2 Mayıs 2013 Perşembe

Lancome - ADVANCED GENIFIQUE


                                                                    

ADVANCED GÉNIFIQUE
GENÇLİĞİ AKTİVE EDEN KONSANTRE

Gençliğin 10 işaretini onarır ve aktive eder.
Gözle görülür, dokunarak hissedilir sonuçlar. *
2009 yılında lanse edilen Génifique Gençlik Aktivatörü kısa sürede tüm kadınların sevgilisi haline geldi. Tüm cilt tipleri üzerinde etkili olduğu ortaya konulan Génifique Gençlik Aktivatörü’nün başarısı 4 yıl içerisinde 150’den fazla uluslararası ödülle taçlandırıldı.
 

İlk defa gen bilimi teknolojisinden yararlanarak “7 günde gözle görülür oranda gençleşmiş bir cilt” diyen Gençlik Aktivatörü kısa sürede ikonik bir ürün haline geldi. Kadınların vazgeçemediği bu ürün mayıs ayında daha gelişmiş bir formül ve etkinlik alanıyla yenileniyor: yeniAdvanced Génifique Gençliği Aktive Eden Konsantre.

14 yıllık araştırma ve devrim yaratan buluşlar sonucunda yenilenen 9 patentli Advanced Génifique genç görünmek isteyen kadınların cilt bakım rutinin ilk adımı.







LANCÔME GENÇLİĞİN ŞİFRESİNİ SUNAR

25.000 gen, 1.000 protein ve 6 milyardan fazla data analizi sonucu Lancôme bilim adamları cildin genç görünümünden sorumlu 10 gençlik işaretini belirledi; ince çizgiler, derin kırışıklıklar, ışıltı, pürüzsüzlük, cilt tonu eşitliği, cilt dokusu, elastikiyet, esneklik, sıkılık, toparlanma. Lancôme, bu 10 gençlik işaretinin tüm kadınlar için ölçülebilir olduğunu ıspatladı.

Fakat Lancôme laboratuarları bununla da yetinmedi. Genç görünümü ikiye ayırdı: gözle görülen gençlik (bir kadının aynaya baktığında gördüğü ya da çevresindekilerin gördüğü) veelle hissedilen gençlik (bir kadının parmaklarıyla yüzüne dokunduğunda hissettiği ve cilt bakım eksperleri tarafından ölçülerek gösterilebilen). Genç görünümü bu şekilde tanımlayan Lancôme gençliğin kişiden kişiye değişen bir kavramdan ziyade genel geçer ve bilimsel araştırmalarla ispatlanan bir kavram olduğunu gösterdi.


ADVANCE GENIFIQUE: BENZERSİZ SONUÇLAR


Gözle Görülen Sonuçlar

Sadece 7 günde, cilt yeniden gençleşmiş görünür.

Dokunarak Hissedilen Sonuçlar

Sadece 7 günde, yeniden genç bir cilt hissiyatına kavuşun. Gençliğin 10 görülen vehissedilen belirtisi üzerinde hızlı bir şekilde etki eden Advanced Génifique Gençliği Aktive Eden Konsantre ile artık daha genç görünmek mümkün.



NEDEN DAHA “GELİŞMİŞ” GÉNIFIQUE

Gelişmiş Etki Alanı:

Yeni Advanced Génifique Gençliği Aktive Eden Konsantre hem gündüz hem de gece bu 10 gençlik işaretini onarır ve aktive eder.

Gelişmiş Formül:

Biyoteknolojiden faydalanarak elde edilmiş içeriklerle ciltle muhteşem uyum içerisindedir. 2029 yılına kadar patenti devam eden Advanced Génifique Gençliği Aktive Eden Konsantre’in her damlasında şimdi %40 daha fazla aktif içerik var.

Gelişmiş Doku:

Lancôme bilim adamları Advanced Genifique Gençliği Aktive Eden Konsantre için eşi benzeri olmayan bir doku yarattı. Her zamankinden daha taze ve sarmalayan dokusuyla, anında cilde nüfuz ederek cildi canlandırır. Cilt yüzeyi ipek gibi yumuşak bir hal alır. Cilt,genç bir cilt hissiyatına sahip olur.
Gelişmiş Dizayn:

Tıp alanındaki mikro dozajdan ilham alınarak yaratılan Advanced Génifique Gençliği Aktive Eden Konsantre patentli aplikatörü ise cilt için gerekli olan ideal formül miktarınıkendiliğinden ayarlar. Her damlada %40 daha fazla aktif içerik.


* Klinik gelişim yüzdesi- klinik araştırma- 34 kadın- 8 hafta
** Kişisel değerlendirme – 34 kadın

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 30 ml, 190 TL - 50 ml, 260 TL



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)