31 Aralık 2012 Pazartesi

BİR ALIŞVERİŞ ÜÇ TIMBIŞ :D YENİ YIL:)





Son zamanlarda basın bültenleri hediye linklerinden başka bir şey yapmadığım bloğumun haklı mazaretleri var.
Öncelikle kısa bir süre sonra iş hayatım sona eriyor onun heyecanı ve telaşı içindeyim.
Yılbaşının gelmesiyle çığrından çıkan çekilişlerde bende şansımı denemek için dört koldan her yarışmaya katılıyorumJ
Ne vakit hayatımda güzel olaylar oluyor bunu birileri ile paylaşıyorum hemen arkası kesiliyor. Nazarmı bilemiyorum böyle düşünmek istemiyorum ama genelde her olayımda aynıdır, güzel giden olaylarım tersine dönerL

Blogdada durum değişmedi hediye çekilişlerine, firmaların gönderdiği ürünleri eş dost akraba ile paylaştım ne kadar şanslı olduğumu söyleye söyleye kısmetim kesildi yawJ

Senenin son günü son alışverişimi sizlerle paylaşmak istedim. Bunların bir kısmı gratis alışverişi bir kısmı ebay.
Ben ebay den alışveriş yapmaya bayılıyorum biraz geç geliyor ama geliyor çok şükür (dilimi ısırayımJ )
Detaya gelirsem  sol baştan başlıyorumJ
-          Adım sayacı (sanırım böyle adlandırmam gerekli göbeğinize yakın takıyorsunuz adımlarınızı yaktığınız kaloriyi hesaplıyor (bana sorarsanız tırt  bi aletJ
-          Essence  far maybeline tatto farları gibi kerm yapıda
-          I love serisinden minik duş jeli , lip gloss , krem  (denedimmi hayırrrJ banyoya dekor olsun diye alındıJ )
-          Saat buda bi ebay ganimeti gayet güzel silikon kordon
-          Essence oje bu miami roller serisinden bir alana bir bedava kampanyasından (en çok mercan oje aldığıma dikkat ettim , en az kullandığım ama en çok satın aldığım renk mercan rengiJ )
-          Silikon cüzdan buda ebay ganimeti
-          Önde duran lipp gloss larda essence renklerine vuruldum ama açık pembe olan resmen şeffaflık vereceğine renk veriyor diğerini denemedim ama benim gibi esmer birisine hiç uymadı (çok üzüldüm L)
-          Essence kaş kalemi en açık rengi kullanıyormuyum noo ama aldımJ eksik kalmadım yani
-          Göz kalemi gold rengi aldım bulunsun

Bazen diyorumki rahatsızmısın yıldız kullanmadığın şeyleri neden alıyorsun evet bir kadın hastalığı olan alışveriş hastasıyım Allahdan kendimi kontrol edip az şeyle yetinebiliyorum (ojede aynı şeyi söyleyemesemdeJ )


2012 de blogumda birçok markayı ağırladım. Bunlardan bir kısmı ismini dahi ilk kez duyduğum , kimi bildiğim ama yeni koleksiyonlarını deneme şansı elde ettiğim markalardı.   Bunlardan bazıları ;

MUD
Isabelle Dupont
Match Nails
Ecem Group
Lapitak
Karuterhof
La Diva
Doa Kozmetik
Gezgo
Aveseena
Loreal
Maybelline
Ann Yvette
L.A girl , L.A. Colors
COSMED
Deborah
Rapsodi
Flormar
Botanik Shop
Neutrogena
Hello Kity
Argan Kozmetik
Natural Active
Rainwalker
Bioderma
Kokucuk
Golden Rose
Luxy Box
Pastel
GK Hair
Bella Pierre
Leydi Cosmetic
Africology
Beliz Kozmetik
NOB

bahsi geçen firma ürünlerini kimini kendim aldım kimini firma gönderdi, ürünlerini blogumla paylaşma nezaketini gösteren bütün firmalara tekrar teşekkürler.


Blogumu kapatsammı diye düşündüğüm bu sıralarda yeni sene ne getirir bilinmez ya tamamen kapatır giderim , yada bu işi hakkıyla yapmak için yoğun çapa sarfederimJ

En sonda tımbışımın 3 tatlı resmini yine sizlerle paylaşmak istedim. 








Böylelikle bu seneyide bitirdik  blogumu takip eden bütün canların yeniyılını kutlarım.

 

27 Aralık 2012 Perşembe

MY GIVEAWAY :) REVİZE




çekilişimde değişiklik yaptım:)
yeni haline gelirsek


çekiliş için 18 ocak blogumun d.gününü düşünmüştüm bi olay beni okadar sinirlendirdiki hemen yapmak istedim:)

aşağıda gördüğünüz herşey tek bir kişiye gidecek çekilişe katılabilmek için olmazsa olmazlarıma gelirsek;

- blogumun takipçisi olmanız

- twitter da takip etmeniz tık tık

- facebook da takip etmeniz tık tık

- çekilişimin daha çok kişiye ulaşması için varsa blog yok ise twitter veya face den duyuru yaparsanız sevinirim. hemde 1000 kişiye daha çabuk ulaşırız;)


blogumun izleyen sayısı 1000 olduğu gün çekiliş yapıp talihlilere  ulaşıcam,

şimdiden ricam paket eline geçtiğinde blogunda veya face veya twitterda resimli birşekilde bunu paylaşması ve bana linki göndermesi:)

hediyelere gelecek olursak;

1. hediye
- mango 36 numara ayakkabı
- Stradivarius 36 numara ayakkabı


2.hediye
- mango 40 beden kot pantalon
- omuzları payetli siyah penye elbise (M beden)
- silicon saat(turuncu)
- küpe yüzük takımı

- 2 adet betty boop toka



3.hediye
- oje (3 adet pasific marka, 2 ad. booty, 2 adet golden rose, 1 claries marka)

- lip smacker sprite
- 2 adet allık (pembe ve şeftali tonu)
- nivea klasik numune el kremi
- elf shimmer (aydınlatıcı)
- pembe ve şeftali tonunda iki allık
- 1 kutu nail art (smiley fimo)
- Flormar Clean Care(peeling)


http://yildizlimakyaj.blogspot.com/2012/10/cekilisime-buyrun.html


hediye postunun altına daha önce katılmış arkadaşlara haksızlık olmaması için yeni katılımcıları yukarıdaki linki tıklayıp not bırakmaları gerekmektedir.

not bırakırken hangi hediye grubunu istediğinizide lütfen belirtin ;) daha önce not bırakmış arkadaşların kazanması halinde kendileriyle irtibata geçip hediye dağıtımını yapmak istiyorum.
eski katılımcılar tekrar girip hediye grubu belirtirlerse tadından yenmez:)
bazı arkadaşlar süre uzun olduğu için mail adresleri gözüksün istemiyor , mail adresi bırakmazsanız size ulaşmam mümkün olmayabilir bu riski gözönüne alıyorsanız bırakmayın karar sizin .
boll şanslar

26 Aralık 2012 Çarşamba

YENİİİİ!!!!!! PASTEL GIFT SET Yılbaşı Hediyesi Pastel’den!



Yılbaşı Hediyesi Pastel’den!

Allık makyajın en önemli malzemelerinden biridir. Yüzünüzü görünmesini istediğiniz gibi göstermesini sağlayan allık, yanlış bir fırça veya teknikle ile sürüldüğünde tüm makyajı bozabilir. Yüzünüzün daha ince veya elmacık kemiklerinizin daha belirgin görünmesini , doğal görünümlü sağlıklı bir yüzü hep allık uygulayarak gerçekleştiririz. Ayrıca terracotta allığı isterseniz dekolte bölgesine de uygulayabilirsiniz.

Birbirinden çarpıcı ve ışıltılı tonlarıyla cildinize doğal bir ışıltı ve canlı bir görünüm kazandıran Pastel Terracotta Allık çok özel fırça hediyeli bir set olarak güzelliğine önem verenlerin beğenisine sunuldu. Bu şık seti bu yılbaşı tüm sevdiklerinize ve kendinize hediye edebilirsiniz.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı 28,90TL

*Kampanya stokları sınırlı sayıdadır.

25 Aralık 2012 Salı

SİZİN İÇİN SANAT

SİZİN İÇİN SANAT PROJESİ

UNICEF Türkiye Milli Komitesi yararına hayata geçen ve
tanınmış ressamların orijinal eserlerini 59 - 95 TL gibi çok uygun fiyat aralığında sanatseverlere ulaştıran bir sanat projesidir.

Bu amaçla, katılımcı sanatçıların 13 x 18 cm ebatlı imzalı orijinal eserlerini, “herkesin” kolayca erişebileceği yegane mecra olan internet kanalıyla ve bunun yanında düzenlediği nokta etkinlikleri ile satışa sunmaktadır.




ESERLERİN SUNUMU

Projede yer alan tüm eserler tek örnek ve orijinaldir.
Üzerinde sanatçısının imzasını, arkasında sanatçı biyografisini içeren bilgi etiketi ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi katkı etiketi taşır.

Projede yer alan eserler, 21,5 x 26 cm ebatlı, beyaz ve sade bir paspartu ile ve koruyucu jelatin kılıflı olarak hazırlanmaktadır. Bunun nedeni, mümkün olan en uygun fiyatla sanatsevere ulaşabilmektir. Eserleri dosyalama usulü biriktirerek, koleksiyon oluşturmak isteyen sanatseverler için bu sunum oldukça güvenli ve rahattır. Eseri duvarında görmek isteyen alıcılara ise, eserin renk ve doku özelliklerine uygun yeni bir paspartu ve çerçeve yaptırmaları ayrıca önerilmektedir.

Kurumsal hediyelik seçeneği olarak da ilgi gören Sizin İçin Sanat koleksiyonu, talep doğrultusunda özel çerçeveli, özel kutulu veya
isme yazılı etiketli olarak da hazırlanabiliyor.

SANATÇILARIMIZ KİMLERDİR?

Sizin İçin Sanat projesi,
2010 yılının Kasım ayı itibarıyla 24 sanatçı ile web sitesinden satışa başlamıştır. Bugüne kadar projemize, yerli ve yabancı 100’ün üzerinde sanatçı katılmıştır. Pek çok katılım talebi ise değerlendirme aşamasındadır. Katılımcı sanatçıların isimleri http://www.sizinicinsanat.com internet adresinde görülebilir.

Katılımcı sanatçılarımızda aradığımız kriter, belli bir sayıda kişisel sergi açmış veya karma sergilere katılmış olmak ve sanat çevrelerince genel asgari kabul görmüş olmaktır. Bu temel şartları sağlayan sanatçımızın eserleri web sitemize eklenerek satışa sunulmaktadır.

Katılımcı sanatçılarımızın tarz, teknik ve konularına dair hiç bir kısıtlama ve yönlendirmede bulunulmadığı gibi, sitede eserlerini sergilemek amacıyla maddi veya manevi hiç bir karşılık da beklenmez.

Sanatçı sayısının küçük bir yüzdesini geçmemek üzere, genç ve nazaran deneyimli olmayan sanatçılar da prensip olarak projeye katılabilmektedirler.

NEDEN UNICEF?

Dünyanın bütün koleksiyonları; toplayıcıları veya satıcıları için değil,
aslında sonraki nesilleri olan çocuklar içindir.

Koleksiyonerlik, toplamaya layık görülen değerleri bir araya getirerek, gelecek nesillerin onlara bakarak bir vizyon devralmalarını amaç edinmiş, idealist bir uğraştır...

Amacı para kazanmak değildir. Samimi bir koleksiyoner, en içten duygularla bir sonraki neslini düşünerek, kendi hayat görüşünden ve toplumsal mirasından bir kesiti onlara aktaran kişidir. O halde,
dünyanın tüm koleksiyonları çocuklar içindir.

Onlara daha nitelikli koleksiyonlar aktarmak faydalı olabilir. Ancak bizim amacımız, onlara koleksiyonerlik fikrini ve heyecanını miras bırakmaktır.

Real Collection Sizin İçin Sanat Projesi, ülke sınırlarını aşmak isteyen bir projedir. Tüm dünya sanatçılarının ve toplumlarının katkısını elde edip, tüm dünya çocuklarına bu mirastan paylarını dağıtmayı amaçlarken, varlığını yanımızda hissetmeyi arzu edeceğimiz yegane yol arkadaşımız UNICEF olabilirdi.

Tel:212 215 58 50

PROJENİN VARLIK NEDENİ

“Her insanın sanat eserine sahip olma hakkını kullanmasına imkan sağlamak”.
Sizin İçin Sanat projesinin varlık nedeni budur.

Bunun yanısıra, sanat hayatımızda eksikliğini hissettiğimiz pek çok konuda Sizin İçin Sanat projesinin küçük birer katkı sağlayacağını düşünüyoruz:

• Adını duyurmakta, eserlerini kitlelere ulaştırmakta güçlükler yaşayan genç sanatçılar;

• Özgürce, etki altında kalmadan eser vermek isteyen tüm sanatçılar;

• Yeni koleksiyonerlere sahip olarak, uzun vadede daha derin bir
sanat piyasasının özlemini çeken sanat çevreleri;

• Eğitim sistemi içinde muhtelif nedenlerle bir türlü sanatın etkin bir yer
alamamasından üzüntü duyan eğitimciler;

• Eğitimin okulda bitmediğini, en önemlisinin, insanın içinde yaşadığı
toplumun bireylerinin beğeni ve tercihlerini daha nitelikli kılmak için,
sanatı hayata katmak olduğunu bilen yöneticiler;

• Birbirinin sanatını tanıyan toplulukların, birbirini anlamaya da
hazır olduğunu farkeden, dünyada kültür alışverişinin olması gerektiği
düzeyde olmadığı gerçeğini bilerek bunu değiştirmek isteyen hümanistler;

• Daha güzel bir gelecek toplumu isteyen,
ama bunun nasıl olacağını bilmeyen çocuklar;

• Çocuklarına, sanat koleksiyonu bilinci aşılayarak,
kişilik gelişimlerine en önemli katkıyı arzu eden ebeveynler,

• Sanatı, hayatına ve yaşadığı mekanlara katmak isteyip,
alım gücü yeterli olmayan vatandaşlar,

projemizin katkı sağlayacağına inandığımız
temel hedefleri oluşturmaktadır.


PROJENİN AMAÇLARI

Sanatın pahalı olduğu gerçeği, sadece bizim ülkemizde değil, kısmen gelişmiş ülkeler de dahil olmak üzere tüm dünyada, alım gücü düşük insanların sanattan uzak kalmasına yol açmaktadır. Oysa, herkesin fayda sağlayacağı bir ortak paydada buluşmak, bu durumun düzeltilmesine fazlasıyla destek sağlayabilir.

Projemizin sunduğu platformda;

Sanatçılar,
UNICEF aracılığı ile, sanatlarına toplum yararını katarak,
hassasiyetlerini ifade etme şansına sahip olmaktadırlar. Bunun yanı sıra gelecekte, isimlerini üst düzey bir projenin tanıtım kanalları ile daha etkin duyurma
imkanına sahip olacaklardır.

Sanatseverler,
alım güçleri ne olursa olsun, 59 TL karşılığında;
günde, ayda veya yılda en az bir eser satın alabilecek güce
sahip olduklarını görerek, sanata ve koleksiyonerliğe yönelebilecekler.

Çocuklar,
Adını bile koyamadıkları pek çok sorunlarına, UNICEF vasıtasıyla
daha rahat göğüs gerebileceklerdir.

Projemizin uluslararası açılımı ile,
sanatçımızın gücünü tüm dünyaya tanıtırken,
dünya sanatını da sanat camiamıza sunarak, ulusların tanışmasına
katkı sağlamış olabiliriz. Yabancı sanatçıların projemize gösterdiği ilgi bunun işaretidir.

Uluslararası açılım amaçlı yaptığımız yurtdışı seyahatlerde,
bir çok yabancı sanatçının projemize katılımı, bize büyük bir umut vaat etmektedir.

24 Aralık 2012 Pazartesi

Bu Yılbaşı Assos'tan Tek Taş Kolye Hediye!

assos yilbasi Yılbaşı için geri sayım başladı! Elbiselerimiz hazır, kuaförden randevu alındı, dışarıda program yapıyorsak rezervasyonlar ayarlandı eğer evde kalacaksak tüm hazırlıklar tamamlandı. Ama yılbaşının en heyecanlı yeri olan hediyeler için biraz daha beklemek zorundayız! Neyse ki Assos şimdi yılbaşı hediyemizi herkesten önce veriyor! 1-31 Aralık tarihleri arasında Assos’tan yapacağımız 1000 TL ve üzeri alışverişlerinize tek taş kolye Assos’tan hediye! Ayrıntılı bilgi www.assosdiamond.com adresinde sizi bekliyor! Şimdiden herkese iyi yıllar! :)
Videoyu da buradan izleyebilirsiniz.
www.facebook.com/assosonline
twitter.com/assosdiamond

Bir bumads advertorial içeriğidir.

ev+ ile yılbaşında evinizde sıcaklık sofranızda şıklık





ev+ ile yılbaşında evinizde sıcaklık sofranızda şıklık

Yılbaşı evimizi süslemek, yepyeni bir yılı  güzel bir sofrada karşılamak  hepimizi çok heyecanlandırır.

ev+ her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşına özel  yepyeni süsleri ve yeni ürün koleksiyonuyla  sizleri bekliyor. Zerafet , şıklık ve sadeliği ile dikkat çeken  özel tasarımlı ürünleriyle evini  sevenlerin beğenisine sunuyor.  

Sizin ve sevdiklerinizin yüreğini ısıtacak, size  yeniyılın coşkusunu hissettirecek nadide  ürünleri ve yılbaşı süslerini  ev+ mağazasında bulabilirsiniz.

20 Aralık 2012 Perşembe

YENİÇARŞIM.COM’DA HER ALIŞVERİŞ BİR HAYAT!



 

Türkiye’nin en büyük çarşılarından yeniçarşım.com barınak hayvanları için sosyal sorumluluk kampanyası başlatıyor.

 

Şubat ayı sonuna kadar yeniçarşım.com, petshop kategorisinden yapılan alışverişlerden elde edilen geliri, Hayvan Hakları Federasyonu işbirliği ile sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor.

Barınakların ihtiyaçlarını tespit ederek mama, ilaç, kulübe, yatak, ısıtma gibi malzemeleri küçük dostlarımız için temin etmeyi amaçlayan yeniçarşım.com, sahipsiz hayvanların daha iyi koşullarda yaşamalarına katkıda bulunuyor.

Sokak hayvanlarının korunmaya ihtiyaçları olduğunu söyleyen yeniçarşım.com yöneticileri;    “Soğuk kış aylarında barınak hayvanlarının ihtiyaçlarını biraz olsun giderebilmek için böyle bir kampanya başlattık. Sokaklarda kötü şartlarda yaşayan yüzlerce hayvan var. Bunların bir kısmı da barınaklarda yaşıyor.  Biz de yeniçarşım.com olarak sahipsiz dostlarımıza kollarımızı açtık. Üyelerimizin desteği ile hayvan barınaklarının ihtiyaçlarını karşılayarak minik dostlarımızın daha iyi koşullarda yaşamasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” dedi.

 

 

   Yeniçarşım.com Hakkında
Kullanıcılarına gerçek mağazaların ürünlerini 7/24 güvenli bir şekilde sunmak üzere 2011’de kuruldu. Şu an 400’ün üzerinde gerçek mağazanın 500 binin üzerinde ürünlerinin sunulduğu www.yeniçarşım.com’da diğer online alışveriş sitelerinden farklı olarak sadece ticari unvana sahip kişi ve kurumlar mağaza açabiliyor. Kullanıcılara gerçek mağazalardan, aradıkları her şeyi hatta daha fazlasını bulabilecekleri geniş ürün yelpazesi sunan www.yeniçarşım.com Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi ile de fark yaratıyor.

DEBORAH MILANO'DAN YENI YILA ÖZEL KAMPANYA


 
 
DEBORAH MILANO’DAN YENI YILA ÖZEL KAMPANYA

İtalyan güzellik markası Deborah Milano, yeni yılı sürpriz bir kampanya ile karşılıyor. Deborah Milano, iki ürün alan herkese çok şık bir makyaj çantası hediye ediyor.

 

Deborah Milano’nun yeni yıl hediyesi hazır! İddialı makyaj koleksiyonları ile kadınların güzellikte tercihi olan Deborah Milano, yeni yıla özel bir kampanya yapıyor. Tüm aralık ayı boyunca geçerli olacak kampanyada Deborah Milano’dan 2 ürün alan herkese çok şık bir makyaj çantası hediye edilecek.

Deborah Milano’nun 70’lerden ilham alan makyaj koleksiyonu ve birbirinden iddialı ürünleriyle yeni yılda büyüleyici bir güzelliğe sahip olun…

Deborah Milano ürünlerine Watson’s, Gratis ve seçkin parfümerilerden ulaşabilirsiniz.

18 Aralık 2012 Salı

Türkiye’nin Muhteşem Kadın Sesleri Bülent Ortaçgil Eşliğinde fizy’de Yayınlanıyor!



   
 

                Başladığı ilk günden beri sunduğu yeniliklerle müziksevelerin karşısında olan fizy, yine bir ilkin altına imza atıyor.

Reklamsız yayınları ve canlı yayın konserleri ile dikkat çeken fizy.com’da Bülent Ortaçgil’in  konseri canlı olarak yayınlanacak.   Türkiye’nin en muhteşem kadın sesleri Birsen Tezer, Jehan Barbur, ve Ceyl’an Ertem’in Bülent Ortaçgil’e eşlik edeceği konser 20 Aralık Perşembe aklamı saat 21:30’da canlı canlı fizy’de!