19 Mart 2015 Perşembe

Gümüş mağaza ile çekiliş nasıl gerçekleşmedi .....

Sizlerle online alışveriş deneyimleri paylaşarak yaşadığım iyi ve kötü tecrüblerimi şimdiye kadar hep paylaştım.

Yaklaşık 5 senedir blog tutarım sayısız firma ile çalışma imkanım oldu. Çekilişler yaptım yakın zamanda burdan ve diğer hesaplarımda paylaştığım bir çekilişimde sözünü tutmayan firmaya rastladım.



Gümüşmağaza ig üzerinden benden başka 4 hesaptada aynı anda kadınlar günü çekilişi başlattı.
Firma ile görüştüğümde hemen çekiliş isteyimi kabul etti  15 gün sürecek bir kişiye kolye hediye edilecekti. 15 gün önce çekilişimi bitirdim firmaya kazanan kişinin bilgilerini ilettim. Buraya kadar normaldi herşey. Bir hafta sonra kazanan arkadaşa kargonun gelip gelmediğini sordum gelmedi diyince firmaya whatsup dan ulaşmadığını ilettim . Kargoda dendi .  Bugün yine hatırlatayım dedim .
Sordum cevap yok  sonra fuardayız diyince bende ig den aynı çekilişi yapan başka bir arkadaşla konuşayım dedim. Engellendiğini duyuncada aşağıdaki yazışma geçti 









Sonra tabiki benide engelledi.

İg hesabından diğer arkadaşlarla olayı telafi etmesini istedik ses yok . Bunu paylaşacağımızı ilettik bilin bakalım ne oldu  evet ig dede engellendim.

Bizde bu durumu sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk


Sonrada çekiliş yapan başka bir arkadaşı arayıp yanlış anlaşılma oldu hediyeler gönderilecek paylaşımlarınızı kaldırın demişler. Sonrada hakaret ettiniz mahkemeden herkese celp gelecek denildi. 
Sonramı paylaşımları kaldırmaya başladı arkadaşlar baktım ben tek kalmışım:) 


Kısacası arkadaşlar yaklaşık hergün çekiliş duyurusu altında bedava reklamını yaptırıp takipçi topladı firma .

Bir dünya takipçi topladı . Şimdi kazananlarıda çekilişi yaptığı hesaplarıda soru soran hesaplarıda engelliyor . 

Yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaştığımdan olumsuz bu sürecide paylaşmak istedim.















1 yorum:

  1. insan ne kadar arada kalıyor böyle durumlarda..gerçekten uygun olmayabilir, ama müsait olmadığını söylemenin bile bir adabı var..sen üzülme, eminim hediye kazananlar da anlayışla karşılayacaklardır..

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)