18 Ekim 2014 Cumartesi

FLORMAR DAN YEPYENİ ÜRÜNLER









FLORMAR’DAN GÜZELLİĞİNİZ İÇİN YEPYENİ ÜRÜNLER
Rengarenk farlardan, ojelere, makyaj sabitleyiciden, gel eyeliner’a, kaş ürünleri ve alternatiflerine kadar bu yaz da her şey Flormar’da!
Güzelliğin adresi Flormar renkli yaz günlerine yeni ürünleri ile ayrıcalık katıyor. Dikkat çekici göz makyajınız için rengarenk yeni mono far ve gel eyeliner’ı, yaz sıcaklarında bozulmayan makyajınız için make-up fix spray’i, kaş şekillendirme trendine ayak uyduran yeni kaş ürünleri ile siz de güzelliğinize farklılık katın.
Yaz aylarının canlı renk ve enerjisi Flormar Mono Eyeshadow’larda! İnce yapısı ve kadife dokusu ile neşeli yaz renklerini göz makyajınıza taşıyın, rengarenk elbiselerinizle uyumlu on altı renk alternatifi ile şıklığınıza renk katın.
Flormar’ın yeni Gel Eyeliner’ı ile kolayca kusursuz kalın çizgiler çekerek gözlerinizde dinamik ve çekici bakışlar yaratabilirsiniz. Profesyonel fırçası ve jel yapısı ile uzun süre kalıcılık sağlayan gel eyeliner’lar dört farklı renk alternatifi ile göz makyajınıza ayrıcalık katacak.
Yüzünüzün ifadesini değiştiren kaşlarınız için Flormar yeni alternatiflerini size özel sunuyor. Kaşlarım bir türlü şekle girmiyor ya da rengi daha canlı, şekli daha net görünsün diyorsanız Flormar’ın yeni kaş ürünleri ile sizde 2014 kaş modasına ayak uydurun. Öncelikle kaşlarınıza kaş bazı Eyebrow Primer’ı uygulayın. Üzerine Eyebrowliner ile şekil ve renk verip istediğiniz kaş modelini doğal görünümü ile yaratın. Şekil verdiğiniz kaşlarınızı Eyebrow Fixator Mascara’nın’şeffaf jel yapısı ve özel fırçası ile tarayıp sabitleyerek mükemmel kaşlara sahip olabilirsiniz.
Yazın deniz, kum ve güneşin tadını çıkarırken bir yandan da sıcak havada uzun saatler kalmayan makyajınız için kalıcı çözüm Flormar’dan! Ofiste, günlük yaşantımızda ya da katıldığımız bir davette güzelliğiniz uzun saatler aynı kalsın istiyorsanız; Flormar yeni ürünü Make-up Fix Spray ile güzelliğinizi sabitliyor. Özel formülasyonu sayesinde uzun saatler makyajınızın bozulmadan fiksleyen bu yenilikçi ürün kolay kullanımı ve şık ambalajı ile bu yaz vazgeçilmeziniz olacak.
Renkli ve eğlenceli yaz döneminde Flormar yeni Sugar Candy oje koleksiyonu ile rengarenk şeker renklerini tırnaklarınıza taşıyacak. Plajda ya da şık sandalet ve kıyafetlerinizle tamamlayabileceğiniz şeker tadındaki tırnaklar için sugar candy koleksiyonu bu yaz vazgeçilmez aksesuarlarınız olacak.
Flormar ojeleri hayvanlar üzerinde test edilmeyerek üretilip insan sağlığına zararlı olan Toluene, Fatalat, ve Formaldehit gibi kimyasalları ihtiva etmiyor.

Eye Perfection Primer ile Göz Makyajınız Uzun Saatler Kusursuz Etki Yaratacak
Göz makyajının ne kadar önemli olduğunu bütün kadınlar bilir. Akmasından ya da bozulmasın şikayet edenler Flormar’ın yenilikçi ürünü Eye Perfection Primer ile hemen tanışmalısınız. Göz makyajının akmaya müsait olan yapısı sürekli tazelenmeyi gerektirirken Eye Perfection Primer ile göz makyajınız uzun saatler kusursuz ve göz alıcı olacak!
İçeriğinde ki yosun özü, yeşil çay, guarana ve mate özleri pürüzsüz ve canlı bir etki yaratırken, cildinizin taze, sağlıklı ve genç bir görünümde olmasını da sağlamaktadır. Krem veya pudra farınızın altına göz makyaj bazı olarak uygulayabileceğiniz bu yenilikçi ürün ile göz makyajınız uzun saatler kalıcılığını koruyacaktır.  
Göz makyajınızda aydınlatıcı etki yaratan eye perfection primer’ın dört farklı renk alternatifi, göz makyajınızdaki renk tonlarını da daha dengeli hale getirerek göz makyajınızın yüzünüzdeki makyajla daha uyumlu görünmesini sağlayacaktır.



teşekkürler Flormar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)