25 Mayıs 2015 Pazartesi

Pazardan mı tantitoniden mi ?

Kavanoz bardakları netde gördüm ama bir türlü bulamadım çevremde. O vakit ig de bir arkadaş tantitonide indirim var demiş ve kavanoz bardak almış. Durmadım gittim yanlış değilsem indirimde 6,99 a (içinde limanota olan ) kavanoz bardağı aldım. Sonra her yerde satılmaya başladı :)

Tantitoniden aldığım bardağın kapağı paslanmaya tutukluk yapmaya başladı :( 

Pazardan 3,5 evet tam yarı fiyatına (içinde su olan ) kavanoz bardağı aldım . Tek eksiği pipeti e renk renk pipetler alırımki ona ben , üstelik camı desenli kabartmalı yani.
Üstelik kapağı daha rahat herhangibir paslanma tutukluk yok.


Benim anlamadığım piyasada ilk satan iki kuruşluk malları istediği fiyata satıyor . Heleki instagramda türemiş hesaplarda inanılmaz rakamlar isteniyor yuhhh diyorum .




 bu kupayıda ne aradım 15 lira artı kargo ile instagramda satılıyor ben yine instagramdan bir arkadaşdan öğrendiğim kadıköydeki bir züccaciyeciden 7,5 liraya aldım.

Peki resimdeki atlıkarıncayı kaça aldım dersiniz 30 - 35 lira arası satılan bu müzik kutusunu 15 liraya aldım.  Tabi hesaplı alışverişde kargo parası, yol parası hesabını yapıyorum sadece bunun için gitmiyorum gitmişken alıyorum:) 

Küçük hesap yapıyorsun diyen olabilir ben buna kazıklanmamak diyorum, rahatsız oluyorum bir ürüne ederinden fazla para verince ne yapayım buda benim huyum :) 

Derr kaçarım ,  hesaplı alışverişler ;)





17 yorum:

  1. İnstagramda satilan bir çok urun pazarlarda zuccaciyelerde yari fiyatina oluyor gerçekten zaman zaman marketlere de geliyor en doğrusunu yapıyorsunuz gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirde olduğumuz için sevindim , teşekkürler yorum için

      Sil
  2. Tantitoni'den benim aldığım kavanozun kapağı da bulaşık makinesinde paslanmış.Herhangi bir esprisi de olmadığı için tekrar almayı düşünmüyorum.İstanbul pazarlarında yok yok diyorlar.Bir göz atsam fena olmayacak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki genel sorunu bu kapaklar . Evet pazarlarımız güzeldir :)

      Sil
  3. keşke bu kadar yüksek fiyatlarda satmasalar, hep ortalamalarda olsa

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir karşılaştırma olmuş. Bazı markalar aynı kalitede ürünleri sırf isimleri var diye daha pahalıya satıyor.Bize de düşen piyasa araştırması yapıp almak kalıyor.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler , evet benimkide biraz fazla bir araştırma oluyor ama içim rahat oluyor :)

      Sil

  5. Deli misin neden öyle diyelim ki. Aynı malı alıyorsun sonuçta, kim kazıklanmak ister. Hatta bunları daha sık paylaşmalıyız bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin imternetden alışveriş yazını okumuştum canım bende akakçe en ucuz com var ordanda bakıyorum . Bağzıları:) cimri diyor :)))

      Sil
  6. Kadikoydeki zuccaciyeyi tarif eder misiniz :) kavanozlari her şey 5 tl yazan dükkanda gördüm ben de akmarin sokağının girişinde siz hangi pazardan aldınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kavanoz bardak kadıköy salı pazarından . Kadıköydeki züccaciyecide kadıköy balıkçılar pazarının üst tarafında kral avm diye geçiyor . Tarif yeteneğim sıfır:) kral çarşı avm facebook. Hesabından google map Den gösterilmiş ;)

      Sil
  7. Özellikle instagram satıcıları her şeyi çok pahalı satıyor üstüne bir de kargo ücreti... Parayı yoldan toplamıyoruz kesinlikle küçük hesaplar yapmıyorsun, daha uygun fiyata aynı ürünü almak varken neden daha çok para verelim ki :)

    YanıtlaSil
  8. Starting a content kind of like this one forced me to do some research and I found your post
    Cleanse FX to be quite helpful. My post is centered around the idea of knowledge, fun and sharing. I wish you respectable luck with your web page in the future and you can be sure I'll be following it.http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/


    YanıtlaSil
  9. I am presently extending my enquiry and thus cannot contribute further, nonetheless,
    Cleanse FX I have bookmarked your online world content and will be returning to keep up with any next pdates. Just Now love it and gives thank you for tolerating my remark.This was a actually incredibly beneficial submit.http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)