20 Kasım 2014 Perşembe

KIEHL'S & BİR DİLEK TUT DERNEĞİ, MAKE-A-WISH® TÜRKİYEKANATLARINI KULLAN ‘’

                                                        

                                                                                     

                                                                                    KIEHL’S 

                                                                                          & 

                                                  BİR DİLEK TUT DERNEĞİ, MAKE-A-WISH® TÜRKİYE

 

​                                             ‘’KANATLARINI KULLAN ‘’

 

KIEHL’S MARKASININ 2014 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ ÖZEL TASARIM UÇAKLAR VE YARATICILARI, RAW’DA DÜZENLENEN GÖRKEMLİ BİR GECEDE SEÇKİN DAVETLİLERİ İLE BULUŞTU

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

 

En önemli misyonu dünyanın neresinde olursa olsun içinde bulunduğu topluma katkıda bulunmak olan Kiehl’s her yıl tüm dünyada Çocuk, AIDS ve Çevre başlıkları adı altında pek çok Sosyal Sorumluluk Projesi düzenliyor. 

Bu yıl da Kiehl’s tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çok özel bir proje ile çocuklara yardım eli uzattı

19 Kasım 2014 Çarşamba gecesiKiehl’s markasının düzenlediği Sosyal Sorumluluk Projesiolan ’KANATLARINI KULLAN’’ adlı proje dahilinde alanlarında başarılı 9 ünlü ismin özel olarak tasarladıkları 8 adet uçakların meraklıları ile Karaköy’ün en yeni mekanı RAW’dabir araya geldi.

YöntemPR aracılığıyla bir araya getirilen Kiehl’s ve Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye, çocuklarının dileklerinin gerçekleşmesi adına düzenlenen davette 9 ünlü ismin tasarımları meraklıları ile buluştu. Ayşe Kucuroğlu, Alara Koçibey, Bennu Gerede, Bertan Berk ve Murat Tamgüç, Beyza Arslan, Engin Öztürk, Umut Eker, Ümit Ünal olmak üzere kendilerine Kiehl’s tarafından teslim edilen uçakları içlerinden geldiği gibi tasarlayan ünlüler, yaratıcılıklarını bu kez de hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek için gösterdiler.

Tasarlanan uçakların ve Kiehl’s Midnight Recovery ürünlerinin tüm geliri Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye’ye çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzerebağışlandı.

 

Kiehl’s, mağazalarda satışı devam edecek Midnight Recovery ürünlerinin gelirinin bir kısmı da gene Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye’ye bağışlayarak dileklerini gerçekleştirmek üzere çocuklara yardım elini uzatmış olacak. 

RAW’ın muhteşem ambiyası ve DJ Barış Caymaz’ın kalabalığı oldukça eğlendiren performansıyla çok keyifli bir gece geçiren Umur-Katerina Birand, Berrin Zorlu, Hilal Kosif, Didem Soydan, Serap Tibuk, Neşe Sert, Gül Gölge Saygı, Beyza Arslan, Arzu Kunt, Günsel Ülkü, Batya Kebudi, Ceyla Aysal, Bertan Berk ve Murat Tamgüç, Mehmet Kırklar, Hakan Öztürk ve Umut Eker gibi pek çok tanıdık sima, davetten son derece memnun bir şekilde ayrıldılar.

 

Kiehl’s Hakkında;

Kiehl’s 1851 yılında New York’ta özgün bir eczane olarak kurulmuştur. 162 yıldır müşterilerinin beklediği en yüksek kalitede cilt ve saç bakım ürünlerini üretmek için benzersiz formüllerinde en etkili doğal içerikleri en yüksek oranlarda kullanıyor.

 

Kiehl’s ürünleri son derece etkili ve güvenli, hassas ciltlerde dahi güvenle kullanılabiliyor. Ürünlerin estetik kaygılarla değil etkinlik kaygısıyla tasarlanıyor olması, yani asla ambalaja değil, tamamen içeriğine yatırım yapılıyor olması markanın en büyük özelliği.

 

Kiehl’s “Denemeden Alma” felsefesi doğrultusunda müşterilerine ürünleri, yapılan kişiye özel cilt analizisonrasında deneme boylarını vererek tanıtıyor. Ve en önemlisi de dünya çapında markanın duruşu gereği hiç bir reklam ve promosyon harcaması yapmadan, sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek üzerinde yaşadığımız dünyayı daha iyi yarınlara taşımak için elele vererek çalışıyor.

 

Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish®Türkiye Hakkında;

1980 yılında ABD’de lösemi hastalığı ile mücadele eden 7 yaşındaki bir erkek çocuğu bir dilekte bulundu. Onun en büyük dileği, büyüyüp polis olmaktı. Bunu öğrenen annesi, bir kaç arkadaşı ve polis departmanı bu dileği yerine getirebilmek için işe koyuldular. Çocuk için bedenine uygun üniforma, kask ve bir mini polis motosikleti temin edilip kendisi için hazırlanan özel testi geçtikten sonra polis rozetine de hak kazandı.

 

Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye ise 2000 yılında kuruldu. 2000 yılından bu yana 2000’den fazla dilek gerçekleştiren dernek, 2009 yılından itibaren Make-A-Wish® Uluslararası Vakfı’nın Türkiye temsilcisi olmuştur. Türkiye’de 81 ilin neredeyse hepsinde 3-18 yaş arası hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini bağışlarınız sayesinde yerine getirmeye çalışan Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye, sadece dilek çocuklarına dünyada hiçbir şeyin imkansız olmadığını kanıtlamakla kalmıyor, aynı zamanda anne-babalara da hayata tutunma gücü vermeye devam ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumun benim icin cok onemli;)