30 Ekim 2013 Çarşamba

taupe rengi - golden rose 110


ilk sürdüğüm günü hatırladım iş arkadaşlarım nasıl garip karşılandı :))) sonra renk birden patladı sürmeyen kalmadı. 

500 geçti oje sayım ama ben halen açtığım ojeleri kullanıyorum. kaç sene oldu bu ojeyi açalı halen kıvamı iyi biraz daha zor kuruyor vakit geçtikçe . 

tırnak etlerimi sally hansen ile yumuşattıkdan sonra baz olarak kalyon güçlendirici sürdüm üsne golden rose 110 numara . kremsizde ellerim ceset eli gibi gözükünce hemen exipial lipo sürdüm  ve resimledim onun için ellerim bu kadar yağlı gözüküyor:))

ilk sürüldüğünde garipsenen bu renk şu an bana french oje kadar normal geliyor. ilk fördüğümde bile garipsememiştim oje konusunda zaten sınır tanımam:) gel birde bunu etrafa anlat dimi o ojeleri sürmek için almadın dimi diyen bile oldu:)))

uzunca bir süredir blogda oje paylaşmamışım online alışveriş ve saç bakımına okadar sardımki:)))

ha bu arada intagramada fena sardım :)))

instagramda nil7035 username ile varım ;) beklerim

Face Dermo fırsat bülteni

Size Özel Fiyatlar

Önde gelen markalarımızda başka yerde bulamayacağınız fiyatlar.

Burt's Bees

Burt's Bees organik ürünlerinde inanılmaz fiyatlar. %30 indirim uyguladığımız ve organik ürünleri ile öne çıkan Burt's Bees markasını denediniz mi?

 Burt's Bees %30 İndirim 

NeoStrata

Dünyaca ünlü NeoStrata ürünlerinde Türkiye'deki en uygun fiyatları sunuyoruz. %25 indirim şansıyla şimdi alışveriş yapmanın tam zamanı...

 NeoStrata %25 İndirim 

Bliss

Artık adından sıkça sözettirmeye başlayan ve Türkiye pazarında yerini sağlamlaştıran Bliss markasının ürünlerini henüz denemediyseniz tam size göre bir fırsat. %30 indirim ile Bliss markasını denemenin tam zamanı.

27 Ekim 2013 Pazar

watsons kişisel bakımda büyük indirim




Watsons'ta indirimler bitmiyor. 28 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında kişisel bakımda büyük indirim Watsons mağazalarında sizleri bekliyor.







26 Ekim 2013 Cumartesi

'Kırılma Noktası' İstanbul Moda Haftası'ndaydı…



İstanbul bu sene ikinci kez en heyecanlı etkinliklerden birine ev sahipliği yaptı. 7 - 11 Ekim arası Kuruçeşme’de gerçekleşen İstanbul Fashion Week birbirinden farklı defilerle moda severleri bir araya getirdi. Genç tasarımcı Ayhan Yetgin herkesten önce deneme fırsatı bulduğu Samsung Galaxy Note 3’ü ile Fashion Week’te yerini aldı. Ayhan Yetgin’in Note 3 deneyimini paylaştığı yazıyı okuyarak Galaxy Note 3 benim olmalı diyebilirsiniz:

Moda haftası tasarımcıların her şeyi ortaya koyup, sınırlarını sonuna kadar zorladıkları bir hafta. Bu sene ikinci kez kendi tasarımlarım podyumdaydı… Moda ile dolu günler aynı zamanda heyecanlıydı da. Zaman zaman yoğunluktan paniğe kapıldığım anlar da oldu.  İşte öyle anlarda insan hiçbir şeyi kaçırmayan bir yardımcıya ihtiyaç duyuyor. Neyse ki bu sene moda haftasında yalnız değildim…

Note 3, güçlü işlemcisi ve çoklu görev seçenekleriyle defilemin olduğu gün benim hızıma yetişebildi. Etrafımda olup biten her şeyi takip etmemi daha da iyisi kontrol altında tutmamı sağladı.

Not defteri bir tasarımcının olmazsa olmazıdır. Backstage yoğunluğunda bile aklıma gelen fikirleri hızlı ve kolayca not alabilmek büyük avantajdı. Defile notları, yeni projeler, tasarım için yeni materyalleri unutmadan S Note’a yazdım. S Pen’in performansından memnun kaldım. Şimdi yeni koleksiyon için çalışma zamanı…
               
Mailler, mesajlar, bildirim ve aramalar yoğunluk dinlemeden gelmeye devam etti tabii. Ben mankenlerin kıyafet hazırlıkları ve ayakkabılar arasında kaybolmuşken Samsung Galaxy Gear kolumdaydı, Note 3 ise çantamda. Gear ile; gelen mesajları okudum, aramalara cevap verdim, hatta fotoğraf bile çektim.






Mankenlerimi herkesten önce yine ben fotoğrafladım. Note 3’ün geniş ekranı ve 13 megapiksel kamerasını bir deneyen bir daha vazgeçemez. Video çekerken görüntüyü yavaşlatıp hızlandırmak bile benim elimde. Keyifli foto-video deneyimi buna denir.
    
Zaman geldi. “Kırılma Noktası” adını verdiğim koleksiyonumla defilede yerimi aldım.  Koleksiyonumu hazırlarken lisede kullandığımız deney tüplerinin formu bana ilham vermişti. Keskin çizgiler, elbiselerimin detaylarında gizliydi.

Defile sonrası hem diğer defile videolarına göz attım, hem de çizimlerime devam ettim. Defilem ve moda haftası geride kaldı ama Note 3’ümde sakladıklarım hep benimle olacak.


Galaxy Note 3 ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

23 Ekim 2013 Çarşamba

FACEDERMO ile birbirinden güzel hediyeler;) çekiliş sona ermiştir

Çekilişimiz sona ermiştir 



online alışveriş hayatımızın olmazsa olmazı heleki aradığımız ürünleri kapımıza kadar getiren güvenilir siteler olunca değmeyin keyfimize tembelmi olduk nedir:)))

açılışı yeni olmayan ama benim yeni keşfettiğim site olan Facedermo  anne bebek bakım ürünleri, vücut bakım ürünleri, cinsel yaşam ürünleri, sağlık ürünleri,kişisel bakım, besin takviyeleri, cilt bakımı, saç bakımı ürün gruplarıyla birçok  ürünü birarada bulabileceğiniz online satış sitesi.



facedermo ile sizlere bir çekiliş yapmaya karar verdik.

hediyelerden özellikle sudocrem için internetde okadar güzel bilgiler mevcutki kendisine mucize krem diyorlar. aslında bebek bakım kremi pişikler için:o) oyy yerim o minik totoyu:)  düğer kullanım alanlarına gelirsek sicilce, güneş yanığı, epilasyon sonrası kızarık kabarık ne varsa geçiriyormuş, muş diyorum kullanmak için sabırsızlanıyorum ;)


(görsel için kermit alemlerde 'ye teşekkürler )

çekilişimize katılabilmeniz için :

*facedermoya üye olmak tık tık (zorunlu)
*facebook sayfasını beğenmek  tık tık (zorunlu)
*Yarışmayı sosyal ağlardan birinde google + hariç paylaşım yapmanız (zorunlu)
*yorum olarak aşağıdaki bilgilerin bırakılması
 -facedermo ya kayıt olduğunuz mail adresiniz
 -facebook profil linkiniz (kontrol edebilmem için profilin açık olması gerekli)
 -sosyal ağlarda yapılan paylaşımın linki 
*blogumu izlemeniz;)

çekilişimiz 15 gün sürecek

kargo firmamıza aittir;)














21 Ekim 2013 Pazartesi

Puantiyeli Mor Papyon: Çekiliş Vakti!!!

Puantiyeli Mor Papyon: Çekiliş Vakti!!!: Merhaba kızlar, Bildiğiniz gibi 2-3 haftadır aktif olarak aranızdayım. Ben de artık bir çekiliş yapmalıyım diye düşündüm. Ama çekiliş için...

yeni bir site SAÇKOLİK


saçkolik yeni keşfettiğim başta saç ürünleri olmak üzere birçok kaliteli ürünün satışını yapan bir site. ilk başta online alışveriş sitelerinden bir tanesi olarak düşünsemde hakkında yazısının altındaki açıklamaları okuyunca saçla ilgili Oğuz Yanal ve uzman bir ekibin çalıştığı bir site olduğunu gördüm.

Ahhh biz kadınlar diyeceğim ama bu konuda erkekleride yabana atmamak lazım saç tarih boyunca insanların güzellik unsurunda önemsediği şeylerin başında geliyor. sizde öylemisiniz bilmem benim saçım içime siniyorsa o gün daha bi iç huzurum yerindedir. çok özel durumlar hariç saçımı yıkayıp hiçbirşey yapmadan hiçbirşey sürmeden dışarı çıkmamışımdır. 

bu sıralar saçımı kestirmeme kararı aldım (uzatma demiyorum zaten saç normal şartlarda uzuyor:)) 
eee sürekli kuaföre gitmediğimden kendim yapabileceğim bakım kaliteli saç ürünleri kullanmakla saçlarımı sağlıklı bir uzunluğa etişmesini sağlamaya çalışıcam. 

hal böyleyken online siteler işime yarıyor, bir zamana kadar nasıl makyaj malzemesini çılgınca arzuluyorsam şimdilerdede saç ürünleri için aynı durum geçerli;)


http://www.sackolik.com100 lira ve üstü kargo ücretsiz, %100 para iade garantisi kredi kartına taksit ve kapıda ödeme seçenekleri ile gayet başarılı bir online alışveriş sağlıyor 

gelelim sitede yeralan ürünlere

Saçkolik.Com 'da aradığınız çoğunlukla kuaför salonlarından temin edebileceğiniz saç bakımının popüler isimleri olan KerastaseWellaSchwarzkopf , Alfaparf markalardan sadece bir kaçı.  
Saçınıza Özel işede size özel hazırlanacak ürünleri temin edebileceksiniz 

Tüm markaları görmek isterseniz, tık tık;)





kuaförde bulabileceğimiz ürünleri ayağımıza getiren saçkolik sitesini ben çok sevdim en kısa sürede alışveriş yapmak için ğrün seçimlerimi yapmaya başladım bile

sağlıklı ve ışıl ışıl saçlar diliyorum;))






16 Ekim 2013 Çarşamba

son zamanlarda ben





Meshurrrr gratis indiriminde aldiklarim


Dermomarketden gelen cicislerim  tsk.ler Dermomarket


Yazdan kalma timbisin bir pozu


Sahmaranim


Herseyi hayatimda kisaltan bi hizls hayatima giren ve halen bende okan minik nohut. Ne zormus yuva bulmak:(( oyle pofidik cins kedi degilki uste para veriyorum alan olmuyor. Hayatim ne yspicam ben simdi ile geciyor 

Bir yavru kedi hayatinizi degistirir inanin buna tum gunu onun hayati nasil ogrendigini seyretmekle gecirebilirsiniz

Ayni zamanda tum ailen ustune gelir , tamam artik birak sokaga, her buldugunu evemi toplayacaksin, kedili evlerden olma haaa, gibi hayati size zindan eden bir ton doz, iyide ben ne istiyorum:((( bir yandanda olmis cocugunuz yerine koydugunuz kedinizin mahsun ve uzgun halleri yokmu duzelmis pustuler sedefinizi nuksettirir

Inanin bi gidim kendimin ne dusundugunu bilmiyorum kafamda bi ton soz ucup duruyor. Minnak bebek buyuyor ve yuva icin kimse aramiyor.

Bugun halama tum masraflarini karsilrim diye yavruyu teklif ettim yok:(((

Yatip kalkip dua ediyorum guzel bir yuva icin

Birisi arasa hep aradigim bir yavru kedi cok istiyorum dese hemen gotursem 

Verirkende agkarim biliyorum huyumu
Bir tanidik var ona teklif edecegiz . Hic dusunme tatile gitsen getir dicez veteriner desen biz goturelim diye yeterki guzel bir yuva olsun

Hayat bir kedi ile okadar guzelki inanamazsiniz , yeterki bi adim atip hayatiniza bir kedi sokun




Iste benim gulbesekerim , canparem, biricik oglum 


Iyi bayramlar

GIORGIO ARMANI - SI











yöntem PR ın harika sunumu ile Si parfüm sunumu

şimdiye kadar blogumu önemseyip ürün paylaşımı yapmış tüm firmalara teşekkür ediyorum. ancak yöntem PR konusunda çok başarılı sunum dediğin budur dedirten özenli paketler insanı heyecanlandırıyor.


gelelim Armani kalitesini hissettiren Si parfüme;)
Epeydir topuklu ayakkabi giymeyen ben bu parfumu kullaninca kiyafetimde ani degisiklik yaparak etek ve topuklu ayakkabilarimi giydim. Fresh kokularmi bana babet veya converse giydiriyor dersiniz
bayram ziyaretinde kullandığım parfümü sormayan kalmadı diyebilirim, parfüm tercihimde fresh kokuları tercih etsemde yumuşacık insanı adeta etkisinde bırakan bu kokunun bana hissettirdiği kadın tamda reklam yüzündeki benim hayran olduğum Cate Blanchett dişi, elit, ulaşılmaz ve farklı özel bir kadın;) nasılda güzel bir seçim sanki önce cate i düşünüp sonra onu yansıtan bir parfüm bulunmuş
alınası kullanılası bir koku 


Kokuyu deneme imkani taniyan Yontem PR Mustafa Bey e tesekkur ediyorum

Basin bulteni ile sizleri basbasa birakmak istiyorum


“Sì, modern feminenliğe bir övgü;

ruhun bağımsızlığının, gücünün ve zarafetinin

karşı konulamaz kombinasyonudur.”

Giorgio Armani



Giorgio Armani Kadını


Duruşu gün gibi aydınlık, su gibi berraktır. Feminenliğin vücut bulmuş halidir.

Duru, karizmatik ve sofistike…

Zarif, güçlü ve benzersiz İtalyan tarzının özünü yansıtır.

Doğal zarafeti ve haute couture stili onu karşı konulmaz yapar.

Ne zaman o kokuyu duysan, aklına o gelir.

Ona göre parfüm, duygularını kattığı bir gizemdir.

İşte Giorgio Armani kadını…



Sì Kadını


Onunla ilgili basit olan hiçbir şey yoktur…

 Eğlencesine düşkünlüğü ve bitmeyen arzusu, narin yönü, şehveti ve özgürce yaşama tutkusu…

Varlığını ince ayrıntılarla sunar. Aynı anda hem siyah hem nü’dür; ikilemin dünya üzerindeki yansımasıdır.  Gerçekle hayal arasındaki geçiş halidir. Derinlik ile aydınlık arasındaki mükemmel dengedir.

Sì kadını özgürdür ve kendi vizyonunu tüm dünyaya sergilemekten çekinmez. Kadınlığın dingin gücünü, cesaretini ve “Sì!” diyebilme cüretini korkusuzca temsil eder; Cate Blanchett.


SÌ ALLA FORZA *

SÌ AI SOGNI *

SÌ ALLA LIBERTA’ *

SÌ ALL’AMORE *

SÌ A ME STESSA *


*Güce Sì / Hayallere Sì / Özgürlüğe Sì / Aşka Sì / Kendime Sì




PARFÜM

İçerik


Şık, ihtiraslı, yoğun ve aynı zamanda yumuşak. Sì, tene muhteşem bir uyum sağlayarak tüm duyuları harekete geçiren şiprenin yeniden yorumlanmasıyla doğmuş bir koku. 3 koku ailesinin lezzetini birleştiren bir parfüm… Armani inceliğini yansıtan şipre, meyvemsi bir tat getiren frenk üzümü ve sıcak bir hare yaratan misk

 

Frenk üzümü, özel muhafaza yöntemi sayesinde yasaklı bir meyve gibi tüm koku elementlerini koruyor. İnsanı mest eden bu koku, gücünü karanlıktan alarak feminenliği ve tüm tutkulu duyguları açığa çıkarıyor.


Bu yaratıcı esans iki şehvetli vanilya kokusuyla zenginleşiyor. Biri tamamen doğal haliyle kullanılan ve tutkunun gücünü açığa çıkaran vanilya, diğeri ise bir Armani parfümünde ilk defa kullanılan Jungle Essence adı verilen eşsiz bir yöntemle alışılagelmiş kokulardan yepyeni boyutlar yaratan bir esans karışımı.


Özel patentli bir molekül olan Orcanox kokuya amber sıcaklığı ve odunsu kokulara kalıcılık katıyor. Frezya notalarıyla zenginleştirilen Mayıs Gülü de zarafetle birleşerek paçulinin hoş kokusunu öne çıkarıyor.


Parfüm Şişesi


Armani Stili’nin Kokusu


Söz konusu Armani stili olduğunda, tüm gereksizliklerden kurtulup sadece rafine bir dokunuşla sofistike bir görünüş elde etmek mümkündür. Muhteşem tasarımlarından oluşan saf ve doğal zarafetin doğal simgesi


Sí’nin şişe tasarımının altında da Armani’nin herkesi kendine hayran bırakan bu felsefesi yatıyor.

Mükemmel bir şekilde biçimlendirilmiş, bir o kadar sade… Şişenin keskin olmayan hatları ilgiyi ilhamını birkaç farklı kaynaktan alan kapağa çekiyor. “Bakalit”i andıran siyah şişe kapağı adeta bir haute couture koleksiyonunun nadide bir parçası gibi duruyor.


Si’nin şişesi, dişilik/maskülenlik arasında oynanan bir oyun gibi ilhamını güç ve naiflik arasındaki ikilemden alıyor. Şeffaflık, siyahın yoğunluğu ve açık pembelikle ahenkle harmanlanıyor. Şişenin ve kapağın altındaki altın renkli iki halka feminenliğin gücünü sembolize ediyor.

Armani couture stilinin yansımaları burada da gizli.


Tavsiye edilen satış fiyatı:  50ml. 209TL

                                                100ml. 299TL