16 Ekim 2015 Cuma

eskiyi değerlendirme


kötü günler yaşarken içimin griliğini ahşap boyama ile renklendirmk istedim deli gibi boyuyorum sıkıntı bir şekilde atılmalı. ülkemde barış huzur olsun , eski günler geri gelsin :(


benim acaleci ruhum öncesi yapmayı akıl edemedi:( 

evimde bir kenarda duran masa saati metalik renkdi, ortadaki kutu müzik kutusu en az 20 senesi var şefafdı, en altdaki notluk ise saksısı yeşil üstünde kırmızı kelebeği içinde kırmızı tüyleri olan birşeydi (arkadaşım işden ayrılırken masasında duran bu notluğu hatıra diye vermişti :)

takım seven ruhum bunları ne yapabilirim diye düşünürken simitçi sehpamdan kalan pembe karışım boyayı ve tediden aldığım peçeteyiacabamı diyerek olması atarım diyerek işe başladı.

sonuçda bir tanesi plastik diğeri metal tutarmı acep:)



gti dönüşüm olayında en sevdiğim taraf olmadı atarım rahatlığı :))))

popon sünger fırça ile 3 kat boyadım beyaz astar atmadan direk pembe . korkmayın kapanmadı mahvoldu diye 3 katda kapandı :)




notlukda işlem biraz parçalamakla başladı kırmızı tül kelebek söküldü ataç yerindeki yeşil plastik söküldü. saksı içindeki kırmızı tüyler söküldü boyasım peçete dekupaj yaptım saksının içine beyaz tutkal sıkıp dekor amaçlı heryerde satılan çakıl taşlarını koydum valla bu hali çok güzel oldu :) 

değerlendirme olayında alnımın akı ile çıktım. şimdi üstlerine tek kat su bazlı vrnik attım kurumaya bıraktım.
hayatımızı istediğimiz renklerle yaşayalım 

renkli günler diliyorum.

4 yorum:

yorumun benim icin cok onemli;)