan cevizi, hurma ağacı, ayçiçeği, hint yağı ve shea yağı içerir. Kremimsi, nemlendirici ve zengin bir sabun köpüğü elde edebilmek için; sabunlarımızı avokado, kayısı,kenevir,badem, keten tohumu ve hindistancevizi yağı gibi doğal ve organik yağlarla besleriz. Banyo ve duşta kullanılabildikleri gibi sabunlarımız aynı zamanda etkili ve doğal birer katı şampuan olup yüz temizleyicisi ve tıraş sabunu olarak kullanılabilecek kadar da yumuşaktırlar.

DOĞAL ORGANİK
Bütün el yapımı sabunlarımız, 100% doğal ve organik olup (süt yoğurt ve bal içeren birkaç ürünümüz dışında) vejetaryen ve aşırı vejetaryenlerin kullanımına uygundur.

Merak ettiğiniz yada bilgi almak istediğiniz herhangi bir konuda lütfen bizi aramaktan çekinmeyin.Telefonla sipariş vermek için de profesyonel bir ilgilinin her zaman sorularınızı cevaplamak için hazır olduğu numaramızı arayabilirsiniz. Ayrıca bize info@argan.com.tr den email de gönderebilirsiniz. Ürünlerimizin büyük bir çoğunluğu tamamen doğal, sadece su bazlı mamüllerimizde [losyon ve kremlerde] gereken miktarda koruyucuyu ürünlerimizin güvenliği ve endüstri sandartlarını takip etmek amacıyla kullanıyoruz.

TİCARİ PARTNERLER
Hem Türkiyede hem de Avrupa 'da büyümeyi arzu ediyoruz ve gerek satış mağazaları gerekse dağıtımcı ortaklar arıyoruz. Lütfen daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki numarayı arayın.

+90 (282) 673 6119
+90 (282) 650 0335 info@argan.com.tr
Argan yağı nedir?
http://www.argan.com.tr/default.asp




firmanın bana gönderdikleri çok hoş bir kutuda geldi , vallahi ben bu ürünlere nasıl kıyıp kullanıcam paketlerini bile bozmak istemiyorum :)


markanın ürünlerine gelecek olursak:

Doğal Sabunlar
Şampuanlar
Kremler
Peelingler
Bakım Ürünleri
Masaj Yağları
Spa Tabletleri
Banyo Sütleri
Banyo Tuzları
Katı Parfümler
Dudak Kremleri
Güneş Bakım Ürünleri





PORTAKAL MASAJ YAĞI

Tonik etkili portakal masaj yağı Özellikle tırnaklar için kuvvetlendirici antiseptik özellikleri taşıyan ferahlatıcı bir yağdır, ciltte ki kılcal damarlardaki kanın akışını hızlandırır. Çatlak ve kırışıklıkların onarılmasına, cildinizin yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur. Kan dolaşımını hızlandırır ve zindelik hissi verir.




Türkiye nin batı coğrafyasından çıkarılan kili, doğu coğrafyasından, aş eren kadınların yediği kil topaklarını öğündük gerçek Hindistan Yasemin yağını ceviz ,susam ,fıstık, jojoba akşamcuhaçiçeği , ve kayısı yağları ile karıştırdık, organik Asos bölgesi zeytin yağını da ekledikten sonra Aleo vera jeli ile servis ettik. Cildinizdeki farklılığı kullanır kullanmaz hissedeceksiniz.Kıvamını tercihen maden suyu ile ayarlayabilirsiniz, dairesel hareketlerle cildinize uygulayınız. On beşinci dakikadan sonra ( tercihe göre uzun süre tutulabilir.) ılık su ile durulayın. Hem piling etkisi hem mineral beslenmesini tamamladınız . Az miktarda Argan kremi ile hücreleri yeni baştan yaratın.





KAYISI & BAL

Besleyici taze kayısı ve organik bal, iyileştirici ve tazeleyici yağlarla birlikte problemli ve tıkanmış cilt türleri için. Küçük kayısı parçacıkları ve organik bal içeren harika bir alaşım içeren inanılmaz bir sabun. Bu sabunu doğal temel gül ağacı, limon tohumu, mandalina ve ylang ylang yağlarıyla zenginleştiriyoruz. Bal doğal bir antiseptik olduğu gibi yumuşatıcı ve nemlendirici maddelere de sahiptir. Aynı zamanda cilt bakımı açısından çağlar boyunca, eski Mısırlılardan beri kullanılmış. E ve A vitaminlerini içeren kayısı tohumu ile bolca yağlandırılan, hem zengin, hem besleyici hem de tüm cilt tiplerine, hatta çok duyarlı ve kırılgan olanlara bile yardım eden bir sabun. Denizli bölgesinden yerin 2400 mt altından yüzeye buhar olarak çıkan termal suyu (bu su tüm ürünlerimizi netleştiriyor canlandırıyor ayrıca içinde bakteri oluşumu çok yavaş,ayrıca tüm ürünlerimizde biz bu suyu kullanıyoruz), Asos bölgemizin hava akımlarından dolayı tertemiz kalan atmosferinden elde edilen Organik zeytinyağı(beslenme- yenileme), Yalova’dan toplanan dağ böğürtleni (iyileştirme- antikansorojen) Jojoba(yağ dengeleme parlaklık- kolay tarama) , Akşam Çuha çiçeği yağı(koruma - beslenme) Macadamia (tam bir nemlilik) yağı, Fıstık yağı(koruma-besleme) her derde deva Ceviz yağı (dökülmeye-besleme) ve Üzüm çekirdeği (hücre yenileme-antioksidan) yağı Hint yarım adasından hint yağı ( saç ve kirpik dökülmesinde) ile tam bir şifa sabunudur. Süte alerjisi olmayan bütün cilt tiplerinin kullanabileceği, inanılmaz hoş kokusuyla özel bir sabun.Kremi ile birlikte kullanmanızı öneririz.


denenecek tecrübe edilecek bilgi verilecek;)



Ürünler deneme amaçlı firma tarafından gönderilmiştir, Argan Kozmetiğe teşekkürler;)

22 Haziran 2012 Cuma

BIODERMA SEBIUM GEL/BIODERMA PHOTODERM MAX 50+






takip edenler bilir sedef rahatsızlığımdan dolayı sürekli gittiğim bir cildiyecim var. hazır sedef için giderken her şeyi soruyorum:)

sedefin yanı sıra güneş alerjimde vardır. havaların ısınması ve güneşe maruz kalan ellerimle başlar güneş alerjim . ellerim pütür pütür olur isilik gibi sonra inanılmaz bir kaşıntı :(((( tehlikesiz saatlerde 50 koruma faktörü ile başlarım bronzlaşma sevdama:)

cilt hassas ve problemli olunca önüne gelen ürünü kullanamıyorsun.

ürünleri henüz kullanmaya başlamadım, dermokozmetik bir ürün olduğundan vede cildiyecimdende onay aldığından dolayı gönül rahatlığı ile kullanıp tecrübe ettik sonra sizlere bilgi vermek istiyorum:)

diğer ürün cilt temizleme ürünü, ben makyajımı foşfoş su ile yıkamadan rahat etmem , pamuk üzerine dökülen silinen üründen sonra bile bi yıkama yaparım:)
bu ürün beni bu dertden kurtaracak çünkü direk yıkama ile temizlik;)

Biodermanın 3 al 2 öde kampanyalarını kaçırmamak gerekli oldukça uygun fiyatlara gelebiliyor;)

ürünlerimize gelecek olursak bakalım BİODERMA ürünleri için ne demiş:



SEBIUM FOAMING GEL


Etki mekanizması :

• Derin temizleyici ve makyaj çıkarıcıdır.

• Sabun içermez, cildin hidrolipidik katmanı ile uyumludur.

• Çekici mavi rengini anti bakteriyel bakır sülfata borçludur.

• Çinko glukonat’ın anti bakteriyel etkisiyle temizlik ve korumayı bir arada sunar.

• Ciltte kuruma yapmaz.

Kullanım talimatı :
• Sébium Foaming gel ılık su ile nemlendirilmiş yüz bölgesine uygulanır.

• Sébium Foaming gel uygulandıktan sonra cilt iyice durulanmalı ve temiz pamuklu bir havlu yardımıyla nazikçe kurulanmalıdır.

• Sébium Foaming gel sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulanabilir.

Özellikleri:

Parfümlü formüle sahiptir. Renklendirici içermez. Komedojenik değildir.


İçerikler:

WATER (AQUA), SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PEG-40 GLYCERYL COCOATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, ZINC SULFATE, SODIUM COCETH SULFATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, RHAMNOSE, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM PROPYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).

PHOTODERM MAX Lait SPF 50+ UVA 38

PHOTODERM MAX Lait50+ Güneşe karşı toleransı düşük ciltler için çok yüksek koruma Görünmeyen doku – Yüz ve Vücut Kadifemsi etki Parfümsüz-suya dayanıklı SPF 50+ / UVA 35 MAXimum güneş koruması. Güneşe karşı çok hassas ciltler Solgun ve çilli ciltler Maksimum güneş ışığına maruz kalan ciltler (dağ, tropik bölge vs…) Özellikleri: Maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla Photoderm MAXLait, güneş yanıklarına karşı güvenli korumayı sağlar, güneşe karşı toleransın azlığı sonucu oluşan reaksiyonları ve güneş kaynaklı erken yaşlanmayı önlemeye yardımcıdır. Özel patentli Hücresel Bioprotection® formülü, cilt hücreleri için optimum koruma sağlar, hücresel hasar riskini azaltmaya destek olur. Eriyen ve renksiz dokusu, geride yağlı bir tabaka ve beyaz izler bırakmaz. Komedojenik değildir, mükemmel toleransa sahiptir. Fotostabildir.

Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı: 100ml 59,50TL


Ezgi Hanım Bioderma da bin tane sorunuza büyük bir sabır ve itina ile cevaplıyor, kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum.




ürünler deneme amaçlı firma tarafından gönderilmiştir, teşekkürler BIODERMA ;)

19 Haziran 2012 Salı

NATURAL ACTIVE/www.naturalactive.com





Natural Active Datça da üretilen missler gibi sunumla kapımıza kadar gelen doğal ürünleri olan bir firma.

ayağımda sedef çıktığından ve yaş kemale erdiğinden dolayı naturel ürünlere yöneldim. bu tür ürünleri kullanırken içimde inanılmaz bir huzur oluyor. ürünlerimize tek tek bakacak olursak;



tımbış iş başında eve giren her kutu , torba, paket tımbışın kontrolünden geçecek :)

Kukui Nourishing Body Oil
Kukui ağacı fıstıklarından soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen Kukui Yağı çok yüksek oranda linoleik (Omega-6) ve a-lineloik (Omega-3) yağ asitleri içermektedir. Omega-3 ve

Omega-6 yağlar cilt üzerinde çok hızlı etki göstererek trans epidermal su kaybını önemli ölçüde azaltırlar ve cildin esnekliğini arttırıp antienflematuar bir tabaka oluştururlar. A, E ve F vitamini deposu olan Kukui yağının cilt çatlakları, hafif yanmalar, egzema, psoriasis ve akne gibi cilt sorunlarında iyileştirici etkisi görülmektedir.



Kukui yağının cilt üzerindeki işlevleri:

• Serbest radikallerin oluşumuna izin vermeyerek yaşlanmayı önler.
• Cilt bariyerini takviye ederek cildi besler, özellikle egzema meyilli ciltlerin yapısını düzeltir.
• Yağlı ciltler için sebum regülatörü işlevi görür.
• Cilt çatlaklarını önler, olanların iyileşmesini sağlar.
• Egzema, psoriasis ve akne gibi cilt sorunlarında iyileştirici etki sağlar.

Natural Active, ürünlerinde yalnızca sertifikalı üreticilerden temin edilen Kukui yağı kullanılmaktadır.




Shea Butter - Mango 60ml

Bir çok cilt bakım ürününde bulunan lipidlerin işlevleri cilt üzerinde su kaybını önleyecek bir bariyer oluşturmaktır. Bu bariyer başarılı bir şekilde oluşturulduğu zaman cildin su kaybı önlenir ve cilt yumuşaklığı ile diriliği korunur.
Shea Yağı bu işlevi yerine getirmekle kalmayıp cildiniz üzerinde ayrıca bir antioksidan ve antienflamatuar bariyer oluşturup, cildin yaşlanma sürecini gözle görülür bir şekilde yavaşlatır.

Shea Yağı zengin nemlendirici ve antioksidan lipidleri ile cildi enfeksiyon ve iritasyonlardan korur, cildinizi besleyerek nemlendirir ve kırışıklıkları önleyerek genç kalmasını sağlar.



Olive & Shea Nourishing Body Cream

Araştırmalar cildin iki şekilde yaşlandığını göstermektedir. İlki gerçek yaşlanma, cildin yirmili yaşların orasından itibaren başlayan yaşlanma süreci. İkincisi ise dış kaynaklı yaşlanma, yani hava kirliliği, fazla güneşte kalma, yanlış diyet ve sigara içmek gibi etkenlerin yol açtıkları yıpranmaların sonucu gelen yaşlanma süreci.

Birinci yaşlanma şeklini oldukça yavaşlatmak, ikincisinden ise tamamen korunabilmek için yapabileceğimiz çok şey vardır. Gerçek yaşlanma sürecini, yaşam ve beslenme şeklimize dikkat ederek çok büyük ölçüde yavaşlatabiliriz. Sağlıklı yaşam ve beslenme ile cildimizin tazeliğini bütün yaşamımız boyunca koruyabiliriz. Dış kaynaklı yaşlanmayı ise buna sebep olan faktörlerden korunarak tamamen durdurabiliriz. Bunun için hava ve çevre kirliliği ile aşırıı güneşten korunmamız, cildimize sağlıklı yüzey bakımı uygulamamız gerekir.

Sağlıklı cilt bakımı sağlıklı beslenme kadar önemlidir. Cildimize uygulayacağımız bakım maddelerinin sağlıklı besin ürünlerinden yapılmış olmaları, toksik kimyasallar içermemeleri gerekir. Cildimize sürdüklerimizin çok büyük bir bölümünün kan dolaşım sistemine karıştığını unutmayalım.

Natural Active Olive & Shea Nourishing Body Cream içerdiği yağların bolluğuna rağmen hafif, cilt tarafından kolayca emilen ve hemen etkisini gösteren sağlıklı bir cilt bakım ürünüdür. Shea yağı ve zeytinyağının besleyici, koruyucu ve nemlendirici özelliklerinden eksiksiz olarak faydalanabilmeniz için formüle edilmiş bu hafif kremi çok seveceksiniz.


aktif maddeler
Shea Yağı:
Saf Shea Yağı cilt bakımında önemli bir yeri olan besin maddelerindendir. Bu yağın uygulamalı çalışmalar sonucunda üstün nemlendirici özelliklerinin yanı sıra yaşlanmayı önleyici, çizgiler ve kırışıkları düzeltici özelliklerinin olduğu da görülmüştür. İçerdiği yüksek oranda A ve E vitaminleri sayesinde bu yağın çok kısa sürede ciltteki yıpranmaları düzelttiği, cilde esneklik, düzgünlük ve yumuşaklık kazandırdığı klinik deneylerle ispatlanmıştır.

Zeytin Yağı:
Zeytinyağının ne kadar önemli ve faydalı bir besin maddesi olduğunu hepimiz biliyoruz. İçerdiği polifenoller ve antioksidanlar ile serbest radikallerin oluşumunu önleyerek, bağışıklık sistemimizi güçlendirir, yaşlanma sürecini büyük ölçüde yavaşlatır. Bunların yanı sıra, zeytinyağının cilt hücrelerinin çoğalmasını kolaylaştırır, cildi nemlendirip dış etkenlere karşı korur. Tarihte Tanrıların İksiri diye bilinen bu yağın faydaları şaşırtıcı derecede fazladır..


kullanım şekli
Günün her saatinde istenilen sıklıkta kullanılır. İçerdiği yağların fazlalığına rağmen ciltte yağlılık bırakmaz. Çok cabuk emilir, etkisini hemen gösterir.


içerik
İçerik/Ingredients:
Aqua, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Sucrose Polystearate (and) Hydrogenated Polyisobutene, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Olea Europaea (Olive Oil), Sodium Polyacrylate, Tocopherol Acetate (Vitamin E), Xanthan Gum, Fragrance, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanide

24.03.2005 tarih ve 5324 sayılı Kozmetik Kanunu gereğince Sağlık Bakanlığı bildirimi yapılmıştır.

150ml



Shea Hand Shampoo

Shea yağlı, ballı, kaşmir proteinli ve d vitaminli el bakım şampuanı.

Sebze bazlı, göz yakmıyor.

Karma ciltler için uygun.

Cilt bakımı ve temizliği bir arada.

İki fazlı, kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor.



Kabak Lifi - Yasemin

İçerdiği bitkisel gliserin ile cildinizi besleyip nemlendirirken kabak lifi ile kan dolaşımını arttırır.

Cildinizi yeniler, selülitlerin giderilmesine ve önlenmesine büyük ölçüde katkıda bulunur.

Yasemin çiçeklerinin eşsiz aroması denemeye değer.

100 gram

İçerik:

Loofah Cylindirica, Glycerin, Sodium Stearate, Sodium Myristate, Sodium Palmate, Sorbitol, Propylene Glycol, Aqua, Sles, Tea, Fragrance, Food Coloring



Body Mist Exotic

Natural Active® Cashmere Body Mist Exotic her mevsimde kullanabileceğiniz hafif bir kokudur. Natural Active® Cashmere Body Mist Exotic, papaya, üzüm ve papatya notaları ile duygularınızı coştururken, içerdiği kaşmir proteini, yeşil çay özü ve zeytin yaprağı özü ile cildinizin canlanmasını, enerji kazanmasını sağlar.



ürünler, sunum süper , paketleme emniyetli ve çok şık , ayrıca ürünlere minnok minnok sepetler içinde geliyor al banyoya koy :)

Derya Hanım'a çok teşekkür ediyorum. ürün elinize ulaşana kadar bilgilendirme yapılıyor, ilgi süper ;)

www.naturalactive.com/