10 Eylül 2013 Salı

U.D.V GOLD-ISSIME

Watsons da uygun fiyatlı parfümlere bakarken dikkatimi çekmiş sonrasında birkaç blogda yazısını görmüştüm

dikkatimi en çok da bana göre çanta eşime göre ise asma kilit şeklindeki şişe tasarımı ile çekmişti

aklınızda hiçbir parfüm yokken hiç gidip parfüm standının önünde bileklerinize parfümleri sıkarak ay bu hangisiydi yaa dediğiniz buram buram hertelden parfüm koktuğunuz oldumu:) U.D.V yani Ulric De Varens Watsons , Rossmann ve Gratislerde bulabileceğiniz kalıcı ama çokda keseyi yakmasın diyebileceğiniz parfümleri mevcut


çanta şeklindeki bu serinin benim en çok hoşuma gideni Gold İssime oldu. kutuyu açtığınızda buram buram temiz bir koku ile buluşuyorsunuz . sizi bilmem ama ben daha çok soft ama temiz ferah kokuları severim şimdiye kadar kullandığım ve üzerine tanımayacağım bir parfüm derseniz Clinique aramotic elixir dır. bu parfümü bilenler benim ne dediğimi çok iyi anlarlar;)



Ulric de Varens


1981’den beri, Ulric de Varens, kadınlara ve erkeklere özel bir parfüm dünyası yaratıyor. Bu yüksek kaliteli parfümler, ulaşılabilir fiyatları sayesinde müsterilerine selektif bir dünyanın kapısını açıyor.

Ürünlerimiz, dünya çapında 90 ülkede, özellikle Fransa ve Almanya gibi ülkelerde başarıyla satışa sunuluyor.

Bütün koku aileleri (çiçek oryantal, tazelik, meyve, odunsu vb.) değişik temalar altında, (örneğin aşk, seyahat, doğa, fantazi vb.) orjinal kreasyonlarımızda yer almaktadır. Bu sayede, her bir kişi, o an içinde bulunduğu duyguyu yansıtan kokuyu kolayca bulabilmektedir. Örneğin hafif kokuları bahar dönemlerinde, kuvvetli ve yoğun kokuları bir partiye giderken kullanabilirsiniz.

Şirketimiz, ünlü parfümcü ve tasarımcılarla çalışmakta. Bunun sonucunda da sizlere en yüksek kalitede ürünler sunuyoruz.

Kokularımızın çoğu, 20 yıldan beri Jean-Claude Ellena tarafından hazırlanmaktadır. Kendisi Yves Saint Laurent ve Cartier gibi dünya çapında tanınmış markalara başarılı ürünler hazırlamıştır.

Bugün, Jean-Claude Ellena, sadece Hermès için çalışıyor ve onlar için Terre, Voyage ve birçok parfümü yarattı. Hermès ile çalışmadan hemen önce ise Cool Water, Kouros, Féminité du Bois ve Dolcé Vita’nın yaratıcısı Pierre Bourdon ile çalışmaktaydı.

Tasarımcımız: 25 yıldır Thierry de Baschmakoff (Aesthète agency) ile çalışmaktayız. Kendisi Paris’in en iyi tasarımcısı olmakla beraber, yakın zamanda Dior, Bulgari, Chaumet, Galliano, Sonia Rykiel, Guerlin, Lacoste gibi ünlü markalarla birlikte çalıştı.

Markamız, 50 “Beauty” profesyoneli tarafından Yaratıcılık, En iyi koku, En iyi ambalaj, En iyi tasarım dalında 5 Oscar’a layık görüldü (Oscars Cosmetique Magazine)

Güzellik sektöründe hızla zirveye oturan markamız; Eau Jeune, Celine Dion, Pierre Cardin, Adidas ve diğerlerini geride bırakarak “Best Seller” kategorisine yükseldi. (Ac Nielsen Statistics)

Ulric de Varens “Prize of Creative Boldness” ödülüne aday gösterildi ve Fransa’nın en yaratıcı 10 şirketi arasından sıyrılarak bu ödülü Fransa Cumhurbaşkanı onurunda aldı.

Diğer « büyük isimlerin » aksine, Ulric de Varens, reklam giderlerine yapılacak aşırı harcamadan kaçınarak, müşterilerine daha uygun fiyata en yüksek kalitede ürün sunmayı tercih etti.

30 yıldan beri, Ulric de Varens kadın ve erkek için ilk “Made In France” menşeili, geniş yelpazeli ve kaliteli ürün sunan, yenilikçi ambalajları ve cep yormayan fiyatlarıyla tanınan bir marka oldu.

“ Tek arzum, parfümlerimi kullanırken en az benim onları yaratma sürecimde aldığım zevki almanız…”






UDV Pour Elle - GOLD-ISSIME


Bu değerli çiçek buketi, aşırı feminen, aldehit izleri taşıyan, ve içerisindeki Ylang-Ylang tozlarını hissettirren parfümdür.


Aldehit ve çiçeksi
75 ML ve 30 ML olarak bulunur

75ML : 34,90 YTL
30ML : 24,90YTL

1 yorum:

  1. hep görüyorum ama hiç denememiştim..mutlaka bakacağım şimdi :)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)