13 Eylül 2013 Cuma

son online eczane alışverişim -mamacım ;)

bir önceki yazımda saçlarımdaki sorunlardan bahsetmiş  online alışverişimi yazacağımı söylemiştim

online alışveriş tam bana göre sonuçda bir ürün ne olursa olsun pat diye alamıyorum illaki fiyat mukayesesi yapıcam onun içinde mağaza mağaza dolaşıcam online alışveriş oturduğum yerden bunu sağladığı üstelik kargo gelmesini heyecanla beklememden dolayı bir alışkanlık oldu

ara ara yaptığım online alışveriş sitelerini sizlerle paylaşıyorum  bazıları yaptığına yapacağınıza pişman ettirir tövbe edersiniz bekle allah bekle kargo gelmez yazarsın cevap gelmez :((( bi ayrı konuda kargo parasıdır bazı siteler abartıyor sırf bu yüzden vazgeçiyorum , evet biraz hesabımı bilirim havaya saçacak param yoktur benim kıymetlidir sonuçda 26 sene çalıştım vede emekliyim dimi ya:))))

gelelim alışveriş yaptığım bulduğum yeni siteye mamacım   1,99 luk kargosu siparişlerin her adımında bilgilendirici maili ile tavsiye edebileceğim bir site .

o kadar cok online eczane varki guvenilir kozmetikleri eczaneye gitmeden oturdugumuz yerde siparis verebilmek cok keyifli.  guvenilir site bulmak gerekli,  ucuz diye atlamamak lazim. mamacim comu ben birkac blogda gordum . hemen isinlanip fiyatlarina baktim. ve siparisimi verdim:)

asagidaki bilgilendirme mesajini aldim.

sonrasinda bu mailim geldi, benim gibi pimpirikli of ne asamada diyen birisiyseniz iciniz rahat olsun



ve mutlu son:) hic denemedigim vichy, bioderma, ve sebamed testerlarini ayri bir sevdim. benim gibi tester yani minnak urun hastasina guzel geldi :))



kisacasi mamacim.com hizli sorunsuz ve guvenilir siparis takibi, uygun fiyatlari ve hizli kargosu ile tam not aldi:))


3 yorum:

  1. Tester yollayan firma candır :) Güzel günlerde kullan hepsini

    YanıtlaSil
  2. oje balonjojeye katılıyorum! ben de turuncu kasadan aldım bişiler bana tester gelir umarım :D güle güle kullann :)

    YanıtlaSil
  3. tşkler makyajın kimyası sende güle güle kullan;)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)