30 Temmuz 2012 Pazartesi

hayli keyifsiz:(

yaş 42 oluncamı etrafdakiler birer birer alıp başını gitmeye başlıyor ?? gidenemi zor arkada kalanamı ????
yine bir ölüm haberiyle sarsıldık.bu sefer eşimin kuzeni
tatil yöresinde yaşıyordu bi sürat teknesinin kurbanı oldu:(
dün akşam balkonda oturmuş geçen 2 hafta önce ölen komşumuzunmu ölümü iyi (beyin kanaması) diye düşünürken buldum kendimi:(((((
kahrolasıca tekne öyle bir çarpmışki yüzü tanınmaz hale gelmiş diyorlar:((((((

keyifsizim , mutsuzum, korkuyorum, halim yok :(((((((((((

Allah herşeyin ama herşeyin hayırlısını versin cümlemize

27 Temmuz 2012 Cuma

Pastel Magic Gloss



Size Özel ... Pastel Magic Gloss
Pastel’den farkınızı en renkli şekilde ortaya koyma fırsatı, Magic Gloss’u dudağınız sürün size özel bir tonuyla tanışın . Kişiye özel renk verirken aynı anda içeriğindeki nar sterolleri , aspir tohumu yağı ve kiraz özü sayesinde dudaklarınızı nemlendirir ve onarır.
TETF 9.75 TL

26 Temmuz 2012 Perşembe

KEDİ KUMU AŞKINA !!!


kediseverler bi bakın ne olur buraya :)

şimdi yeni bulduğum bi blogda(http://gultasarimevi.blogspot.com) biocat's olarak bi kedi kumu markası okuduğumdan beridir netde bu markayı nerden ne kadar ucuza alabilirim bakınıp duruyorum:)))))

bende bi huy vardır 1 lirada olsa en ucuz en uygununu ararım. ancak siteninde güvenilir olup olmadığınıda araştırırım :))))) yani bi kedi kumu alıcam tırım tırım online petshoplara bakınıp duruyorum.

bu arada şu an kullandığım kumdanda memnunum:) akkum kullanıyorum ince tanelisini.

benim için kum topaklaşmalı , kokuyu hapsetmeli, kendide güzel kokmalı . akkum bebek pudrası kokulu ancak benim mıncırım çok eşelendiğinden ilk çıktığında bi kum kokusu oluyor üzerinde . biocat's fresh temiz bir kokusu varmış.

varmı online güvenilir makul fiyatları olan petshop tavsiyelerinizi bekliyorum.

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Sizin Listerine® ’iniz Hangisi?


Sizin Listerine® ’iniz Hangisi?
Komple ağız sağlığı için bir Listerine® Seçin !
Dişlerimiz ağzımızın %25’ini kaplar, sadece diş fırçalayarak ağzımızın bir bölümünü temizleyebiliriz; oysa sıvı bir ağız bakım ürünüyle komple ağız bakımı yapmak mümkündür. Sevdiğiniz tattaki bir Listerine® ağız bakım ürününü seçerek gün boyu o tadın nefesinize bıraktığı tazeliği hissedebilirsiniz.
Güçlü nane tadı arayanlardan mısınız?
Listerine® Coolmint, nanenin güçlü ferahlık hissini ağzında günboyu hissetmeyi sevenlerin tercihidir. Listerine® Teeth & Gum Defence ise güçlü nane aromasının yanı sıra içerdiği florür ile dişleri çürümelere karşı güçlendirir.
Hafif tatta bir sıvı ağız bakım ürünü mü tercih ediyorsunuz?
Portakal aromalı Listerine® Cool Citrus, hafif nane aromalı Listerine® Soft Mint veya hafif serinletici nane aromalı Listerine® Stay White size uygun olabilir. Dişlerinizin beyazlığını korumayı hedefliyorsanız Listerine® Stay White’ı öneririz. Ayrıca, aileye yeni katılan daha hafif tattaki Listerine® Zero derinlemesine temizler ve dişleri çürümelere karşı güçlendiren florür içerir.
Seçtiğiniz Listerine® ile ağız bakımınızı tamamlamaktan büyük keyif alırken aynı zamanda da bakteri plağının oluşumuna, ağız kokusuna ve diş çürümelerine engel olarak, sağlıklı bir ağza, lekesiz dişlere sahip olursunuz.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı :

500ml : 16,90TL
250 ml: :9,90 TL

24 Temmuz 2012 Salı

YAŞI YAŞIMA UYGUN OJE:)


arka fondaki wc manzarı için özür , lütfen görmezden gelin:)

parmaklarımdaki oje Luxy Box kutusundan çıkan essie oje , bu renk için babanne ojesi diyen bile duydum:) yaşım 42 eski zamanda olsa bu yaşda babanne bile olabilirdim:) Essie oje hayranlığım sonucunda beğenmesemde bu rengi denedim:) neyseki ogün üstümde krem üstüne bu renk çiçekli H&M elbisem vardı.

çok düşündüm bu resmi koysammı diye ramazan günü hiç oje sürmediğimi hiç birşey paylaşmadığımı düşününce arşiviminden bu resmi buldum. Antique rose -ojenin ismi
http://yildizlimakyaj.blogspot.com/2012/05/luxy-box-mayis.html bu postumda paylaşmıştım.
okadar acıktımki (gözüm daha çok) yazmaya halim yok , hayırlı ramazanlar

BIODERMA’dan yılın benzersiz fırsatı



BIODERMA’dan yılın benzersiz fırsatı! Özel ekonomik boy 500 ml Sébium Foaming Gel aldığınızda ikincisi bedava.

Akne eğilimli ve yağlı ciltlerin ihtiyacı, sebum dengesinin tekrar sağlanmasıdır. İşte Sébium serisi de bu dengenin sağlanmasına yardımcı ve sebum kalitesinin yükseltilmesine destek olan ilk bakım serisidir. Fluidactive® kompleksi sayesinde karma ve yağlı cildin dengesini geri kazanmasına yardımcı olur.

Sébium Foaming Gel karma ve yağlı ciltlerin günlük kullanımına yönelik deterjan içermeyen likit temizleyici, derin temizleyici ve makyaj çıkarıcıdır. Sabun içermez, cildin hidrolipidik katmanı ile uyumludur. Çekici mavi rengini anti bakteriyel bakır sülfata borçludur. Çinko glukonat’ın anti bakteriyel etkisiyle temizlik ve korumayı bir arada sunar. Ciltte kuruma yapmaz.

Nemli cilde uygulanarak köpürtülür, nazikçe uygulandıktan sonra durulanır.

Basın bültenidir.

23 Temmuz 2012 Pazartesi

fizy.com


“ Sesli Komut Özelliği fizy’de ”

fizy, 2008’den beri yenilikçi politikasıyla müzik ve video portalları arasında farklılığını ortaya koyuyor.

fizy ile müzik deneyimini eğlenceli, hızlı, sade ama zengin ve devrimci olarak özetleyebiliriz.

Neden hızlı ? İstediğiniz tüm hizmetlere sadece bir tuşa basarak, aniden ekranda beliren reklamlara takılmadan ulaşabiliyorsunuz.

Neden eğlenceli? fizy’de müzik ve videolar arasında dünyadaki ve Türkiye’deki tüm trendleri takip edebilir hatta seçimlerinizle trendlere yön verebilirsiniz.

Neden sade ? Portal sade ve anlaşılır bir tasarımla kolayca adapte olmanızı sağlamaktadır.

Neden zengin? Geniş yelpazedeki şarkı ve video çeşitliliği ile bu özelliği taşımaktadır.

Neden devrimci? Bugüne kadar pek çok ilke imza atan portal Türkiye’de olduğu dünyada da tanınıyor. Sektörde çok özel bir yere sahip portal, Amerika’da Mashable 2010 dünyanın en iyi müzik arama servisi ödülüne layık görülerek ülkemiz için bir gurur kaynağı oldu.

Takipçilerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan fizy bunun için sürekli yeniliklere imza atıyor.

Ve Son Devrimi,

“ Sesli Komut Özelliği fizy’de ”

Müzik Portallarında Ve Web Sitelerinde Yine Bir İlk!*

Konuşmanızı algılayan bu sistem ile ekranda beliren kutucuktaki mikrofona tıklayarak çalmasını istediğiniz şarkıyı söylüyorsunuz sistem o şarkıyı sizin için buluyor. Ayrıca bu uygulama I phone’larda da kullanılabilinmektedir.

www.fizy.com müzikseverlere daha iyi hizmet vermek için devrim yaratacak ilkler geliştirmeye devam edecek!




*Bugüne kadar Dünya’da sadece arama motoru Google Chrome’da gerçekleştirilen bir uygulamadır. fizy dışında hiçbir müzik portal veya müzik web sitesi bu sistemi kullanmamıştır

http://www.fizy.com/

SİGARAYI BIRAKMAK!!!



Sigarayı bırakmak, bırakmak istemek , başarmak ve bıraktım diyebilmek.

2 kere ciddi ciddi sigarayı bıraktım birisinde 3 yıl içmedim, diğerinde 8 ay .

ikisindede çok üzüldüğümde verin bir sigara dedim. tabi üzüntü bunun bahanesi ben sevinsemde, güzel bir sohbet ediyorsamda, üzülsemde, heyecanlansamda kısacası ota boka sigara içiyorum. içmeyi seviyorum en kötüsü bu , büyük bir zevkle içerim keşke az içsemde hiç bırakmasam derim. 8 ayın sonunda 5kg. almış bir şekilde tekrar sigaraya başladım ancak winston içerken sanırım zifiri 8 veya 9 olan bakın hangisini içtiğimi unutmuşum :) muratti one ile başladım zifiri 1 , yaw ne var bunda 1 diğerinden 1 tane bundan 8 tanemi yoksa aldatmacamı bilmiyorumki . bu seferde daha fazla içiyorum diğerlerinden az içeyim diye deneyeyim dedim onuda o oranda içtim faranjitimi azdırdım. tekrar one döndüm :(

ama bu sıralar ciddi ciddi bırakmak istiyorum. kendi irademle belli tarihler koyup yapmak istedim ancak samimi arkadaşlarım içerken bırakamadım dur bi tane içeyim diye onlardan içtim sonra utandım onlara paket aldım verdim sonra 2. içmek isteyince onlardan tekrar istemeye utandım gittim paketi eve aldım ve tekrar başladım:((

iradeli olmak lazım benim eşim bırakıcam der ve bırakır gerçi benim kadar içmezdi ama oda içerdi öyle ha diyince bırakılmaz diyenlere inat ha der ve bırakır.

bu sefer tıbbi yardım alayım demiştim yaklaşık bi 9 ay önce . sigarayı bırakma hattını aradım oturduğum yere yakın bir hastaneden randevu aldım gittim beklemekden usanınca geri çıktım , işyerine nispeten daha yakın olan Kartal Devlet hastanesinden aldım bu sefer dr. ile konuşmayı başardım ozamanlar anti depresan kullanıyordum . elinize bi form veriyorlar oraya kullanıdğınız ilaç olarak daha önce doldurdum dr. okuyunca direk tersler gibi git o ilacı bırak öyle gel dedi . tamam ilacı bırakırım dedim ama dinlemedi hastaneden çıktım sigara yaktım:(((

bu tip dr.ların daha bi anlayışlı olması gerekmezmi adam sigarayı bırakmama yardımcı olacağına sigara içirdi yaw:)

şimdi arayışdayım beni biran önce bu zıkkımdan kurtaracak ama aklıma getirtmeyecek bir bırakma yöntemi arayışındayım .

tavsiyeleriniz varsa alabilirim.deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

dumansız havalar;)

19 Temmuz 2012 Perşembe

Yazın Pastel ile bakışlar çok daha güzel ve etkili


Yazın Pastel ile bakışlar çok daha güzel ve etkili


PASTEL Waterproof volume maskara color
Pastel’in yaz sezonu için hazırladığı Waterproof Color Volume Mascara serisi gökkuşağının 7 farklı rengini (siyah,mavi,mor,yeşil,petrol mavisi,fuşya,pembe) farklı olmayı seven kadınların beğenisine sunuyor.
Suya dayanıklı, Volume formülü ve Esnek silikon fırçası ve canlı renkleri trendleri yakın takip edenlerin bu yaz 1 numaralı ürünü olmaya aday…
Tavsiye edilen tüketici fiyatı : 14.50 TL.

Yazın Pastel ile bakışlar çok daha güzel ve etkili



Yazın Pastel ile bakışlar çok daha güzel ve etkili
Güneşin renklendirdiği cildinize makyaj yaparken, bronz tene yakışan farlar tercih etmeniz etkili bakışlara sahip olmanıza yardımcı olur.
Pastel’de tekli, ikili ve far paleti olmak üzere pek çok seçenek bulabilirsiniz. Işıltılı farınızı sürdükten sonra makyajınızı renkli waterproof kalem ve rimel ile tamamlayabilirsiniz.

Pastel Profesyonel 5li far seti
Bırakın gözleriniz konuşsun: gözlerinizin güzelliğini vurgulamak sizin elinizde Pastel Profesyonel 5'li Far seti ile gözleriniz fark yaratacak.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı :21,50TL

Pastel Metalik Waterproof Göz Kalemleri
Yumuşak ve kolay kullanım rengini hemen verme ve Waterproof özelliğie sahip . Kremsi dokusu ve yüksek derecede sedefli yapısıyla metalik görüntü sağlar . İçerdiği jojoba yağı , e vitamini ve pamuk çekirdeği yağı ile göz çevresine doğal antoksidan özelliği vererek yaşlanmayı önler, bakım yapar.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı : 8.99 tl.

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Sivilce ve Siyah Noktalarla Savaşınız Hiç Bu Kadar Güzel Kokmamıştı!



Sivilce ve Siyah Noktalarla Savaşınız Hiç Bu Kadar Güzel Kokmamıştı!

Neutrogena pembe greyfurt serisi hoş pembe greyfurt aroması ve patentli MicroClear teknolojisi ile ciltte oluşan sivilce ve siyah nokta problemlerine çözüm sunuyor.

Neutrogena’nın patentli MicroClear teknolojisi ve salisilik asit ile, sivilceye neden olan fazla sebumun çözülmesini ve böylece sivilce oluşumunun hızla azalmasını sağlar..Pembe Greyfurt Serisi ürünleri canlandırıcı formülleriyle cildi kurutmadan temizlerken, içerdiği pembe greyfurt aroması ile de duyuları harekete geçirerek cilde ferah bir his kazandırır; cilt bakımınızı keyfe dönüştürür.

Neutrogena Pembe Greyfurt Serisi, Yüz Temizleme Jeli ve Günlük Peeling Jel’den oluşur.
Neutrogena Pembe Greyfurt Yüz Temizleme Jeli,
Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 16,70TL
Neutrogena Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel
Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 16,70TL

16 Temmuz 2012 Pazartesi

GİDERAYAK

GİDERAYAK
Giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
Ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
Kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
Oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
Kuyudan çektim suyu
ama bardaklara konulamadı.
Güller dizildi tepsiye
ama taştan fincan oyulamadı.
Sevdalara doyulamadı.
Giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.


Haziran 1959

bir büyüğümü kaybetmenin üzüntüsü içindeyim, nedenmi bu şiir kendisi facebook unda çok kısa süre önce bu şiiri paylaşmış hissedermişcesine benimde işlerim var muhtemelen bitiremiyeceğim gibi bir cümle ile yayınlamıştı.

insanlar öleceğini hissedermi? aklına getirirmi içinden bir ses çok kısa süren kaldı dermi???

bazı ölümler beni daha derinden sarsıyor çok yakın bir zamanda 2 amcamıda kaybettim ama inanın bu ölümde daha çok sarsıldım:((( belkide amcamlar hastaydı olabilir gözüyle bakıyorduk:( birkaç saat önce sohbet ettiğini gördüğünüz bir kişiyi sabah kalkıp öldüğünü duymakmı sarsıyor insanı??? keşke daha çok sohbet etseydim diyorum c.tesinden beri :(((


"Her ümmetin bir eceli vardır. Ecelleri gelince ne bir an geri kalırlar ne de bir an ileri gidebilirler. "
yazıyordu epi topu yarım saat 45 dk içinde olan olmuş değerli büyüğüm ebedi dünyasına intikal etmiş, eşi dr. gidelim demiş gitmemiş beş cenazenin içinde onun tabutunun üzerinde bunun yazması ne kadar enteresan değilmi?
MEKANIN CENNET OLSUN, NUR İÇİNDE YAT :(

15 Temmuz 2012 Pazar

DONÜŞÜM DİYETİ


Dönüşüm Diyeti!
Uzman Diyetisyen Simge Çıtak ikinci kitabında yer alan yepyeni tavsiye ve konularlarla farklı diyet anlayışını ve bakış açısını okuyucusuyla yeniden paylaşıyor.
Çıtak , “Dikkat! Dikkat !Acil kilo veriyorum” adlı ilk kitabından sonra ikincisini kaleme aldı.. Diyet ve liste kelimelerini sevimsiz bulan ve kendisini beslenme uzmanı olarak kabul eden Uzman Diyetisyen Simge Çıtak, Destek Yayınevi tarafından basılan son kitabı “ Dönüşüm Diyeti” beslenme alışkanlıkları üzerinde durmaktadır. Kitapta özellikle son yıllarda uygulanmakta olan şok diyetlerin ve hızlı kilo vermenin zararları üzerinde durulmaktadır.
Çıtak’ın ana hedefi kilo problemi olan kişilerin diyet fobisini yenmelerine yardımcı olmak ve onlara beslenmeyi öğreterek fazla kilolardan kurtulmalarını sağlamak. Diyetin insan psikolojisini negatif yönde etkilediğini düşünen Simge Çıtak’ın ana felsefesi ise düzenli ve sağlıklı bir beslenme ile ömür boyu istenen kiloda ve mutlu yaşanması...
4 ana temel üzerinde kurduğu beslenme alışkanlıkları felsefesi kişiye tüm ortamlarda yiyecek seçme şansını tanırken onu diyet psikolojisinden de uzaklaştırmaktadır.
Kendinizle yüzleşin! Bir beslenme günlüğü oluşturun
Beslenmeyi öğrenin!Temel beslenme bilgisi edinin, yemekten keyif alın ancak sağlıklı ve dengeli beslenin.Yemekten tat ve keyif almak da insanı insan yapan özelliklerin başında geliyor. Ancak, sağlıklı bir yaşam için yeterli ve dengeli beslenmek önemli koşul.
Kendi beslenme programınızı yaratın! Listelerle yaşamak zordur. Beslenme programınızı iş ve sosyal hayatınızın içine uygun şekilde yerleştirmelisiniz.
Bilinçli yiyin!
Bu 4 kurala sadık kalındığında zayıflamamak ve formunuzu korumamak için neden yok!
TETF Fiyatı 15 TL

12 Temmuz 2012 Perşembe

DEBORAH MILANO’NUN YENİ RUJ SERİSİ; SHINE CREATOR İLE GÖZ ALICI DUDAKLAR YARATIN…



DEBORAH MILANO’NUN YENİ RUJ SERİSİ; SHINE CREATOR İLE GÖZ ALICI DUDAKLAR YARATIN…

Deborah Milano’nun yeni ruj serisi Shine Creator; her kadına kendini özel hissettirecek muhteşem bir seri. Çarpıcı renk seçenekleri ve sonsuz ışıltısıyla Shine Creator dudaklarda büyüleyici bir iz bırakıyor…

İtalya’nın efsanevi güzellik markası Deborah Milano, kadınlara eşsiz bir ürün sunuyor. Deborah Milano Laboratuvarları’nda geliştirilen yeni ruj serisi ‘Shine Creator’, kadınlara bir rujdan çok daha fazlasını veriyor. Yoğun ışıltısıyla dudaklara büyüleyici bir dokunuş getiren Shine Creator, özel formülüyle de mükemmel bakım sağlıyor.

Deborah Milano, Shine Creator’ün üstün performanslı özel formülü ile dudaklara yazın ışıltısını taşırken, özel içerikli balsamıyla dudakları nemlendirip, koruyor.

Çekici dudakların sırrı içeriğinde…
Sofistike güzelliğin sırrı Shine Creator Ruj Serisi, dudaklardaki çekiciliği içeriğindeki zenginleştirilmiş Nar yağı, A ve E vitaminleriyle sağlıyor. Nar yağının Omega 5 yağ asiti kaynağı olması ve cömert anti oksidan etkisi serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı koyarak dudakları çevresel zararlardan koruyup besliyor. A ve E vitaminleri dudakları nemlendirip rahatlatıyor. Parlaklık polimerleri ise; mükemmel ışıltı ve ıslak bir görünüm sunuyor.

Kadınların makyajlarını tamamlayan bu kusursuz ruj serisi; 14 farklı renk seçeneğiyle baş döndürücü bir etki bırakıyor! Canlı turuncular, egzotik pembeler, göz alıcı kırmızılar ve sıcak kahve tonları Shine Creator’la dudakları renklendiriyor.

Trimarchi imzasını taşıyan özel bir ruj…
Her kadının çantasında taşımak isteyeceği özel bir tasarıma sahip olan Shine Creator Ruj Serisi, ünlü İtalyan tasarımcı Mario Trimarchi imzasını taşıyor. Mario Trimarchi’nin yaratıcılığı ile Deborah Milano’nun klasikleşen ve dünyaca ünlü asimetrik çizgisini birleştiği bu özel serinin ambalaj renginde ise içeriğinde yer alan Nar Çiçeğinden esinlenilmiş.


Shine Creator Ruj Serisi’nin fiyatı : 28.90 TL

bugünlerde ben:)

yaz hava cehennem ve benim içimden birşey yapmak gelmiyor , elimde olsa bütün gün uyurum:) Allah dan çalıştığım yerde klimalı ama oda biraz abartık:) bu cehennem havada içerde kışlık şalla oturuyorum:)

bloglarda dolaşmak post hazırlamakdan daha kolay. benim gibi oje aşığı birisi yaklaşık 1 haftadır ojesiz dolaşıyorum. aklımdan neler geçiriyorum ama hiçbirisini yapmıyorum, yapamıyorum enerjim yok.

yeni blogları keşfe çıktım , moda bloglarında dolaşmak çok keyifli , makyaj bloglarında ise makyaj videolarını izlemeyi seviyorum. bi zamanlar keyifle seyrettiğim resimlerine videolarına doyamadığım just makeup vardı. eskisi gibi blogunu kullanmıyor:( büyük kayıp diyorum.

oje bloglarında benim için vazgeçilmezi emerald sparkled dır . bir insan bu kadarmı zevkli bu kadarmı yetenekli olur . en son ebruli ojelere bakıyorum birde kullandığı seriye bu seriden bunları nasıl bir araya getiriyor diyorum kesinlikle zevkli


aa nerden geldim beğendiğim blogları sıralamaya:) çok yakında Neutrogena çekilişi yapıcam;)

takipde kalırsanız sevinirim;)

birilerinin beni okuduğunu düşünmek inanın beni çok mutlu ediyor , özellikle minik notlar bırakılınca gözlerim ışıldıyor sormayın;)

sevgiler

DESITIN® İLE GÜLÜMSEYEN MUTLU BEBEKLER, Bebekler OF değil OH desin!


Bebeklerin yazın sıcaklarla artan problemi: PİŞİK!

DESITIN İLE GÜLÜMSEYEN MUTLU BEBEKLER, Bebekler OF değil OH desin!
Pişik,bebeklerin vücudunun idrar ve dışkıyla temas eden tek bölgesi olan bezli bölgede cilt tahrişi olarak başlar. Pişiğin en sık gözlemlendiği yaş aralığı 0-18 ay arasıdır. Özellikle 6 ay sonrası tamamlayıcı beslenme
dönemine başlandığında pişik daha fazla ortaya çıkar. Bebekte pişikli bölgenin acıması ve sızlamasından kaynaklı huzursuzluk ve alt temizliği esnasında rahatsızlık gözlemlenir. Pişiği önlemek için bebeğin altı kirlenir kirlenmez hemen değiştirilmelidir. Bu bölgedeki dışkı atıklarının temizlenmesi için cilt temizliğinin sadece su ile değil losyon içeren ıslak mendille de yapılması faydalı olur. Özellikle oluşmuş pişiklerin hızla iyileşmesini sağlamak için o bölgeye her alt değişiminden sonra, cilt onarımını hızlandırıcı ve cildi yapılandırıcı % 40 oranında çinko oksit içeren maksimum güçte bir pişik kremi kullanmak faydalı olur.

Desitin® pediatristlerin pişik için en çok tavsiye ettiği madde olan Çinko Oksit’i %40 oranında içeren bir pişik kremidir. Ayrıca tahriş olmuş bölgede cildin yeniden yapılanmasını sağlamak için formülünde yumuşatıcı etkisi olan lanolin, cilt bariyerini destekleyici özelliği bulunan Vitamin A ve D bakımından zengin doğal yağlar bulunur.

Bebeğin cildi üzerinde yoğun bir koruma tabakası oluşturur, bebeğin hassas cildindeki kızarıklıkları önler ve cildinin rahatlamasını sağlar ve ilk kullanımdan itibaren pişik oluşumunu önler.

Hipoalerjeniktir** ve pediatristler tarafından test edilmiştir.


**alerji riski minimize edilecek şekilde formüle edilmiştir.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı 29.90TL

11 Temmuz 2012 Çarşamba

LA DİVA -YENİ ÜRÜNLER





La Diva yı aylar önce yazmıştım, duş jeline elveda diyip doğal sabunlarını kullanmaya başladığımdan beri cildimde kaşıntı kalmadı (demekki duş jeli yapıyordu:) ) A101 den sabunlarına ulaşmak çok kolay;)

yeni ürünler çıkarmışlar şampuan , saç kremi, vücut losyonu ambalajlarını çok beğendim . özellikle vücut losyonunun pompalı oluşunu seviyorum diğer türlü ayarlamak zor oluyor ya çok fazla yada alabilmek için çırpın dur:)

birde ipli selülit sabunları varki çok şık:) ben zaten sabun manyağı birisi olarak hemen duşa kabindeki yerini aldı.

minik sabunlarda La Diva nın otellere yaptığı sabunlardan.

http://www.divasabun.com.tr



ürünler firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir. tşk.ler La Diva

10 Temmuz 2012 Salı

satıyorum:)


sevgili gizzy nin taytlarına bayılıp aldığım taytı (40 bedeni 42 ye vurmuşken:) eşim görünce çok genç işi bea diyince denemeden satmaya karar verdim:)
isteyen arkadaşlar yorum bırakabilir.
fiyat 25tl.:)
isteyen arkadaşlar yorum bırakabilir.

8 Temmuz 2012 Pazar

BELLA PIERRE




http://www.bellapierre.com.trsite üzerinden online alışverişde yapabilirsiniz.

doğal ürünler, mineral makyaj tercihlerim 40 aştıkdan sonra bu yönde oldu. olabildiğince estetik ameliyatsız bir cilt istiyorum herkes gibi. günün birinde o çizgeleri daha derin görmemek içinde kullandığım ürünleri epey araştırıp kullanıyorum:)
laf aramızda estetik ameliyatdan korkuyorumda;) deviasyon ameliyatında burun kemerimi aldırsammı diye epey düşünüp vazgeçmiştim ya sonrası öncesinden kötü olursa diye yada bambaşka ifade olurda yüzümden korkarmıyım diye. neyse konuyu abuk yerlere götürmeden bella pierre ürünleri için neler demiş bakalım :


Mineral fondöten


Bella Pierre Mineral Fondötenler %100 doğal mikronize minerallerden meydana gelmiştir.
Problemli cilterde bile kapatma kusursuzdur.

Yumuşak ve kremsi yapısıyla Bella Pierre Mineral Fondöteni ile doğal ışıltı saçarsınız...

İnanılmaz hafif yapısı ile cildinizde olduğunu hissetmezsiniz bile. O kadar şeffaftır ki makyaj yapmış gibi görünmezsiniz.

Bella Pierre ile mineral makyajı keşfedin!

Bella Pierre Cosmetics mineral makyaj ürünleri, doğanın bize sunduğu en iyi içeriklerden oluşturulmuş %100 saf formüllerdir. Tüm cilt tiplerinde son derece etkili olmasının sebebi de formüllerinin saflığı ve doğallığıdır.

Tüm gün boyunca kalıcıdır.

Kimyasal katkı maddesi, koku, talk içermez.

Sivilceleri, lekeleri, izleri, güneşin neden olduğu hasarları saklamak için tam kapatıcı güce sahiptir.

Parfümsüz ve yağsızdır.

Hafif ve kremsi yapısıyla cildinizde makyaj olduğunu asla hissetmezsiniz.

Gözeneklerinizi tıkamaz ve çizgi ve kırışıklıkların arasında birikme yapmaz.

Sağlıklı, hafif, saf ve tamamen doğal aydınlık bir cilt sunar.

Uzun süre kalıcı, hafif, doğal ve kimyasal madde içermeyen, topaklanma, birikme yapmayan renkler, göz kamaştıran muhteşem ve sağlıklı bir cilt için Bella Pierre Cosmetics.


Mineral far
Herhangi bir kimyasal madde ve boya içermeyen Bella Pierre mineral farların göz alıcı renk kombinasyonlarını ıslak ve kuru uygulama ile gözünüzde far ve eyeliner olarak şeffaf bir tırnak cilası ile oje olarak şeffaf bir dudak parlatıcı ile ruj olarak kullanabilirsiniz. Mineral farlar antialerjeniktir.

Gözlerinize ekstra ışıltı ve parlaklık katar. Bella Pierre Shimmer Powder renkleri tüm gün boyunca kalır. İçerdiği hafif mineraller opak bir görünüm sağlar. Katkı maddesi, yağ, parfüm, kimyasal içermez.

Kuru olarak kullanıldığında daha yumuşak, buğulu bakışlar elde edersiniz. Islak kullanımda daha belirgin çizgiler çekebilirsiniz. Normal göz kalemlerine nazaran çok daha uzun süre kalıcıdır. Dağılma, akma, bulaşma problemi yaratmaz. Gün boyu rengini ve güzelliğini korur.

Problemli ve hassas gözler dahil her cilt tipi için uygundur.

Bella Pierre Shimmer Powderlar 105 farklı renk seçeneği ile hem far, hem eyeliner, hem ruj, hem de oje olarak kullanılabilen eşsiz yapısı ile Bella Pierre Shimmer Powder ile uzun süre kalıcı, adeta cildinizin bir parçası, doğal ve kimyasal madde içermeyen, topaklanma, birikme yapmayan renkler, göz kamaştıran muhteşem bakışlar...

Bella Pierre Cosmetics mineral makyaj ürünleri, doğanın bize sunduğu en iyi içeriklerden oluşturulmuş %100 saf formüllerdir. Tüm cilt tiplerinde son derece etkili olmasının sebebi de formüllerinin saflığı ve doğallığıdır.

Tüm gün boyunca kalıcıdır.

Kimyasal katkı maddesi, koku, talk içermez.

Sivilceleri, lekeleri, izleri, güneşin neden olduğu hasarları saklamak için tam kapatıcı güce sahiptir.

Parfümsüz ve yağsızdır.

Hafif ve kremsi yapısıyla cildinizde makyaj olduğunu asla hissetmezsiniz.

Gözeneklerinizi tıkamaz ve çizgi ve kırışıklıkların arasında birikme yapmaz.

Sağlıklı, hafif, saf ve tamamen doğal aydınlık bir cilt sunar.

Uzun süre kalıcı, hafif, doğal ve kimyasal madde içermeyen, topaklanma, birikme yapmayan renkler, göz kamaştıran muhteşem ve sağlıklı bir cilt için Bella Pierre Cosmetics.

6 Temmuz 2012 Cuma

Pastel- Yeni nesil ruj, star lips




Yeni nesil ruj, Star Lips!

Yeni nesil ruj; Star Lips şimdi güzelliğinize güzellik katıyor. İnce, kremsi yapısıyla kolay sürülen Star Lips, nem tutma özelliği sayesinde de dudaklarınızın hep çekici görünmesini sağlıyor.

İçeriğindeki vitamin B5 ile ise dudaklarınızda yatıştırıcı ve tahriş önleyici etki yapıyor. Star Lips ruj, modern hayatın tüm getirdikleriyle en iyi şekilde başa çıkıyor ve dudaklarınızı tüm imajınızın yıldızı olarak sahneye çıkarıyor.

TAVSİYE EDİLEN TÜKETİCİ FİYATI: 12,50 TL

5 Temmuz 2012 Perşembe

bıyık yüzük için son gün;)



bu akşam 12 ye kadar süre var katılmayanlara hatırlatma:D şu an tatilde olduğumdan yarın veya c.tesi kazananı açıklarım;)

bolll şans