7 Mayıs 2014 Çarşamba

BIODERMA

PHOTODERM LEB SPF 50+ UVA 30
 
Güneş alerjisine karşı etkili hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiş güneş koruyucu
 
Özellikler:
 
En ideal UVA-UVB oranını sahip Photoderm LEB (SPF 30 UVA 30, oran=1), içerdiği Hücresel Bioprotection patenti ile UV ışınlarının cilt üzerindeki zararlı etkilerini önlemeye yardımcı olur. 

Ultra hafif dokusu sayesinde cilt üzerinde beyaz iz bırakmaz. Oktokrilen içermez. Komedojenik değildir. Mükemmel tolerans. Fotostabildir. Suya dayanıklıdır.
 
Kullanım Talimatları:
 
Güneş maruzatından ve suya girmeden önce, özellikle dekolte bölgesi gibi güneşe karşı daha hassas bölgelere bol ve eşit miktarda uygulanır. ( Kullanılan ürünün miktarını azaltmak, korunma oranını azaltacaktır) Sıklıkla, özellikle yüzmeden ve ürünün cilt yüzeyinde kalmasını engelleyen aktivitelerden(havlu ile temas, kum ile temas) sonra yeniden tekrarlanmalıdır.
 
TÜKETİCİ SATIŞ FİYATI: 79,50 TL
 
 
PHOTODERM MAX ULTRA FLUID SPF 50+ UVA 40
 
Karma ve yağlı cilt dahil olmak üzere tüm cilt tiplerine uygundur. Cilt ile temas halinde akışkan hale gelen ultra akışkan dokusu sayesinde gözeneklerden kayarak geçer ve birikim oluşturmaz. Özel patentli Hücresel Bioprotection® formülü, cilt hücreleri için optimum koruma sağlar, hücresel hasar riskini azaltmaya destek olur. . Light ve Golden tonları ile cilt görünümünün dengelenmesine yardımcı olur. Aplikatör ucu sayesinde kolay ve eşit bir uygulama sağlar. Beyaz iz bırakmaz. Yüz kullanımına uygundur.
 
Renksiz: 62,50 TL Light, Golden: 62,50 TL, 40ml
 
 
SENSIBIO TOLERANCE+
 
Bir adım ileri götüren gelişme 
Hiper reaktivitenin önüne geçen formülasyon 
Kadınların %62’si cildinin hassas ve reaktif olmasından rahatsız. 
Belirtiler: Kaşınma, Yanma, Gerginlik, Batma, Rahatsızlık 
İlk kez dermokozmetik bir ürün nöro-enflamatuar aşamaları, hiper reaktivitenin kaynağını biyolojik olarak düzenler ve cildin fizyolojik hassasiyet eşiğini yeniden düzenliyor. Cilt günden güne daha çok yatışmış ve konforunu geri kazanmış duruma geliyor. 

Mükemmel Tolerans 
• Güçlü aktif içerikler 
• Parfüm içermez 
• Hava almayan pompalı şişe 
• 40ml
 
TÜKETİCİ SATIŞ FİYATI: 69,50 TL
 

1 yorum:

  1. PHOTODERM MAX ULTRA FLUID SPF 50+ UVA 40'yı kullandım, yorumlarımı da blogumda yazdım: http://bakimsalseyler.blogspot.com.tr/2014/04/bioderma-max-ultra-fluide-spf-50.htmlhttp://bakimsalseyler.blogspot.com.tr/2014/04/bioderma-max-ultra-fluide-spf-50.html

    Benim yağlı cildimde zor emildi ve parlama yaptı ama koruması güzel.

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)