25 Mart 2014 Salı

Bu Haberi Okumadan Sigorta Yaptırmayın!



 Bir süredir iletişim çalışmaları çok dikkatimi çeken bir sigorta firmasından bahsetmek istiyorum bugün. Sigortanın kolay hali sloganıyla piyasaya çok hızlı bir giriş yapan Generali Sigorta’nın özellikle Zorunlu Trafik Sigortası’nda ve kasko poliçelerinde %70’e varan indirimleri ilgimi çekti. Blogda yazmak üzere biraz inceledim ve sadece kampanya olarak değil, tüm hizmetlerinin gayet memmuniyet verici olduğunu gördüm.

Bu arada piyasaya hızlı giriş dedim ama Generali 1831 yılında İtalya’da kurulmuş ve aslında 150 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteriyormuş. Adını elbette duymuştum ama ancak bugün yazabiliyorum.

Zorunlu Trafik Sigortası’nda %70’e varan indirimleri dışında Prestijli Kasko’larını da çok beğendim. Sigorta sektöründe bir ilk olarak, herhangi bir kaza anında sunduğu yol yardım hizmeti ile lastiğiniz patladığında ücretsiz lastik değişimi veya aracınızın yakıtı bittiğinde   Yapılan kaza sonrası acil bir noktaya yetişmeniz gerektiğinde yol yardım hizmetleri ile taksi ücretinizi dahi karşılıyorlar. Aracınız tamir edilirken 5 gün süreyle, size özel bir araç bile veriyorlar. Bence bu özel danışmanlık ve 7/24 destek hizmetleri şehir hayatının olası zorluklarını da hafifletiyor.

Bir de Mini Kasko ve Mini Kasko Ekstra ürünleri var. Mini Kasko, 1 çarpışma hasarını 2 bin TL’ye kadar kapsayan düşük fiyat kategorisindeki bir ürünmüş. Daha yüksek bir sigorta teminatı tercih edenler için bu tutar, Mini Kasko Ekstra ürünü ile 2 çarpışma hasarı ve toplamda 50 bin TL’ye kadar çıkabiliyormuş. Tüm bu hizmetler için ayrı ayrı teklif alıp, satınalım yapabiliyor olmak ise harika. Mini Kasko ve Mini Kasko Ekstra ürünlerinin fiyatları sabit. Zorunlu Trafik Sigortası içinse teklifler size ve arabanıza özel yapıldığı için indirimler kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Bu yüzden teklif alırken yaşınız, arabanızın yakıt türü gibi etmenler de önemli oluyor. Siz artık sitesinden aracınıza en uygun sigortayı detaylarıyla incelersiniz.



Generalinin 7/24 Özel Sigorta Danışmanlığı hattı 0850 555 55 55 begin_of_the_skype_highlighting 0850 555 55 55 ÜCRETSİZ  end_of_the_skype_highlighting ’ten veya generali.com.tr den 1 dakikada teklif alabilirsiniz. Bu arada Generali Sigorta müşterisi olmasanız dahi bir kez teklif alırsanız size kişisel sigorta danışmanı atıyorlar. Bilgi alan kişi her aradığında, karşısında aynı danışmanı buluyor. Böylece müşteriler sorunlarını her defasında baştan anlatmak zorunda kalmıyor ve telefonda uzun uzun beklemeden işlerini kolayca halledebiliyor.

Eh daha ne olsun:)

1 dakikada teklif alıp indirim kazanmak isterseniz, 31 Mart’a kadar generali.com.tr yi ziyaret edin derim.

1 Dakikada Teklif Almak için Tıklayın.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

18 Mart 2014 Salı

SHEINSIDE - BERABER ALIŞVERİŞ YAPALIM

merhabalar

online alışverişlere ara vermeden devam ediyorum ama olay yurtdışı olunca bi durup düşünüyor zibilyon tane siteye girip araştırma yapıyorum

ya ben hakikaten abarttığımı düşünenler için diyorum bir mandal alsam bakınmam lazım al çık yapamam. beğenicem, fiyatı makul olacak, güvenilir olacak gibi gibi devam ediyor.

herneyse türkiyeyi bitirdim yurtdışına sardım sıradaki site sheinside ,  bakıyorum fiyatlar çok uygun dolar tamamda aynı ürünleri gittigidiyorda faiş fiyatlara görünce gözümü karartıp bi yurtdışı yapıcam gibi geliyor.

siteye girdim dağıldım resmen okadar güzel ürünler varki 




şu an sitede 

şu şortların şirinliğine bakarmısınız  asimetrik olan geçen sene giymeyen kalmadı dimi:) halen çok beğenirim . ahhh ahhh şu selülitler olmasa :))) ben şortu kışın giyiyorumçoraplar saolsun:))




soldaki elbise tam benlik hem renk hem model olarak belden kesik olmayan elbiseleri tercih ediyorum. basenlerim olduğundan kesik elbiseler daha bi çıkarıyor gibi:)))) 

sağdaki ise sevgili lacheen de gördüğüm bir elbise nasıl güzel yakışmıştı kendisine 



bu elbiselerde hafif evaze gelen yine kesik olmayan birde üstündeki desenlere bittim ama yaşıma biraz uymaz gibi ama bu tip elbise arıyorsanız fikir olması açısından eklemek istedim.



ahhh bu parkalar beni benden aldı  parka alıcam ya haki olacakki benim bayıldığım bir renkdir ;)  yada pembe daha bi romantik daha bi tatlı duruyor si ne dersiniz ?




şimdi alışverişe gözümü karartığım an bunlar alınacaklar kaçarı yok:)))) real techniques çakması bu fırçalar bence il görür gibi. peki bu pembiş takıma ne dersiniz  ahh o fırçalar için kaç çekilişe katıldım kazanamadım al gitsin o zaman;) diğerleride benim gibi nail art manyaklarına gelsin;))


bu tshirt e ne dersiniz işte hah benim tarzım dediğim bir tshirt .  benim için üste tam oturan kıyafetleri daha bi ince fazlalığı olmayan arkadaşlar giyinmeli fazlalıklar varsa biraz biraz kamufle etmeliyiz . 



işte benlik bir elbise daha yazın uzun elbise , kışın kot ve hırka benim vazgeçilmezimdir . bu elbisede alınacaklar listesine aldım.

ben online alışverişde sepete atarım atarım atarım sonrada bu lazımmıki dur ya bunuda çıkartayım diye frenlemeye başlarım:)))

normal alışverişdede elim kolum dolu kabine girerim, ayakkabıda denemediğim kalmaz en vurulduğumu alırım:))((

şu an sitede sezon sonu %80 lere varan indirim var 

peki bizde niye uygun bulamıyoruz , kazıklamak kanımızdamı var 

daha öncesinde söylemiştim okuyanınız vardır belki gg de bir fırça setini 50 liraya almıştım oda açık arttırmada uygun almışdım 5 6 sene oluyor sağlam kazık yemiştim şimdi o setlere bakıyorumda şu an 15 dolar , neymiş arada herkes kazıklanırmış:))))

http://www.sheinside.com  kargo ücretsiz ve sezon sonu indirimler var hadi birlikte alışveriş yapalım











17 Mart 2014 Pazartesi

LINE MESAJLARINIZI YABANCI GÖZLERDEN UZAK TUTUN

Yoğun iş temposu, şehirleşme ve hızlanan yaşam bizleri dijital dünyada sosyalleşmeye yöneltiyor. Bu alanda bilindik sosyal medya kanallarının yanı sıra ücretsiz mesajlaşma, ücretsiz sesli ve görüntülü arama gibi birçok hizmeti bir arada sunan mobil mesajlaşma platformları da öne çıkıyor. Aile bireylerinden arkadaşlara kadar hayatımızdaki herkesle her an paylaşımda bulunduğumuz bu platformlarda kullanıcıların dikkat ettiği en önemli özelliklerden biri de güvenlik sistemleri. Bu anlamda rakiplerinden ayrılan LINE’da kullanıcı bilgi ve görüşmeleri 3G, 4G ve Wi-Fi dahil tüm ağlarda şifreleniyor. LINE’ın iç denetim yönetimi alanında üç uluslararası sertifikaya (SOC2, SOC3 ve SysTrust) sahip olan ilk mobil mesajlaşma uygulaması olması da güvenlik standartlarına verdikleri önemin bir kanıtı niteliğinde.

Telefon Numaranızı Gizli Tutun
LINE’da kendinize özel bir ID belirleyerek telefon numaranızı kimselere vermeden iletişim kurabilirsiniz. Sizi LINE ID’nizi kullanarak ekleyen kişiler telefon numaranızı göremezler. LINE ID’nizi belirlemek için Diğer/Daha Fazlası > Ayarlar > Profil menüsünü kullanabilirsiniz.
Telefon numaranıza sahip kişilerin LINE arkadaşları listesine otomatik olarak eklenmek istemiyorsanız “Başkalarının Eklemesine İzin Ver” seçeneğini kapatabilirsiniz. Böylece sizi sadece LINE ID’nizi paylaştığınız kişiler ekleyebilir.





Tanımadığınız Kişilerin Sizi Rahatsız Etmesine Engel Olun
Anlık mesajlaşma uygulamaları kullananların korkulu rüyalarından birisi de yanlışlıkla alakasız bir mesajlaşma grubuna eklenmektir. LINE’da tanımadığınız kişilerin bulunduğu bir grup sohbetine davet edildiğinizde grupta bulunan kişiler telefon numaranızı göremiyor.
Tanımadığınız bir kişi size mesaj attığında LINE otomatik olarak  “Ekle”, “Engelle” ve “Şikâyet et” seçeneklerini sunuyor. Eğer size mesaj gönderen kişiyi tanımıyorsanız kolayca engelleyebiliyorsunuz.



Telefonunuz Yanınızda Olmasa Da Mesajlarınızı Koruyun
Yazışmalarınızı meraklı gözlerden korumak için LINE’a şifre koyabiliyorsunuz. Diğer/Daha fazlası > Ayarlar > Gizlilik ayarlarından “Şifre Kilidi”ni kullanarak LINE’ın her açılışta şifre sormasını sağlayabiliyorsunuz.



Ayrıca “Sohbet Odası Ayarları”ndan tüm sohbet geçmişinizi ve sohbetler içerisinde paylaştığınız tüm dosyaları tamamen silebiliyorsunuz.
Bir arkadaşınız LINE’dan size mesaj yazdığında bildirimin ekranda mesaj okunacak şekilde belirip belirmemesi ile ilgili ayarlarınızı da istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Bildirim ayarlarında yer alan “Önizleme göster” seçeneğini kapattığınızda, yeni bir mesaj geldiğinde ekranda gelen mesaj yerine “Bir mesajınız var!” yazısı görünüyor.



Paylaşımlarınızı Gizleyin
LINE’ı rakiplerinden ayıran bir diğer özelliği de ileti, fotoğraf, video, bağlantı gibi paylaşımların yapılabildiği, sosyal medya yapısına sahip Timeline ve Home özellikleri. LINE’daki Timeline ve Home hareketlerinizi yalnızca arkadaşlarınız görebiliyor. Ancak burada da iletilerinizin kimler tarafından görüntülenebileceğini belirleyebiliyorsunuz.
Timeline’ınızda paylaşmak istediğiniz iletinizi hazırlarken alt menünün en sağında bulunan “Kişiler” sembolüne tıklayarak iletinizin gizlilik ayarlarını yapabilirsiniz.



Nerede, Ne Zaman İsterseniz Güvenle Konuşun, Mesajlaşın!
LINE'ı tüm akıllı telefonlarda (iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, Nokia), tabletlerde ve hatta bilgisayarınızda bile kullanabilirsiniz.
Kullandığınız cihaza uygun LINE indirmek için: http://line.me/tr/download
Bir boomads advertorial içeriğidir.

16 Mart 2014 Pazar

sammydress çekilişimin sonucu

arkadaşlar bi çekilişimin daha sonuna geldik. bu hediyeleri bende çok beğendiğimden sizin kadar heyecan yaptım.

71 katılım gözüküyor ancak mükerrer yorum ve bir önceki yarışmamızda tatsız bir hadise yaşadığımdan ceylis arkadaşımın katılımını 2 kere (kazandığı halde firma ile anlaşmazlık sonucu hediye gönderememiş kendisine söz vermiştim) saydığımdan 62 geçerli oy çıktı 

random org saolsun :) büyük bir yükten vede gönül rahatlığı ile çekiliş yapmamı sağlıyor 

veeee sammydress giveaway goes to 

24 numara geldi 
tek tek excele yazıyorum isimleri mükerer yorum açısından rahat oluyor 


funda sygnc kazandı

https://www.facebook.com/funda.soygenc.52 begendim ve paylastim
youtube ve siteye uyelikde ok
taba renkli cantaya talibim
fundasygnc@gmail.com
hic yarismalara katilmiyorum ama bu hediyeleri cok begendim
herkese boll sans kim daha cok istiyorsa ona cikar insallah

YanıtlaSil
Yanıtlar
  1. hediyenin linkini unutmusum
    http://www.sammydress.com/product303038.html#free

    Sil
  2. Yanıtla
    bu kadar güzel hediyeden hangisini istemiş

    ben olsaydım yağmur botlarını seçerdim ama bu çantada güzelmiş

    iyi günlerde kullansın (yazı karakterleri değişti:(  tablet deki bloggerrda yazı hazırlamak çok zor:((( )

    funda arkadaşım mail atıyorum lütfen bana iletişim bilgilerini gönder.
    tabi yurtdışı olduğundan biraz bekleyebilirsin. 

    3 gün içinde dönmez ise çekiliş tekrarlanacak.

    sammydress uygun fiyatlı ürünleri ve bol çeşidiyle aklımı çelmiyor değil;)  
    gümrük olayından tırsıyorum ama her alışveriş yapana gelmiş.

    başka güzel bir çekilişde görüşmek üzere

    sevgiler


15 Mart 2014 Cumartesi

mor hastasi blogunda misafir kalem oldum:)

http://morhastasi.blogspot.com.tr/ yayinlanan misafir kalem tecrubemi yayinlamayi epey geciktirdim.



 

ilk misafir kalem deneyimimim.

biraz kendimden bahsedecek olursam 2010 dan bu yana blog tutuyorum. sıkı bir blog takipçisiyim, günlük rutinimdir blog okumak.

yaklaşık 500 küsurluk oje koleksiyonumun yanı sıra nail art larada bir ilgim olduğundan manikürümüçpaylaşmadan önce sizlere nail art ürünlerimi göstermek istiyorum


kısaca bahsetmem gerekirse  yukarıdaki ürünler konad stamp  plakalarım



viva nails sticker larım yukarıda gözüken su ile uygulanan kesip suya atıyorsunuz sonrasında tırnağınıza yerleştiriyorsunuz
ve polka dot kalemlerim ben bunları ebay dan çok uygun fiyata temin etmiştim



yine konadlar ve suda uygulanan sticker lar vede tırnak bantları vede pro nail kalem buda ister french yapın ister ojenin üstüne istediğinizi yazın gold rengi bir kalem



nail sticker ekoz kozmetik den. en kolay nail artdır . istediğiniz renk oje vede minik güzel sticker lar;)



yine viva nails tırnak süsleri bunlarla daha ziyade franky oje yapılabiliyor ojenin içine dök çalkala :) uygula
franky oje frankestain dan geliyor kendinizin yaptığı ojelere deniyor


fimolarım oje kurumadan üzerine koyup kurudukdan sonra top coat geçiyorsunuz 
gold renkleri ise metaller aynı uygulama 
vede konadlarımın daha yakından resmi


toplu bir şekilde bakacak olursak en sağda gözükenler mara tırnak filmleri , pro nail tırnak filmleri vede essence tırnak filmi tırnak boyutunda oluyor maraları fönle ısıtıp çıkarıp hava kalmayacak şekilde tırnağa yapıştırıyoruz vede törpü ile fazlalılığı kesiyoruz.

ben bunları kısa kısa tarif ettim sonuçda artık okadar çok bu tip uygulama youtube da varki tarife bile gerek yok:))))
havyar ve velvet nail art larım yok:(( maalesef türkiyede satıcılar 1 e 10 istediklerinden almıyorum ebay dan son paketim elime geçmediğinden cesaret edemiyorum ama araştırmalardayım:))))

gelelim sevgili mor hastası için yapmaya çalıştığım sevgililer günü konseptli manikürüm  3 kere yaptım ama üçüde çok içime sinmesede plakaların elimi kesmesinden sil tekrar yap olayında tırnak etlerim ce tırnaklarım yıprandığından dördüncüyü maalesef yapamadım;)
i
bu ilk deneme polka dot nail sticker konad ne arasan var deli kızın çeyizi  gibi oldu yatmadan sildim:))

ikinci manikürümde top coat sürerken damgaladığım love bozdum yoksa renk olarak sevdiğim bir çalışmaydı







konsept sevgililer günü olunca love stamp e takdım:)))






son manikürüm 












kırmızı aşkı ifade eder birde konad ile love damgaladım;)


 


son olarak sağ elimede hediye paketinden esinlenerek fiyonk damgaladım

umarım beğenmişsinizdir yorumlarınız benim için çok değerli 

blogunda beni ağırladığı için mor hastasına çok teşekkür ediyorum..

sevgilerimle











14 Mart 2014 Cuma

MOBİL PERDE

Türkiye’de yepyeni bir hizmet Mobil Perde “SİZ DURUN PERDECİNİZ SİZE GELSİN”

Perde ve ev dekorasyonu seçiminde uzun zaman harcayan kadınlar şimdilerde Mobil Perde sistemiyle geleneksel perde satış sisteminin aksine, mağaza mağaza dolaşıp yorulmak yerine, dünyanın önde gelen perde markalarına ait 3 binden fazla ürünü zevkli sunumu ve profesyonel ekibiyle siz kadınların ayağına getiriyor.
Peki Mobil Perde nasıl çalışıyor?
0 850 277 87 87 çağrı merkezini aradığınızda İstanbul’un çeşitli yerlerinde bulunan en yakın Mobil Perde aracı size yönlendiriliyor. Mobil Perde Ortağı Demet Akyüz, bu projeyi dekorasyon, sektöründe var olan boşluğun doldurulması, İstanbul trafiğini ve yoğun iş hayatını da göz önünde bulundurarak geliştirdiklerini vurguladı. Akyüz, “Bu sistemi hayata geçirirken tüketicilerin perde alışverişlerinde harcayacakları zamanı minimuma indirerek, hem kaliteli, hem de ekonomik ürünlere en kısa zamanda ulaşmalarını göz önünde bulundurduk” dedi.

Deneyimli Mobil Perde sunum ekibi ile evinizi kirletmeden, perdenin kumaşından rengine ve modeline kadar bir çok konuda müşterilerine yardımcı olduklarını belirten Akyüz, böylece yüzlerce kartela arasından yapılan perde seçiminin hem ev dekoruna uyup uymayacağını yerinde görebileceğinizi hem de siparişi normal perdecilere oranla daha kısa bir sürede sonlandırdıklarını açıkladı. Siparişin alındığı anda üretimin başladığını söyleyen Akyüz, “Mobil Perde’nin İstanbul’un her köşesine, Silivri’den Bahçelievler’e, Avcılar’dan Beşiktaş’a kadar araçlarıyla hizmet verdiğini belirtirken, yakın tarihte Ankara, İzmir, Antalya’da bu araçların yaygın şekilde görüleceğinin altını çizdi.

Mobil Perde’nin sosyal sorumluluk projesi; “HER PERDE İÇİN BİR FİDAN”
Geliştirilen bu yeni perdecilik anlayışının arkasında çok büyük bir teknolojik yatırımın söz konusu olduğuna dikkat çeken Gül Demet Akyüz, her bütçeye hitap ettiklerini ve tüm perdelerin özenle ve hızlı bir şekilde dikildiğini dile getirdi. Her araçta olduğu gibi Mobil Perde’nin de kullandığı araçla doğaya salınan karbondioksitin ölçümlendiğini ifade eden Gül Demet Akyüz “Bu noktada doğaya faydamız olması adına TEMA ile anlaştık ve her müşterimiz için bir fidan dikiyoruz. İsteğimiz ise gelecek yıllarda bir Mobil Perde Ormanı olması yönünde” diye konuştu.
Siz de Mobil Perde dünyasıyla tanışmak için mobilperde.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


11 Mart 2014 Salı

BİRİCİTLE KADINLAR GÜNÜ


 bende etkinliğe katıldım:))) çok sevinçliyim çünkü benim için bir ilk . en yakınlarım blogumu bilmiyor dolayısıyle kendileri ile konuşamıyorum. 

işte ordaydım ve sadece takip ettiğim daha önce hiç tanışmadığım 8 güzel kadın ve dünyalar yakışıklısı görkem :) sevgili makyajlı kareler blogunun sahibesinin minik datlu oğluşu maşallah Allah nazarlardan saklasın  bizimleydi pusetinde uyudu canım ya . nerde kalmıştım görkem diyince ne yazdığımı unuttum:)))
sanki defalarca buluşmuşuz tanışmışız yazışmışız , nasıl heyecanlı ve tereddütlü gittim ne konuşucam diye çünkü kendimi bilirim bilmediğim ortamda domuz gibi otururum , ama ortam çok sıcakdı 








bunda istasyon cafenin güzel ortamı nazik ağırlaması ve nefis sunumlarıda etkiliydi ;)


Istasyon cafe  ile türk kahvesi ile güne başlamak ;)


sevgili biricit  minik bir konuşma yaptığında hepimiz resim çekmeye başladık:))))


ben bugün sadece  bu güzel günde nazik paylaşımlarıyla bizleri yanlız bırakmayan firmlara teker teker teşekkür etmek istedim.

detaylar diğer yazılarımda gelecek;)


masamızda bizleri funbounun broşları ve sevimli kalpli çubuklar için 

Funbou teşekkürler 

mymiscake nin güzel kurabiyeleri bekliyordu, kurabiyeler için 

mymiscake  teşekkürler 





dikisbutigim ile ilk gözbandıma kavuştum yaw ben niye daha önce denememişim ;)  özellikle keçeden çanta içinde kesesinden bu güzel hediye için dikişbuğime çok teşekkürler 





Fresh n soft  makyaj temizleme mendilleri , makyaj düzeltme çubukları , ter emici yapraklardan oluşan hediyeleri için teşekkürler 





duş jeli için teşekkürler 


CyreneBiocosmetiques  makyaj temizleme suyu için teşekkürler




Orkide Hareketi Turkiye ruj ve ışıltılı farı için teşekkürler 





Trend Yayinevi kitabı için teşekkürler hemen okunacaklar sırasına alındı;)



Istasyon cafe   nefis sunumlarına italyan mutfağından nefis bir tat ile devam etti


Mixray  3 arkadaşımıza güzel ürünlerini göndermiş çekilişde kazananlardan biriside sevgili arkadaşım mor hastası iyi günlerde kullansın




Selin in  bu set için havuz mevsimini bekliyorum desem;) mis kokulu ürünleri için teşekkürler 



Purnem üçlü bakım kremden oluşan set için teşekkürler 


Raen paketin içinde minik ardıç sabunu var  ve tonikden oluşan hediyeleri için raene teşekkürler 


Moshos Garden doğal ürünlerle bizleri yanlız bırakmayan mosho ya teşekkürler 


Purneva bir diğer doğal ürünler sabun banyo da yerini aldı naturel deodorant için pırnevaya teşekkürler 




Oriflame içinde çok hoş tam çantaya atmalık makyaj seti ruj ve rimelden oluşan bu güzel için oriflame türkiyeye teşekkürler 



HC Hair Care bayılarak kullandığım hchaircare ovex numuneleri için teşekkürler 


Minik Fabrika  etkinlikte bizlere birbirinden cici hediyeler gönderen isme özel sabunlar için minik fabrikaya teşekkürler 


Tugba Kuruyemis bu yazıyı hazırlayana kadar hepsini yediğimiz ürünler  için tuğba kuruyemişe teşekkürler 


Finsera organik mis gibi kokan ürünlerle bizleri yanlız bırakmayan finseraya teşekkürler , evet portakallar artık yok:)))) 


Dr Metin antiageing tam yaşıma uygun ve her kadının derdi selülüt kremi için dr metine teşekkürler 



Choc Chic  bu yazıyı yazana kadar birmiş olan diğer bir ürün burcuma özel çikolatalar , içinde her çilkolatada burcumun özellikleri yazıyordu ben tam bir oğlağım:)  chocchic e teşekkürler 




Ekerler rose. eee bitki olurda tımbış yanında bitmezmi kutunun  kadınlar günü için gül fideleri ile bizleri sevindiren ekerlerroses a teşekkürler yazlığımın bahçesinde miss gibi güllerim olacak;)

Fouf  banyo tuzu göndermiş teşekkürler 


Essence çantalık minik parfümü için teşekkürler 


Axesayra bilekliğe bayıldım axesayra ya teşekkürler 



Farina Bella  ürünleri her daim mutfak dolabımdadır ani gelen misafirler için yapımı basit ve kısa süren birbirinden lezzetli ürünlerinden göndermiş çok teşekkürler, sade muffini yaptim bir sonraki postda yazicam;)



Istasyon cafe bizleri o gün çok güzel ağırlayan  istasyoncafe tatlı yemeden bizleri bırakmadı , yolunuz bakırköye düşerse  karaokede seviyorsanız bir gidin derim 
kendilerine birkez daha teşekkür etmek istiyorum


bunlarda eve geldiğimde masamın üstüne yığdığım hediyelerim. 

bu güzel günü bize hazırlayan nazik daveti  biricite , birbirinden güzel hediyeler için sponsorlarımıza bu etkinlikde orda olmamı ve birbirinden tatlı blogger arkadaşlarla tanışmamı sağladığı için sevgili mor hastasına çok teşekkür.



VE 




sponsorlarımızin topluca linkini vermek isterim:


PURNEVA  
FINSERA