29 Ekim 2012 Pazartesi

MY GIVEAWAY :) katılmayan kalmasın;)

çekiliş için 18 ocak blogumun d.gününü düşünmüştüm bi olay beni okadar sinirlendirdiki hemen yapmak istedim:)
aşağıda gördüğünüz herşey tek bir kişiye gidecek çekilişe katılabilmek için olmazsa olmazlarıma gelirsek;
- blogumun takipçisi olmanız
- twitter da takip etmeniz tık tık
- facebook da takip etmeniz tık tık
- çekilişimin daha çok kişiye ulaşması için varsa blog yok ise twitter veya face den duyuru yapmanız

blogumun izleyen sayısı 1000 olduğu gün çekiliş yapıp talihliye ulaşıcam,
şimdiden ricam paket eline geçtiğinde blogunda veya face veya twitterda resimli birşekilde bunu paylaşması ve bana linki göndermesi:)
hediyelere gelecek olursak;
- mango 36 numara ayakkabı
- Stradivarius 36 numara ayakkabı
- mango 40 beden kot pantalon
- omuzları payetli siyah penye elbise (M beden)
- silicon saat(turuncu)
- oje (3 adet pasific marka, 2 ad. booty, 2 adet golden rose, 1 claries marka)
- lip smacker sprite - 2 adet allık (pembe ve şeftali tonu)
- 2 adet betty boop toka
- nivea klasik numune el kremi
- elf shimmer (aydınlatıcı)
- pembe ve şeftali tonunda iki allık
- küpe yüzük takımı
- 1 kutu tırnak susu
- Flormar Clean Care(peeling)


ürünler kullanılmamış sadece allıklar rengine bakılmıştır ;)

kutunun içine başka şeylerde eklenebilir;)

Kargo talihliye aittir

24 Ekim 2012 Çarşamba

GERÇEK KOZMETİK(NOB-LIP SMACKER)

NOB 'u BIM den lip smackerları A101 den almıştım. NOB'un kutularına bittim inanırmısınız açmaya bile kıyamadan Gerçek Kozmetik den ciciler geldi gelenler farklı olması beni çok sevindirdi . NOB'un kutularını atmıcam içine nail art ürünlerimi koymayı düşünüyorum. lip smackerların hepsini aldığımı düşünüyordum ancak alamamışım neyseki Gerçek Kozmetik den gelenler bende olamayanlar benim gibi ambalaj hastalrının kayıtsız kalamayacağı ürünler;) şimdi ürünleri tanıyalım;) ÜRÜN TANITIMI Güzelliğin Kaynağı` olarak adlandırılan “NOB – NATURE OF BEAUTY MARKASI” 2010 yılında Gerçek Kozmetik Ltd Sti tarafından yaratılmış olup, Türkiye kozmetik pazarında bir inovasyon olarak, asetonsuz oje çıkarma mendilleri ile ilk lansmanını, Gratis mağazalarında gerçekleştirmiştir. Artik sevgili tüketicilerimiz; asetonla uğraşmalarına gerek kalmadan, yanlarında taşınabilecek boyutta pratik kutusu ile NOB OJE CIKARICI MENDILLERINI, yalnızca oje çıkarmak için değil, tırnaklarına bakim yapması içinde kullanabilecekler. Vitaminler ve nemlendiricilerle zenginleştirilmiş, beş farklı meyve aroması ile desteklenmiş, NOB NAİL PEDLERİNİ uygulamaya başladığınız anda, tırnaklarınızın nemlendiğini hissedeceksiniz… Sloganımız; “Tırnaklarınızın her zaman bakımlı olması için En sevdiğiniz meyve aroması ile nail ped’imiz yanımızda” NOB NAİL PED ürünlerimiz dünya çapında kabul edilen SGS cilt hassasiyet analize tabi tutulup, SGS ve MSDS sertifikalarına sahiptir.
Ürün Tanıtımı Lip Smacker markası, The Bonne Bell Company’e ait Aspire Brand şirketine ait olup Amerika'da lip stick üretimi yapan köklü bir kuruluşun ürünlerinin genel marka adıdır. Firma, 1973 yılında pazara ilk olarak çilek tadında lip stick ürünle girmiş olup bugün çeşitli tatlarda lip stick üretimlerine ve satışlarına tüm dünyada devam etmektedir. Gerçek Kozmetik olarak bu markanın Türkiye ve Kuzey Kıbrıs bölgeleri distribütörü ve ithalatçı firması olup 2010 Aralık Ayından itibaren öncelikli olarak Türkiye pazarında satışlarına başlamış bulunmaktayız. Ürünlerimizin dudak kuruması, çatlaması vb durumlara karşı yumuşatıcı ve nemlendirici özellikleri bulunmasının yanı sıra Coca-Cola, Fanta ve Sprite içeceklerinin tadını ve kokusunu veriyor olması; bu ürünleri tüketici açısından son derece cazip hale getirmektedir. Bunun yanı sıra marka, ürün gamı olarak son derece yüksek bir alternatif potansiyeline sahiptir. Bu ürünler içerisinde vanilyalı Cola, çilekli Fanta, roll-on’lu, sakız tadında ve liquid lip stickler vb bulunmaktadır. Markamızı öncelikle Türkiye'de parfümeri, zincir market ve key account satış kanallarında gerekli dağıtım alt yapısını oluşturarak ve ürün çeşitliliğini arttırarak büyütmeyi hedeflemekteyiz. Ürünlerimizin satış noktalarının öncelikle ve özellikle şehir merkezlerinde ve insan sirkülasyonunun yoğun olduğu doğru lokasyonlarda bulunması gerek satış devamlılığının sağlanması ve geri dönüş hızının ölçümlenebilmesi gerekse marka bilinirliğinin yaygınlaştırılması adına stratejik planlama hamlesi olarak büyük önem arz etmektedir. Firmanızla oluşturacağımız sinerji ile büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımızı sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duyduğumuzu ifade eder çalışmalarınızda başarılar dileriz. buda bende olanlar;) (blogumun doğumgünü çekilişi için hazırlık yapıyorum bi lip smacker da çekilişe kaoydum bile sprite lıdan yedek almıştım sizin için;) )
http://www.facebook.com/home.php#!/nobturkiye http://www.gercekkozmetik.com.tr/ tşk.ler Gerçek Kozmetik

Kış Makyajında Gözler Başrolde!

Kış Makyajında Gözler Başrolde! Show by Pastel Göz Kalemi ile daha derin bakışlar! Birbirinden canlı 17 farklı rengiyle bakışlarınıza istediğiniz derinliği ve güzelliği katar. Kolay sürümü , doygun ve canlı renkleri ile gözlerinizin daha çekici görünmesini sağlar Tavsiye edilen tüketici fiyatı : 5.75 TL Pastel Profesyonel 5li far seti Bırakın gözleriniz konuşsun: gözlerinizin güzelliğini vurgulamak sizin elinizde Pastel Profesyonel 5'li Far seti ile gözleriniz fark yaratacak. Tavsiye edilen tüketici fiyatı 21,50TL Pastel ‘Dramatic Look Mascara 5X Volume’ Pastel’in , kirpiklere çarpıcı bir dolgunluk veren rimeli ‘Dramatic Look Mascara 5X Volume yoğun dokusu sayesinde , kirpikler mükemmel ve gür görünür Kirpiklerinizi her katta daha da hacimlendiren ve kökünden ucuna kusursuzca kaplayan formülü sayesinde , pratik ve hızlı bir şekilde kullanılır. Tavsiye edilen tüketici fiyatı 12,70 TL Basın Bültenidir

23 Ekim 2012 Salı

Deneyimli Anneler buluşuyor Ankara toplantısına davetlisiniz...

Büyük buluşmaya, sarılmaya, kucaklaşmaya, deneyimlerimizi paylaşmaya bekliyoruz. Hayat anneysen ve annelerle deneyimlerini paylaşıyorsan güzel çünkü... Deneyimli Anneler buluşuyor, tecrübelerini ve yaşadıklarını paylaşıyor! Türkiye'nin en çok okunan anne, çocuk yazarları Nora Romi, Nilüfer Kas ve Pınar Reyhan Özyiğit elele tutuştular, yeni anneleri bilinçlendirmek için Türkiye'yi gezmeye başlıyorlar. İlki İstanbul'da gerçekleşen büyük buluşmaların ikinci durağı Ankara, 3 Kasım 2012'de Ankara Optimum Outlet'de gerçekleşecek. Saat 15.00'de başlayacak, anne, baba adayları, yeni anneler ve babaların davetli olduğu organizasyon sürprizler ve armağanlar ile dolu kalabalık bir buluşma olacak. İlki İstanbul'da yoğun ilgiyle gerçekleşen "Buluşmalar" sırasıyla Ankara ve İzmir olmak üzere il il düzenlenecek, çalışan annelerin de rahat katılması için hafta sonları yapılacak. Hayatta en önemli şeyin "paylaşmak" olduğuna ve gerçekte yaşanan tecrübelerin annelerin hayatını kolaylaştıran en önemli değer olduğuna inanan HT Hayat Yazarları Nora Romi, Nilüfer Kas ve Pınar Reyhan Özyiğit ülkemizin farklı illerinde düzenlenecek "Deneyimli Anneler Konuşuyor"buluşmalarında anne ve babalara bebek bakımından, banyoya, uykudan, beslenmeye, eğitimden, spora kadar bir çok konuda deneyimlerini aktaracaklar, soruları cevaplayacak ve anneleri sürprizlere doyuracaklar... Ontex Türkiye Pazarlama Müdürü Müge Hasbay Öztunç'un moderasyonunu yapacağı Anne Buluşmaları'nın ikincisi 3 Kasım Cumartesi günü Ankara Optimum Outlet'de, saat 15.00'de bekliyoruz herkesi... Hayat anneysen ve annelerle deneyimlerini paylaşıyorsan güzel çünkü... Her türlü iletişim, detaylı bilgi, röportaj ve birebir görüşme talepleriniz için lütfen bize ulaşınız. Sofi Hürdana sofi@fikirannesi.com Göktürk Mahallesi Istanbul Caddesi Kartal Sokak G1 Plaza Kat 3 Daire 9 Kemerburgaz Istanbul T: 90 212 322 70 18 F: 90 212 323 48 64

22 Ekim 2012 Pazartesi

RIMMEL - MY DENIM

Rimmel'in iki ojesini almış ancak kullanmak bir türlü kısmet olmamıştı:) tatil günümde hadi dedim mavileneyim:) fırça alışkın olmadığım büyüklükde zorlanırım dedim ancak sürümü rahat opaklığı şahane. yinede küçük tırnaklar için zor olur diye düşünüyorum. ben beğendim:)

Deborah Milano'nun yeni makyaj koleksiyonu 70'li yıllardan ilham alıyor...

DEBORAH MILANO YENİ MAKYAJ KOLEKSİYONU İLE 70’Lİ YILLARIN MODASINI GÜNÜMÜZE TAŞIYOR…

 İtalyan güzellik markası Deborah Milano, bu yıl sonbahar/kış sezonuna damgasını vuran 70’li yılların bohem tarzını yeni makyaj koleksiyonuna taşıyor. Deborah Milano kadınları bu kış çok daha romantik, çok daha feminen bir o kadar da bakımlı… 2012- 2013 Sonbabar/ Kış Moda koleksiyonlarında esen 70’li yılların bohem, sıra dışı, seksi ve bir o kadar da şık şehirli görüntüsü makyaj koleksiyonlarına da yansıyor. Modanın başkenti Milano’nun yüz yıllık güzellik markası Deborah Milano, podyumlardan esinlendiği yepyeni Kış makyaj koleksiyonu ’So 70’s So Chic Fall/Winter’ ile kadınları baştan çıkaracak! Deborah Milano, Limited Edition olan bu koleksiyonunda kadınlar için 5 iddialı ürün sunuyor…

24 Ore Perfect Eye Primer Mükemmel bir göz makyajı iyi bir kapatıcıyla başlar. Deborah Milano’nun yeni makyaj koleksiyonunda yer alan ‘24 Ore Perfect Eye Primer’ göz kapakları üzerinde görünmez bir film tabakası oluşturarak göz çevresinin daha aydınlık ve doğal görünmesini sağlıyor. Bu eşsiz ürünle göz farı çok daha canlı, belirgin ve kalıcı hale geliyor. Fiyatı 21,50 TL.

Matte Eye Pencil Deborah Milano Matte Eye Pencil mat dokusu ile romantik, buğulu ve derin bakışlar sağlıyor. Kadifemsi yumuşaklığı ile kolayca sürülüyor. Uzun süre taze bir makyaj görüntüsü sağlamak için özel polimerler ile formüle edilmiş ürün, kadınlara göz makyajı için siyah ve kahverengi alternatifleri sunuyor. Fiyatı 22 TL.

Hi Tech Trio Eye Shadow Süper ışıltısı, canlı renkleri ile Deborah Milano Hi Tech göz farı, çekici ve gizemli bakışlar yaratıyor. Bu kışın yeni renkleri bordonun tonları ve retro yeşili ile bakışlar çok daha anlamlı hale geliyor. Kadınların vazgeçemediği bu üçlü far, ipeksi, pürüzsüz ve kremsi yapısı ile kolayca uygulanıyor. Göz makyajında farklılık arayanlar, nemlendirilmiş aplikatör yardımıyla Hi Tech Trio’nun renklerine metalik bir parlaklık da kazandırabilirler. Fiyatı 36,60 TL.

Atomic Red Matte Lipstick Deborah Milano’nun ‘Atomic Matte’ ruj serisinde yer alan can alıcı kırmızı tonlar; 70’li yılların romantik, nostaljik görünümünü tamamlıyor. Kremsi yapısıyla dudakların gün boyu yumuşak ve nemli kalmasına yardımcı oluyor. Atomic Red Matte Ruj koleksiyonuna bu kış; doğadan ilham alan mandalina ve dudaklarda ahenk yaratan şarap rengi damgasını vuruyor. Fiyatı 27,50 TL.

Face Perfect Cream Blush Deborah Milano’nun yeni makyaj koleksiyonun en büyük sürprizi yeni krem allık! Makyajda mükemmel görünümü tamamlayan bu özel ürün hafif, ipeksi yapısıyla cilde doğal bir parlaklık kazandırıyor. Özel ‘texturising’ pudraları ile zenginleştirilmiş formülüyle cildin pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Krem allık, gün boyu kalıcılığı ile de kadınların bu kış vazgeçilmez ürünü olacak! Fiyatı 29,90 TL.

"Basın Bültenidir"

18 Ekim 2012 Perşembe

RoC® Hydra+ 24h Comfort Besleyici Bakım Kremi

Nemsiz Kalmayın! RoC® Hydra+ 24h Comfort Besleyici Bakım Kremi Kuru Ciltler İçin (RoC® Hydra +24h Comfort Rich ) RoC® Hydra+ 24h Comfort Besleyici Bakım Kremi nemlendirici madde Hydrovance®*, vitaminler ve besleyici maddeler içeren formülü ile: • Cildinizi nemlendirir ve nemi cildinize hapsederek cildinizin nem seviyesini gün boyunca korur, • Cildinizdeki besleyici madde rezervini yeniler, • Cilt bariyerini güçlendirerek nem kaybını önler. Yoğun biçimde beslenmiş cilt daha yumuşak ve esnek bir his kazanır. 24 saat boyunca rahatlatıcı etkisini hissedersiniz . Yoğun ve hızlı emilen formülü kuru ve hassas ciltler için uygundur. Her gün yüzünüze ve boyun bölgenize uygulayınız. Makyaj için mükemmel zemin oluşturur. *Hydrovance® National Starch & Chemical Company’nin tescilli ürünüdür. Ambalaj : 50 ml Tavsiye edilen tüketici fiyatı :

SADECE TIMBIŞ

kediler yalandıkdan sonra bazen o güzel dilleri böyle dışarda kalır. tımbışımda yalanma sonrasında pembiş dilini böyle dışarda unutuyor (her zaman değil canım:) ) ilk gördüğümde birşey oldu sandım ödüm koptu :D bir kediyle yaşamak okadar eğlenceliki bunu yaşamanız lazım. mağrur tavırları evde kral benim yürümelerine bayılıyorum. birde konuşmaya çalışması anlatamadığı zaman yüzüme anlasana be kadın der gibi bakması:) sıkılınca dönüp poposunu gitmesi, oyuna çağırması, duş alırken duşa kabinin önünde beklemesi:) uykusu geldiği zaman hadi yatalım diye çağırması kısacası kedi candır, kedili yaşam güzeldir. 2008 den beri kedim var keşke daha öncesindede olsaydı diyorum. bolll evcilli günler diliyorum herkese ;)

17 Ekim 2012 Çarşamba

Beliz Kozmetik

" Zamanın yıkıcı etkisinden hiç etkilenmeden tarihi göz kalemleriyle yazan, bakışlarıyla kralları maskara eden, sahip oldukları her şeyi dişiyle tırnağıyla kazanan kadınlar değil miydi? Kimsenin anlamadığı duygularını, renklerin ahengiyle vurmamışlar mıydı dışarı? Kimi zaman bir mesaj, kimi zamanda kendini ifade etmek için kullanmamışlar mıydı güzelliği? Geçmişten günümüze kimi zaman ellerindeki imkânları kullanarak güzelleştirdiler kendilerini, kimi zaman ise onlara sunulanlarla… Güzellik ve Bakım… Saç telinden tırnağa kadar sürüp giden bir zincir… Tarihten gelen bu güzellik anlayışını kadınlara bir zincir halkası gibi sunuyoruz. Çünkü bakım bir zincirdir. Beliz Kozmetik olarak “Kendine İyi Bak” söylemiyle çıktığımız bu yolda, tırnaktan kirpiğe kadar kadınların hizmetine sunduğumuz ürünlerimizle bu bakım zincirini tamamlamayı hedefliyoruz. “Kendine İyi Bak” diyoruz. Çünkü; - Bakım yapmak iyi ve kaliteli ürünlerle olur. “Kendine İyi Bak” diyoruz. Çünkü; - Bakım, her kadının ihtiyacıdır. " http://belizkozmetik.com/ adresinden firmanın sayfasına ulaşabilirsiniz. ençok tahmin edeceğiniz üzere ojelere bayıldım, minik ojeler favorim. takma tırnaklar çok pratik gözüküyor artı yapıştırıcı gerekmeden arkadaki stickerını kaldır yapıştır. bi parmağıma yapıştırmadan denedim. nefis bir bordo rengi. tırnaklar biraz kısa yada benim tırnaklar çok uzun dipden kessem anca uyar. çok doğal duracağını düşünüyorum. takma kirpikleri çok merak ediyorum ancak nasıl uygulayacağım bende okadar beceri yokki :) özel bir günde bir makyözden yardım aldığımda bu kirpikleri deneyebilirim. göz kalemi stoğum vardır ama stok demek yanlış olur çok kullandığım bir ürün olmasada renk renk kalemlerim vardır onların arasında yerini alacak. kimbilir belki bir çekilişde sizlere sunulabilir:) Beliz Kozmetik ve Markaevi Zöhre Hanım'a nazik jestleri için çok teşekkür ediyorum.

15 Ekim 2012 Pazartesi

PASTEL 2012 Nail Foundation

“ PASTEL 2012 Nail Foundation” Pastel Sonbahar Kış sezonu için yepyeni bir seri çıkardı “ Pastel 2012 Nail Foundation”, adını verdiği seride ten renklerinden koyu kahve tonlarına uzanan fondöten renklerinin yer alması dikkat çekiyor. İlk sürüşte renk verme özelliği, örtücü ve kalıcı Patentli formülü ve sararmayı önleyici UV filtreli içeriğiyle Pastel Oje el ve ayak güzelliğinizi tamamlarken, Avrupa standartlarında üretilmekte olup sağlığa zararlı Toluene, DPT (Dibutyl Phthalate), Camphor ve Formaldehyde resin” maddelerin hiçbirini içermiyor. TAVSİYE EDİLEN TÜKETİCİ FİYATI : 2,50 TL

13 Ekim 2012 Cumartesi

Beliz Kozmetik

çok yakında...:) bu blogda:D

birkaç manikür birkaç tımbış:D

bir süredir fizik tedavide olduğumdan basın bülteni hariç bi paylaşımda bulunamadım:( az yorumlu bol resimli bir yazı olacak :o)
en son aldığım rapsodi oje, rapsodi ojeler uygun fiyatlı ojeler içersinde performansını en son çok sevdiklerimden 1 tl.oje kendimi zor tutuyorum bütün sepeti almamak için. çabuk kuruyor ve parlak görüntü veriyor . arkadaşlar ellerime çok yakıştırdı siz nasıl buldunuz:)
buda benim şekerim:) tchibonun ücretsiz kargoyu görünce hemen atladım aldım. tımbışım pinpon topu harici çok oyuncakla oynamaz bu oyuncakla oynarkende illaki bende yanında olucam birlikte oynayacağız, nazlı bir bebişim var;)

LEKESİZ BİR CİLT, EŞİT BİR CİLT TONU SAĞLAYAN WHITE OBJECTIVE’DEN ŞİMDİ EKİM AYINA ÖZEL AVANTAJLAR

GÜNEŞ GİDER İZİ KALIR! LEKESİZ BİR CİLT, EŞİT BİR CİLT TONU SAĞLAYAN WHITE OBJECTIVE’DEN ŞİMDİ EKİM AYINA ÖZEL AVANTAJLAR Lekesiz, parlak bir cilt birçok kişinin hayali, birçok ürünün hedefi. İşte BIODERMA White Objective, değişik sebeplerden ciltlerinde hassasiyet ve leke sorunu yaşayan kişiler için ideal bir beyazlatma ve leke giderme süreci sağlar. Leke nedir? Pigmentasyon sürecinin (melanositlerin) değişik sebeplerle kontrolden çıkması sonucunda ortaya çıkan lokal ya da genel hiperpigmentasyon. Her yaştan, açık cilt tonuna sahip olanlar başta olmak üzere, tüm cilt tipleri leke problemi yaşayabilir. Mevsim geçişleri, ciltlerin güneşe çok fazla maruz kaldığı yaz mevsimi sonrası leke oluşumunun en sık görüldüğü zamanlardır. BIODERMA ÇÖZÜMÜ Hassas ciltler için uygun, pigmentasyonun 4 basamağı üzerinde etkili kombine bakım White Objective Fluid ve White Objective Serum şimdi 199 TL yerine 149 TL. Konuyla ilgili bülten ve görselleri ekte inceleyebilirsiniz. BIODERMA’yı Facebook, Twitter, Pinterest ve Instagram’dan da takip edebilirsiniz. Facebook: LABORATOIRE BIODERMA Twitter: myBIODERMA Pinterest: Bioderma Turkey Instagram: bioderma_tr

11 Ekim 2012 Perşembe

Avon’dan Yeni Color Trend Makyaj Serisi

Color Trend Yağ Kontrol Etkili Pudra - Medium Fiyatı : 10,50 TL
Color Trend Oje - Tropical Fiyatı : 3,50 TL
Color Trend Ruj - Doll Pink Fiyatı : 4,90 TL
Color Trend Göz Kalemleri - Midnight Blue ve Turquoise Fiyatı : 5,20 TL
Color Trend İkili Göz Farı - True Romance Fiyatı : 6,90 TL
Color Trend Gloss - Kiss Kiss Fiyatı : 13,20 TL Avonun color trend serisini genel olarak beğendim. kutular şeker gibi renk renk. benim gibi ambalaj meraklıları çok sevecek. ürünler sürümü kolay renk vermesi başarılı buldum. ruju ilk gördüğümde tam 80 lerin pembesi dedim ancak çok tatlı bir pembe . fiyatı cep yakmasın diyorsanız bu uygun seriyi gönül rahatlıkla deneyebilirsiniz. Basın ürünüdür. Teşekkürler Avon