30 Nisan 2014 Çarşamba

FLORMAR/ BAKIM RİTÜELİNİZ DEĞİŞECEK



FLORMAR İLE BU YAZ TIRNAK

BAKIM RİTÜELİNİZ DEĞİŞECEK


 

Uygulama kolaylığı sağlayan kalın fırça yapısı ile Jelly look ojeler, Quick dry ile 60 saniyede kuruyan harika tırnaklar ve bakım ürünleri ile tırnaklarımızda sağlıklı görünüm kazanma şansı. Flormar ile yenilenmemin ve yaza tırnaklarınızı hazırlamanın tam zamanı!

 

Flormar, yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarları renkli ojeleri ile yazın neşeli sıcaklığını tırnaklarınıza taşıyor. Rengarenk ojelerden, tırnak bakımına, asetondan manikür uygulamalarına kadar tüm tırnak ritüellerini sunan Flormar ile ofis şıklığınızı tamamlayabilir, günlük hayatınızda ve plajda bakımlı ve canlı tırnaklarınızda fark yaratabilirsiniz.

Flormar’ın yeni oje serisi Jelly Look ojeler 15 canlı trendy rengi, jel yapısı ve kolay sürüm kolaylığı sağlayan son teknoloji fırçası ile parlayan ıslak görünümlü tırnaklar yaratıyor. Renkli kapak tasarımları ve özel formülasyonu ile canlı yaz renklerini sizde tırnaklarınıza taşıyın!

 

Ojelerin geç kurumasından şikayet eden bayanlar; Flormar’ın yeni oje serisi Quick Dry serisi ile tırnaklarınızda 60
saniyede çarpıcı görüntü yaratabilirsiniz. Sofistike renk yaratımında yeni çizgi oluşturan Quick Dry serisi ile ojenizi uygulayıp 1 dakika sonra dışarı çıkabilirsiniz.

 

Beslenme alışkanlıkları ya da dış etkenlerden dolayı tırnaklarınızda oluşan deformasyonlar için Flormar’dan yeni nesil nefes aldıran yeni tırnak bakım serisinde; Hardner (tırnak güçlendirici) 4 haftalık düzenli kullanımdan sonra tırnağın güçlenmesine yardımcı olarak UV ışınlarına ve sararmaya karşı tırnaklarınızı koruyor. 3in1 tırnak güçlendirici ise 4 haftalık düzenli kullanım sonrasında tırnakların sertleşmesine yardımcı olarak, tırnaklarınızda kalıcı ve parlak koruyucu bir tabaka yaratıyor.

 

Manikürünüzün ilk günkü ışıltı ve parlaklığını bütün bir hafta boyunca koruyabilmek için Flormar Top Coat’u (oje sabitleyiciyi) tercih edebilir; Flormar Vitamin Booster (tırnak besleyici) ile tırnaklarınızın çatlamasını önleyerek, doğal fizyolojisini düzenleyebilirsiniz.

 

Easy&Go Sponge Nail Polish Remover (süngerli tırnak cilası çıkarıcı) ile pamuğa ihtiyaç duymadan kolayca ve etkili bir biçimde ojenizi tırnaklarınızdan çıkartabilir, günlük yaşantınızda ve seyahatleriniz de yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz.
                          



                             


Flormar ojeleri  hayvanlar üzerinde test edilmeyerek üretilip insan sağlığına zararlı olan Toluene, Fatalat, ve Formaldehit gibi kimyasalları ihtiva etmiyor

BIOLAGE DOGANIN GUZELLIK KODLARI

                              

 
 
DOĞANIN GÜZELLİK KODLARINI SİZİN İÇİN ÇÖZDÜK

Her saçın kendine has, gizli bir doğal güzelliği vardır.

Bu gizemi çözmek için Matrix Biolage bitkisel içerikler ile ileri teknolojileri bir araya getirdi.

DOĞA, BİLİM ve DUYU sentezinden oluşan bu yepyeni profesyonel saç bakım ürünleri artık tüm kuaförlerde.

 

Doğa, milyonlarca yıldır her türlü zor koşulun üstesinden gelmek için kendini geliştirmiş, yenilemiş ve bunun için en etkili yolları yaratmıştır. Biolage, yepyeni saç bakım ürünlerini geliştirirken doğanın bu üstün kaynaklarından faydalandı.

 

Biolage boyalı, sönük, yağlı, zor şekle giren, nemsiz, kabarık, elektriklenen ve dökülen saçlar gibi her türlü saç sorununa ayrı birer şampuan ile çözüm sunarken; bakım maskeleri ve güçlendirici serumlarının yanı sıra şekillendirme öncesi ve sonrasında kullanılabilecek saçı koruyan spreyler ile komple bir seri sunuyor.

 

Biolage, profesyonel ürünler sektöründe doğa, bilim ve duyu sentezini en iyi şekilde birleştiren markadır. Ürünlerimiz, çevresel etkiler en aza indirilerek ve yüksek standartlarda güvenli bir şekilde üretilir.

                            



YÖNÜMÜZÜ BELİRLEYEN 3 ANA FAKTÖR:

SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM

Biolage olarak enerji ve su tüketimimizi azaltmak, üretim sahasında oluşan emisyon ve atıkları en aza indirmek için çalışıyoruz. 2011 yılında, ABD Biolage üretim tesisi CO² emisyonlarını %30 azaltmış ve kullanılabilir tüketici atıklarının geri dönüşümünü %96’ya çıkarmıştır. 2020 yılına kadar, çevreye bırakılan ayak izimizi %60 oranında azaltmayı taahhüt ediyoruz.

SÜRDÜRÜLEBİLİR GELİŞTİRME

Ürünlerimizin %40’ından fazlası Tüketim Sonrası Geri Dönüştürülmüş (PCR) içeriklerden oluşur.

 

SÜRDÜRÜLEBİLİR YENİLİKLER

2020 yılına kadar, yeni ürünlerimizin % 100’ünün bir çevresel ya da sosyal fayda sağlamada önemli bir rol oynayacağını taahhüt ediyoruz.

 

Biz, çevreyi koruma ve bio-çeşitliliğin güzelliğine, arzu edilen ve sürdürülebilir ürünler sunmanın güzelliğine, kuaförlerimizin ve müşterilerimizin kendilerini iyi ve güzel hissetmelerinin güzelliğine inanıyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

29 Nisan 2014 Salı

BAYKUMAŞ sen ne yaptın



girip bi gezinin başlığı az bile atmışım :) nefis kumaşlar gelmiş ne seçeceğimi şaşırdım en çokda penye parçalara vuruldum.


alışverişmi beni mutlu ediyor yoksa bir şeyler üretme azmimi hangisi:)))

kumaşların resimlerini koymak istedim becermedim  onun için beğendiğim linkleri aşağıya koydum.

http://baykumas.com/collections/parca-kumaslar/products/n29-panda-ve-papagan-desenli-pamuklu-penye-parca-kumas

pandanın şapşikliğine bakın


bu linkleri koyarken bile tırsdım ben almadan bitecek diye :)



düy düt minibğs yaa bu bende var nefis pamuklu bir kumaş yastık yapıcam:)))
bunu pintereste buldum:) bayıldım yapıcam 


penye kumaş nasıl dikilir benmi becerremiyorum dikenler bir el atsın lütfen

okadar ucuz fiyatlara o kadar güzel kumaşlar varki baykumaş da hepsini alasım var ama elimde patlamasın önce penyeyi nasıl dikeceğimi bilmem lazım :)))

daha önce penye dikmiş birisi bana yardım ederse minnettar olucam. 

bu siteyi sevmem baykuş sevmemdende kaynaklanıyor olabilirmi acaba logonun tatlılığına bakın yaw 




TIRNAK VE TIRNAK ETİ BAKIMINDA DÜNYA’NIN BİR NUMARASI QTICA “SOLID GOLD”


TIRNAK VE TIRNAK ETİ BAKIMINDA DÜNYA’NIN BİR NUMARASI QTICA SOLID GOLD

Amerika başta olmak üzere, Dünya’nın her yerinde en sevilen el, ayak ve vücut bakım markası QTICA nihayet Türkiye’de..

Seçkin eczane, bakım salonları, kuaför ve SPA’lardabulunan QTICA, el ve ayak bakımında tıbbi teknolojiyi kullandığı en iddialı ürünü “SOLID GOLD” ile manikür ve el bakımda mucize yaratıyor.  

 

Dünya markası Qtica; el, ayak ve vücut bakımının yanı sıra tedavi edici özelliği ile bilinen, son teknoloji ürünleri ile artık Türkiye’de..

Özellikle onarıcı formülü ve tedavi edici yapısı sayesinde tüm el ve ayak bakımında bir benzeri daha bulunmayan SOLID GOLD, jel yapılı yağ özelliği ile tırnak etlerine bakım yaparken, hijyenik ve tedavi edici özelliği ile de dikkat çekiyor.

Jel yapılı formülü, tırnakla birleştiği anda yağ kıvamına geçerek tırnak etlerine daha kolay nüfuz eden SOLID GOLD; kullanım kolaylığı sayesinde ellerine özen gösteren hanımların çantasında, vazgeçilmezler arasındaki yerini alıyor.

İçeriğinde bulunan 12 çeşit yağın özelliği sayesinde, cildin lipid dengesini korurken; tedavi edici antiseptik bakım, canlandırıcı, yoğun nemlendirici, PH dengesini koruyucu yapısı ile de manikür öncesi ve sonrası kullanılan ideal bir bakım sağlıyor.

 

Tüm seçkin eczane, kuaför, bakım salonu veSPA’larda..

Satış noktalarına www.miramaygroup.com danulaşabilirsiniz

 

14 gr Solid Gold : 34.- TL

48 gr Solid Gold : 62.- TL

 


basın bülteni


21 Nisan 2014 Pazartesi

sheinside alışverişim

sheinside alışverişimle ydışı alışveriş korkumu üzerimden attım diyebilirim.

geçen sene iki ayrı paketim ebay alışverişimdi elime geçmeyince korkar oldum:( üstelik paramda iade olmamıştı.

sheinside alışverişimde takip nosu ile adım adım paketimin yerini gözlemledim




4 nisanda yola çıkan paketim tam 11 gün sonra elimdeysi peki ne aldım:))) instagramda ve face de paylaştım. gerçi havalar ısındığından seneye kaldı ama olsun :)))  alışveriş olsunda:))) 



pembe parkam sheinside rejlamlarında sürekli al beni diye bağırıyordu birincisi ğarka severim ikincisi pembe:)) tek  bedendi ama üzerime oldu  belkide kilo verdim ondanda sıkıntı yaşamadım.  haziranda bir sene olacak 11 kg verdim bir başka post olsun bu konu:)))

bir kaç resimle daga sizi parkamla başbaşa bırakıyorum ve sheinside benden tam not aldığınıda belirteyim;)



17 Nisan 2014 Perşembe

Işıldamak İçin Sadece 3 dakika Yeterli Olabilir!


 

Havaların ısınmasıyla  ışıltılı ve pürüzsüz bir  cilde sahip olmak daha fazla önem kazanır.

 

Fem Tüy Dökücü Kremler birbirinden eşsiz bitkisel içeriği sayesinde  istenmeyen tüylere pratik ve hızlı  bir çözüm sunar.

Hassas, normal ve kuru ciltlerin ihtiyaçlarına göre farklı bitkisel özlerle zenginleştirilmiş FemTüy dökücü Krem, cildi besleyip yumuşaklığını korumasına yardımcı olur. Formülündeki A, B, D ve E vitamin deposu olan Avokado  yağı ve doğal özler sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendirir. Böylece daha uzun süre yumuşak ve pürüzsüz bir cilde kavuşursunuz.

Uygulama sonrası kullanılan Jojoba yağı ve Aloe Vera ile zenginleştirilmiş özel formüllü pH Dengeleyici Cilt Bakım Losyonu ssayesinde cildiniz doğal nemini korurken, uygulama sonrası hissettirdiği rahatlama ile size bir ilki yaşatabilir.

Etkisi uzun süre devam eden Fem Tüy Dökücü Krem sayesinde istenmeyen tüylerden acısız kurtulmanın keyfini sürebilirsiniz.

Tavsiye edilen raf fiyatı: 9,75 TL

 



basın bülteni

Evliliğe Diva Pırlanta’yla İlk Adım

Birbirine sevgiyle bağlı iki insan için yeni bir hayata birlikte başlamanın ilk törensi adımıdır düğünler.. Beyaz bir duvak içerisinden gülümseyen gelinlerimiz, sevdikleri ile bu anı  paylaşırken, kullandıkları mücevheri de yanlarında geleceğe taşıyarak bu günü ölümsüzleştirirler .Biz “Diva Pırlanta” imzası taşıyan sertifikalı ürünlerimizle sizlerin  bu mutlu anlarında yanınızda olmak istiyoruz... Sadece bir tıkla divapirlanta.com'dan beğendiğiniz mücevhere ulaşabilir, sevinebilir ya da sevdiğinizi sevindirebilirsiniz.
 
Kadınların  vazgeçilmez tutkusu Tektaş Yüzük Diva Pırlanta'dan...



basın bülteni

16 Nisan 2014 Çarşamba

biricitlekadinlargunu - chocchic


okadar çok sponsorumuz vardıki yazyaz bitiremem:)) bir ay aralıksız yazı girmem gerekecek:)

dediğim gibi hediyelere obur olduğum için çikolata ile devam ediyorum:)
sevgili yasemin bizlere burçlarımıza özel çikolata ile ağızlarımızı tatlandırmak istemiş ve chocchic de saolsun bizlere sponsor olmuş.

kutu çok tatlı içinde 8 tane çikolata var ve üstündede burç yorumları .

oğlak burcuyum görüldüğü üzere;) beni anlatıyor diye diye inanın bir günde bitirdim diyorumya oburum:)
kutuyu atmaya kıyamadım sevgili seçil far paleti yapmış bende dikiş kutusu olarak değerlendirmek istiyorum:)



http://biricitinyeri.blogspot.com.tr etkinliği düzenleyen sevgili yaseminin blogunu takip etmeyi unutmayın;)



firmayı dinleyelim;


ChocChic Çikolata;firma isminde de yer aldığı gibi çok şık, özgün ve farklı çikolata seçenekleri sunar...
Hediye ederken, ikram ederken,tanıtım yaparken, mesajınızı iletirken ve daha birçok amaç için çikolatalar hazırlıyor.




sponsorumuz chocchic e güzel çikolataları için yasemine çikolata tadında birgün yaşatıp elimiz kolumuz dolu bizi evlerimize gönderdiği için teşekkürler

çikolata tadında günlerimiz olsun;)

#biricitlekadinlargunu - Finsera


finsera biricitlekadinlargunu etkinliğinde dalından koparılmış ürünleriyle bizlerleydi. portakallar sulu mis gibi kokuyordu , nar ekşisini sizde benim gibi her salataya kullanıyorsanız bu nar ekşisini muhakkak deneyin derim;)


http://biricitinyeri.blogspot.com.tr   yani sevgili yasemin güzelliğimize taze meyve ve sebzelerlede desteklemiş saolsun. 


firmadan dinleyelim ;
Üretici ve Tüketici Dostu Alışveriş.
Finike'den adresinize ürettiğimiz sebze ve meyveleri dalından en doğal haliyle gönderiyoruz.
Açıklama
Finsera, elli yıldan fazladır çiftçilikle uğraşan bir ailenin çocukları ve torunları tarafından kurulmuştur. Ailelerimiz hâla Finike ve civarında geçimini seracılık ve bahçe bitkileri yetiştiriciliği ile sağlamaktadır. Bahçelerimizde çoğunlukla portakal, mandalina, limon ve nar yetişmektedir. Seralarımızda ise domates, salatalık, biber, fasulye, patlıcan, pepino ve bunların diğer alt çeşitleri yetişmektedir.

Bugüne kadar seralarımızda ve bahçelerimizde üretmiş olduğumuz ürünler Toptancı Halleri vasıtasıyla sizlere ulaşmaktaydı. Ancak üzülerek gördük ki, bu ürünler biz Toptancı Haline verdikten günler sonra marketlerdeki yerini alıyor. Yani üreticiden tüketiciye ulaşması bir haftayı buluyor. Taze sebze ve meyve ise bu süre zarfında bir çok özelliğini kaybediyor.

Hz. Mevlana der ki : “Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol”. Biz de bu sözden yola çıkarak, sizlere sağlıklı ve kaliteli ürün sunmak için elimizi taşın altına koymaya karar verdik. 2013 yılı içerisinde hazırlamış olduğumuz bu site aracılığıyla sizlere ulaşmak istedik.

Site içerisindeki ürünlerimiz ailemiz ve yakın çevremizdeki eş, dost ve akrabalarımızın üretimi olmakla birlikte insan sağlığına zararlı herhangi bir madde içermemektedir. Yetiştirdiğimiz ürünlerin kontrolleri uzman ziraat mühendisleri tarafından yapılmaktadır. Ayrıca ürünlerimizle ilgili sertifikasyon çalışmalarına da başlamış bulunmaktayız.

Sağlıklı ve kaliteli sebze-meyve tüketmek dileğiyle.



www.finsera.com

firmaya ve sevgili yasemine tekrar teşekkür etmek istiyorum


sponsor yazılarım devam edecek;)

#biricitlekadinlargunu etkinliği - Farina Bella

farinabella ürünlerini 9 mart blogger buluşmasını düzenleyen sevgili yasemin sayesinde tekrar deneme fırsatı buldum.

farinabella çalışırken çok yardımcım olmuştur .  özellikle tuzlu ve tatlı muffinleri 1 dk karıştır ver fırına 15 dk da miss gibi muffinler hazır.

şimdi emekliyim boll vaktim var ama akşama sendeyiz diyince panik yapmıyorum:) 


#biricitlekadinlargunu nde farina bella 4 çeşidiyle yanımızdaydı .


önce tatlısını yaptım içinede damla çikolata koydum ve instagramda paylaşmıştım azcık instagram hesabımın reklamını yapayım:) içinden muffin kağıtları çıkıyor pay ediyorsunuz hepsi bu , arzuya göre ceviz, kuru meyva veya benim gibi damla çikolata koyabilirsiniz.


tuzlusuna zaten bayılırım onun içinede ben peynir koyup üzerine çörek otu ve susam serptim valla misafirlerim tarif istedi farina bella dedim reklam yaptım iyimi:))

kendi kağıtları peynir koyunca yetmedi cam ısıya dayanıklı minik kaplarada koydum:)


ertesi günde gayet güzeldi hatta eşim bir gün kalmışını daha çok sevdi.

biricite yani sevgili yasemine bu etkinliği için tekrar teşekkür ediyorum emeğine yüreğine sağlık arkadaşım.

o kadar güzel hediyelerle bizi uğurladıki sırada bir sürü paylaşım var . ben obur olduğumdan önce yeneceklerden  başladım ;)


sıcacık mis kokulu mutfaklarınız olsun;)

sevgilerimle








11 Nisan 2014 Cuma

Oleg Cassini hayallerimizi gerçeğe dönüştürüyor

Monako Prensesi Grace Kelly, First Lady Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ve pek çok ünlü stil ikonu daha... Oleg Cassini’nin tüm bu isimlere özel tasarımlar hazırladığını biliyor muydunuz? Adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin 2014 koleksiyonu büyüleyici gelinlik ve göz alıcı gece elbiseleriyle hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için bizi bekliyor.
Büyüleyici ve romantik gelinlikler




2014 gelinleri buraya! Oleg Cassini’nin büyüleyici 2014 gelinlik koleksiyonunda dantel ağırlıklı romantik gelinlikler ön plana çıkıyor. Tül ve dantelin bir arada kullanıldığı, zarif işlemeler ve üç boyutlu çiçek aplikeler ya da minik fiyonklarla hareketlendirilen gelinlikler, gümüş ve altın işlemeli göz kamaştırıcı modeller gelin adaylarını adeta birer prensese dönüştürmek için tasarlanmış.
Göz kamaştıran gece elbiseleri
Bu sene gelin olmasanız da gideceğiniz bir düğün mutlaka vardır değil mi? :) Gelinlik koleksiyonunda olduğu gibi abiye koleksiyonunda da her detay genç kızların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için tasarlanmış. Koleksiyonda ağırlıklı olarak tül ve şifon kumaşlar kullanılırken modeller zarif işlemeler, romantik danteller ve göz kamaştıran ışıltılar ile hareketlendirilmiş. Somon, lila, pudra pembesi, nil yeşili elbiseler romantik renkleri sevenlerin seçimi olurken; zümrüt yeşili, gece mavisi, bordo, antrasit ve gold elbiseler ise kendini gecenin tek yıldızı gibi hissetmek isteyenlerin tercihi oluyor.





Oleg Cassini Avantajları
Şıklık bir bütündür değil mi? Bu yüzden görünüşümüzün en önemli tamamlayıcılarını da unutmamak lazım. Sadece gelinlik ve abiye değil; ayakkabı, duvak, abiye takı, gelin buketi, taç, saç aksesuarları, gelin kesesi, gelin eldiveni, bolero, şal, kürk ve bekarlığa veda aksesuarları gibi ihtiyaç duyabileceğimiz her şeyi bulmak mümkün.
Ayrıca Oleg Cassini, bu koleksiyonlardan beğendiğimiz parçalara sahip olmamız için çok avantajlı imkanlar da sunuyor;
- Gelinlik, gece elbiseleri, nişan ve mezuniyet elbiselerinde %50’ye varan indirim
- Gelinlik randevusunu mağazaları arayarak ya da online randevu formunu doldurarak alan herkese anında %10 indirim
“kargobedava” alışveriş koduyla www.olegcassini.com.tr’den alışveriş yapan herkese ücretsiz kargo fırsatı
- Mağazalar ve online satış sitesinde Bonus Card’a 8 taksit fırsatı
- Online alışverişte Türkiye’nin her yerine teslimat garantisi
Siz de hayatınızın en özel gününe hazırlanırken size en yakın Oleg Cassini şubesini arayarak gelinlik randevusu alabilir ya dawww.olegcassini.com.tr adresinden online randevu formunu doldurabilirsiniz.
Tüm Oleg Cassini şubeleri ve telefon numaraları ise şöyle;
Oleg Cassini Bağdat Caddesi: 0 216 385 88 99
Oleg Cassini Cevahir AVM: 0 212 380 07 77
Oleg Cassini Forum İstanbul: 0 212 640 75 14
Oleg Cassini Ankara Armada AVM: 0 312 219 20 15
Oleg Cassini Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi: 0224 261 31 82
Bir boomads advertorial içeriğidir.

menopoz :(

2010 yılında daha kırk yaşındayken tıbben menopoza girmiştim. sonrasında bir süre ilaç tedavisini kabul etmemiş çalışma yaşantımda olan olumsuzluklar püatüler sedefim den dolayı ilaca başlamıştım. aradan 3 sene geçti aralıkda 4 sene geçmiş olacak. östrojen  ilaç tedavisi meme kanseri riskini arttırdığı korkusu hep içimde ama bunu dr.uma anlatsamda yıllık mamografi ve kontrollerle endişelenmemi söyleöiş olsada ben pimpirikli bir insanım  öncesinde tüp bebek tedavisi görmüş maksimum hormon tedavisi görmüş birisi olarak zaten meme kanser riskim yüksek:(  bu düşünceler beynimi kemirirken ilacı bıraktım 1 hafta oluyor.

ilaçsız 1 haftayı  nasıl geçirdiğime gelirsek ateş basması, duygusal değişiklik yani menopoz sonrası görülebilecek bütün belirtileri yaşıyorum. 1 haftadır kesintisiz uyku diye birşey yok her ateş basmasında uyanıyorum sürekli yorgan üstümden bi atılıyor bi örtülüyor . gündüzden ziyade akşamları ataklar başlıyor. bu normal terleme değil enteresan bir şekilde ensenizden başlayan bir sıcaklık çok zor. kimilerinde 5 sene sürüyormuş ama ben bu dönemi ilaçsız atlatmak istiyorum

epeydir blogumu boşlamam, kursu aksatmam ve mutsuz hissetmem sanırım. bundan :(

bakalım ne kadar sürede kendimi toparlayacağım.

menopoz sıkıntıları yaşayan veya kendince bir çözüm bulmuş olanınız varsa yazarsa çok sevinirim.

mutlu olun, mutlu kalın

2 Nisan 2014 Çarşamba

ekoz kozmetik /'İspanyol La Casa de Los Aromas - düzeltme

bundan yaklaşık 1 ay önce ekoz kozmetik ile bir çekiliş düzenlemiş ancak yanlış anlaşılmalar sonucu iptal etmiştim.
ama kazananlara karşı mahcubiyetim hiç geçmediğinden dün akşam firmaya bir mail attım.

istersen yeni bir yarışma istersem takipçilerim arasından kişiler seçip kendilerine bildirmemi istediklerinde aynı kişilere hediyelerini gönderelim dedim. sonuçda bir yarışma ama kul hakkı benim için çok önemli içinden bu ne ya dese bile yeter 

gerçi arkadaşlar beni hiç üzmedi anlayışla karşıladı saolsunlar 


yakamozperi@hotmail.com, muhlisceyda@hotmail.com, umutsukran22@gmail.com


maillerini silmemişim :)) tekrar mail attım bana dönmelerini bekliyorum.

ürünlerine bayıldığım firma yanlış anlaşılmayı düzelttiği için teşekkür ediyorum

aşağıdaki linkden ilk sırada benim blogum çıkıyor :)