24 Ocak 2013 Perşembe

Timbisin uykusumu bölünmüş :)



Bir kedi ile yaşayan bilir nasıl keyifli bir hayat olduğunu , bilmeyenler icinde tüylerinden kist olacaksınız , yemeklerin icinde tüy çıkmıyorum, ayy o nereye isiyor, öpme yaw pisss gibi akıllar verilmesi gereken bir yasamdir.

Timbis yani benim tatlı oğlumun evde bir hayat kurmuş belli zamanlarda evin başka başka köşelerinde uyuyor. Gunes varsa değmeyin keyfine illaki bir şekerleme yapacak. Buda o anlardan birisi. Yatağımızda yatma vakti bile var:) bir kac poz alayım derken uyandı abus abus yüzüme baktı ve dondü ahanda böyle gerindi:) sonrasında hemen yakalayıp mıss kokulu gobisinden bı öpücük alındı . Hiçcccc hoşlanmasada ben bencillik yapıp onu bol bol öpüyorum .

Kedilerle yasam nasıldır bı kedim olsamı diyenlere tavsiye olunur daha fazla vakit kaybetmeden hergün sokakta karşılaştığınız birde sizi görünce kosturup gelen bir Hergelemi var kaptığınız gibi evinize götürün;)

Boooollll patili günler ;)

11 yorum:

  1. Maşallah, çok tatlı.
    Ben de gıdısından, göbişinden, patilerinden ve kulaklarından öptüm gittii:)))
    Sevgilerimle ^-^

    YanıtlaSil
  2. mıncıklayasım geldi walla:)))) ne kadar talı

    YanıtlaSil
  3. Okuyan; Tskler . Yerine hemen öpücem:)

    Makyajli kareler; minciklatirsa tabi Cook nazlidir pasam

    YanıtlaSil
  4. Bu timbis çok tehlikeli. Size iyi görünüyor ama yalnız kaldığında patisinde viskisi, sigarası, üstünde ropdöşambırı..
    Ben git yüzüne açık açık söyle. Sen ne ayaksın Tımbış ?

    YanıtlaSil
  5. benim fıstığım çalındıktan sonra başka kedi almaya gönlüm razı gelmiyor.Başına elimi koyduğum anda bütün stresimi alması,kucağıma gelip mırıl mırıl tembellik yapması(tabi keyfi isterse)üzüntülüysem patisini yanağıma koyup yalaması...çok özlüyorum bıdığımı..sevmeyen birinin anlaması imkansız!

    YanıtlaSil
  6. valla ben eve kedi aldığımdan beri misafir sayımız azaldı ama bilin bakalım bu benim ne kadar umrumda:)) hemen gidip oğluşumu ağzından burnundan öpeyimmm:)) sevgilerr

    YanıtlaSil
  7. Deniz ; Nuri alco mu sandin sen benim oglusumu gelde bunları Timbisin yüzüne söyle ye patiyi;)

    Nilguncum ; eminim fıstığın yerini alamaz ama er kedi ayrı bir keyifdir, seven ve almaya cesareti olmayanlaraydi sözüm kedisiz yasam yarimdir tam değil;)

    Gül; cok uzgunsun cok anlaşıldı:) Behlulun guzel gobisinden benim yerimede bı öpücük al;)

    YanıtlaSil
  8. merhabalar
    evimde köpeğim,işyerimde kedimiz ,sokakta da her gün düzenli mama verdiğim minik bir kediler ordusu var,onları nasıl seviyorum anlatamam,hepsi de kalbimin en birincisi...

    YanıtlaSil
  9. boyle seyler okumak ne kadar hosumagıdıyor anlatamam yuregınıze saglık

    YanıtlaSil
  10. Ben onun totişini,gerilmesini,şapşik bakışlarını yerim yerim yerim.. Maşallah Yıldızcım oğlun çok güzel,uzun ömürler versin. Vallahi ev onların,yatak onların,keyifte onların bizler sadece misafiriz.Ama genede iyiki varlar ve hepte olmalılar :)

    YanıtlaSil
  11. saol fıstıkcım bana dunyanın en güzel kedisi tımbış geliyor :) kargaya yavrusu şahin gözkürmüş derler
    hep yanımızda olsalar onsuzluğu düşünüp üzülüyorum maksimum sürede yanımızda olurlar inşallah

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)