16 Ekim 2013 Çarşamba

GIORGIO ARMANI - SI











yöntem PR ın harika sunumu ile Si parfüm sunumu

şimdiye kadar blogumu önemseyip ürün paylaşımı yapmış tüm firmalara teşekkür ediyorum. ancak yöntem PR konusunda çok başarılı sunum dediğin budur dedirten özenli paketler insanı heyecanlandırıyor.


gelelim Armani kalitesini hissettiren Si parfüme;)
Epeydir topuklu ayakkabi giymeyen ben bu parfumu kullaninca kiyafetimde ani degisiklik yaparak etek ve topuklu ayakkabilarimi giydim. Fresh kokularmi bana babet veya converse giydiriyor dersiniz
bayram ziyaretinde kullandığım parfümü sormayan kalmadı diyebilirim, parfüm tercihimde fresh kokuları tercih etsemde yumuşacık insanı adeta etkisinde bırakan bu kokunun bana hissettirdiği kadın tamda reklam yüzündeki benim hayran olduğum Cate Blanchett dişi, elit, ulaşılmaz ve farklı özel bir kadın;) nasılda güzel bir seçim sanki önce cate i düşünüp sonra onu yansıtan bir parfüm bulunmuş
alınası kullanılası bir koku 


Kokuyu deneme imkani taniyan Yontem PR Mustafa Bey e tesekkur ediyorum

Basin bulteni ile sizleri basbasa birakmak istiyorum


“Sì, modern feminenliğe bir övgü;

ruhun bağımsızlığının, gücünün ve zarafetinin

karşı konulamaz kombinasyonudur.”

Giorgio Armani



Giorgio Armani Kadını


Duruşu gün gibi aydınlık, su gibi berraktır. Feminenliğin vücut bulmuş halidir.

Duru, karizmatik ve sofistike…

Zarif, güçlü ve benzersiz İtalyan tarzının özünü yansıtır.

Doğal zarafeti ve haute couture stili onu karşı konulmaz yapar.

Ne zaman o kokuyu duysan, aklına o gelir.

Ona göre parfüm, duygularını kattığı bir gizemdir.

İşte Giorgio Armani kadını…



Sì Kadını


Onunla ilgili basit olan hiçbir şey yoktur…

 Eğlencesine düşkünlüğü ve bitmeyen arzusu, narin yönü, şehveti ve özgürce yaşama tutkusu…

Varlığını ince ayrıntılarla sunar. Aynı anda hem siyah hem nü’dür; ikilemin dünya üzerindeki yansımasıdır.  Gerçekle hayal arasındaki geçiş halidir. Derinlik ile aydınlık arasındaki mükemmel dengedir.

Sì kadını özgürdür ve kendi vizyonunu tüm dünyaya sergilemekten çekinmez. Kadınlığın dingin gücünü, cesaretini ve “Sì!” diyebilme cüretini korkusuzca temsil eder; Cate Blanchett.


SÌ ALLA FORZA *

SÌ AI SOGNI *

SÌ ALLA LIBERTA’ *

SÌ ALL’AMORE *

SÌ A ME STESSA *


*Güce Sì / Hayallere Sì / Özgürlüğe Sì / Aşka Sì / Kendime Sì




PARFÜM

İçerik


Şık, ihtiraslı, yoğun ve aynı zamanda yumuşak. Sì, tene muhteşem bir uyum sağlayarak tüm duyuları harekete geçiren şiprenin yeniden yorumlanmasıyla doğmuş bir koku. 3 koku ailesinin lezzetini birleştiren bir parfüm… Armani inceliğini yansıtan şipre, meyvemsi bir tat getiren frenk üzümü ve sıcak bir hare yaratan misk

 

Frenk üzümü, özel muhafaza yöntemi sayesinde yasaklı bir meyve gibi tüm koku elementlerini koruyor. İnsanı mest eden bu koku, gücünü karanlıktan alarak feminenliği ve tüm tutkulu duyguları açığa çıkarıyor.


Bu yaratıcı esans iki şehvetli vanilya kokusuyla zenginleşiyor. Biri tamamen doğal haliyle kullanılan ve tutkunun gücünü açığa çıkaran vanilya, diğeri ise bir Armani parfümünde ilk defa kullanılan Jungle Essence adı verilen eşsiz bir yöntemle alışılagelmiş kokulardan yepyeni boyutlar yaratan bir esans karışımı.


Özel patentli bir molekül olan Orcanox kokuya amber sıcaklığı ve odunsu kokulara kalıcılık katıyor. Frezya notalarıyla zenginleştirilen Mayıs Gülü de zarafetle birleşerek paçulinin hoş kokusunu öne çıkarıyor.


Parfüm Şişesi


Armani Stili’nin Kokusu


Söz konusu Armani stili olduğunda, tüm gereksizliklerden kurtulup sadece rafine bir dokunuşla sofistike bir görünüş elde etmek mümkündür. Muhteşem tasarımlarından oluşan saf ve doğal zarafetin doğal simgesi


Sí’nin şişe tasarımının altında da Armani’nin herkesi kendine hayran bırakan bu felsefesi yatıyor.

Mükemmel bir şekilde biçimlendirilmiş, bir o kadar sade… Şişenin keskin olmayan hatları ilgiyi ilhamını birkaç farklı kaynaktan alan kapağa çekiyor. “Bakalit”i andıran siyah şişe kapağı adeta bir haute couture koleksiyonunun nadide bir parçası gibi duruyor.


Si’nin şişesi, dişilik/maskülenlik arasında oynanan bir oyun gibi ilhamını güç ve naiflik arasındaki ikilemden alıyor. Şeffaflık, siyahın yoğunluğu ve açık pembelikle ahenkle harmanlanıyor. Şişenin ve kapağın altındaki altın renkli iki halka feminenliğin gücünü sembolize ediyor.

Armani couture stilinin yansımaları burada da gizli.


Tavsiye edilen satış fiyatı:  50ml. 209TL

                                                100ml. 299TL

4 yorum:

  1. Kate Blanchett'i görünce işin rengi değişti :)

    YanıtlaSil
  2. benım gıbı hayranımısın;)

    YanıtlaSil
  3. Bence de bu parfüm için çok doğru bir tercih bu hatun kişi :)Parfümü bende beğendim ama hala favorim Armani Code :)

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle doğru bi isim
    bende armani code erkek olanı çok beğenirim;) kermicim

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)