22 Eylül 2015 Salı

Texco ile ahşap boyama

Yeni ahşap boyamalarım hem bu sefer sipariş üzerine çalıştım

Ürünlerimden sattığım oldu ama özellikle bu bu olsun diye sipariş üzerine çalıştığım ilk oldu. 

Yaptığım ürünlerin benzerlerinden isteyenler sipariş edenler oluyor . Kazanç sağlamakdan ziyade beğenilmesi talep görmesi inanılmaz keyifli bir iş. 

Bu sefer farklıydı objelerimi beğenmiş ama dekorasyonu için mor uygun olduğunu iletti. Elimde mor olan dekopaj resimlerimi  kendisiyle paylaştım birlikte karar verdik bu daha bi heyecanlıydı benim için sonuçda bir örnek yoktu :) 

Ben birazda pimpiri bir insan olduğumdan çok beğensin bi kusur olmasın diye nasıl kendimi zorlamışım anlatamam . Ürün bitipde teslim ettikden sonra bi gönlüm huzur doldu sormayın gitsin.


İlk ürünümüz simitçi sehpası . Komple beyaz içi için seçilen dekopaj resmini tamamlama tekniği ve koton dantellerle uyguladım.



İkinci objemiz ise magazinlik ahşap çanta için ise yine aynı resim komple yüzü kaplamadan beyaz ağırlıklı yine koton dantellerle uyguladım . Ben objelerimde koton danteli çok seviyorum daha bi romantik görüntü oluyor. Eee shabbychic oldukça populerse bende bu uygulamayı ayıla bayıla yaparım.



Detayları resimlemedim. Sormak istediğiniz sorulara seve seve cevap verebilirim. yildiz111@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.

Gelelim kullandığım boyalara texco nun kapatıcılığı yüksek renk skalası oldukça tatmin edici akrilik boyalarını kullandım. Dekopaj tutkalı ile resimleri uyguladım. Koton dantelde ben beyaz tutkal kullanıyorum hem ürün sertleşiyor hemde oldukça sağlam yapışıyor .

Gönlüm rahat bi teslimatımı daha gerçekleştirmenin huzuru ile bayramı karşılamaya hazırım.
Temizlik yapıldı , hamur işleri yapılıp derin dondurucuya kondu :) hamaratım galiba:o)





4 yorum:

  1. Ellerinize sağlık çok şık olmuş.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık çok güzel olmuşlar:) Sİmitçi sehpasının ham halini nereden temin ettiniz acaba?

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)