6 Aralık 2013 Cuma

ATALIER REBUL - HEDIYE SECMEK BIR SANATTIR






HEDİYE SEÇMEK BİR SANATTIR.

ATELIER REBUL MAĞAZALARINDA KİŞİYE ÖZEL OLDUĞU KADAR AYNI ZAMANDA EXCLUSIVE BİR HEDİYE SEÇMEK, HATTA YARATMAK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMADI!

Her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da farklı hediyeler bularak kendinizi ayrıştırmak için hediye telaşına girmenize gerek kalmadı.

Yılbaşında, sevdiklerine kendilerini özel hissettirmek isteyenlere Atelier Rebul’den Kişiye özel nostaljik kokular.

 


Anında özel ve kişiye özel: iki dakikanız yeter.

118 yıl önce Türkiye’nin ilk eczanesi olarak, Beyoğlu’nda Jean Cesar Reboul tarafından Grande Pharmacie Parisienne – Büyük Paris Eczanesi olarak kurulan Rebul Eczanesi, kurulduğu yerde yaşamını halen sürdüren ve günümüze kadar gelen tek eczanedir. 1938 yılında Türk halkını Lavanta Kolonyası ile tanıştırmış, İstanbul beyefendilerini etkisi altına alarak kendisine hayran bırakmıştır.

Atelier Rebul, yepyeni kolonya koleksiyonunu yılbaşında yeni başlangıçlar için sevdiklerinize armağan edebileceğiniz kişiye özel doldurulan şık şişeleri ile sizlere sunuyor.

Yeni başlangıçlar için özel ve kalıcı bir hediye arayan herkes için 10 farklı koku seçeneği bulunuyor. Markanın ana koleksiyonlarından olan Eau De Colongne Intense; Lavender, Mandarine, Green Tea, Fig, Verbena&Ginger, Jasmine, Ice, Erguvan, Rose ve Amber kokularını,  nostaljiyi modern tasarımla birleştirerek, eşsiz ve unutulmaz bir hediye seçeneği hazırladı. Zengin içeriğiyle, 50ml ve 200ml olarak üretilen bu seri sizleri kokuların en saf ve doğal haliyle buluşturmaya davet ediyor. Bu seri içerisinden seçilen herhangi bir koku o anda özel şişesine doldurulup istediğiniz fontta ve büyüklükte etiketine ne isterseniz yazılarak hazırlanıyor. 

Sizde bu yılbaşında sevdiklerinize özel bir hediye hazırlamak isterseniz Brandium AVM, Capacity AVM ve Zorlu Center’ da Atelier Rebul mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Atelier Rebul Mağazalarında kişiye özel doldurulan kolonya çeşitlerinin yanı sıra, seçkin koku kreasyonlarının vücut bakım ve ev kozmetiği ürünlerini de bulabilirsiniz.

 


Atelier Rebul İsme Özel Şişeler / Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 200 ml 42,90 TL

Editöre Not: 118 yıllık tecrübesini  Fransız zerafeti ve farmakolojik uzmanlığıyla harmanlayarak  bu  mirası yeniden yorumlayan Rebul, yarattığı Atelier Rebul markasıyla kendini yeniliyor, sizler için nesillerdir süregelen bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde, doğanın saflığını bir sanatçı hassasiyetiyle işliyor, güzelliği ve sağlığı bilimsel uzmanlıkla bir araya getiriyor. Atelier Rebul koleksiyonlarında yer alan kolonya, parfüm, vücut bakım ürünleri, ev parfümleri, mumlar, erkek bakım ürünleri, cilt bakim ürünleri için çeşitli hammaddeler dünyanın her köşesinden özenle seçilerek biraraya getiriliyor. Atelier Rebul özel günlerde sevdiklerine özel ve unutulmaz hediyeler vermek isteyenler için şık bir seçenek sunuyor. Yılbaşı, doğumgünü, evlilik yıldönümü, yeni başlangıçların kutlamaları vb...özel günlerde üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz özel dolum kolonyolarla farklılık yaratabilirsiniz.

 


BRANDIUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Küçükbakkalköy Mah. Dudullu Yolu Cad. Erenköy Gümrük Karşısı 1B - 58 Ataşehir / İstanbul
Tel: +90 216 572 89 53
ZORLU CENTER
Zorlu Center Koru Sokak No: 2 /15 Kat: B2 Beşiktaş / İstanbul Tel: +90 212 353 63 09
atelierrebul.com


 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)