22 Ekim 2012 Pazartesi

Deborah Milano'nun yeni makyaj koleksiyonu 70'li yıllardan ilham alıyor...

DEBORAH MILANO YENİ MAKYAJ KOLEKSİYONU İLE 70’Lİ YILLARIN MODASINI GÜNÜMÜZE TAŞIYOR…

 İtalyan güzellik markası Deborah Milano, bu yıl sonbahar/kış sezonuna damgasını vuran 70’li yılların bohem tarzını yeni makyaj koleksiyonuna taşıyor. Deborah Milano kadınları bu kış çok daha romantik, çok daha feminen bir o kadar da bakımlı… 2012- 2013 Sonbabar/ Kış Moda koleksiyonlarında esen 70’li yılların bohem, sıra dışı, seksi ve bir o kadar da şık şehirli görüntüsü makyaj koleksiyonlarına da yansıyor. Modanın başkenti Milano’nun yüz yıllık güzellik markası Deborah Milano, podyumlardan esinlendiği yepyeni Kış makyaj koleksiyonu ’So 70’s So Chic Fall/Winter’ ile kadınları baştan çıkaracak! Deborah Milano, Limited Edition olan bu koleksiyonunda kadınlar için 5 iddialı ürün sunuyor…

24 Ore Perfect Eye Primer Mükemmel bir göz makyajı iyi bir kapatıcıyla başlar. Deborah Milano’nun yeni makyaj koleksiyonunda yer alan ‘24 Ore Perfect Eye Primer’ göz kapakları üzerinde görünmez bir film tabakası oluşturarak göz çevresinin daha aydınlık ve doğal görünmesini sağlıyor. Bu eşsiz ürünle göz farı çok daha canlı, belirgin ve kalıcı hale geliyor. Fiyatı 21,50 TL.

Matte Eye Pencil Deborah Milano Matte Eye Pencil mat dokusu ile romantik, buğulu ve derin bakışlar sağlıyor. Kadifemsi yumuşaklığı ile kolayca sürülüyor. Uzun süre taze bir makyaj görüntüsü sağlamak için özel polimerler ile formüle edilmiş ürün, kadınlara göz makyajı için siyah ve kahverengi alternatifleri sunuyor. Fiyatı 22 TL.

Hi Tech Trio Eye Shadow Süper ışıltısı, canlı renkleri ile Deborah Milano Hi Tech göz farı, çekici ve gizemli bakışlar yaratıyor. Bu kışın yeni renkleri bordonun tonları ve retro yeşili ile bakışlar çok daha anlamlı hale geliyor. Kadınların vazgeçemediği bu üçlü far, ipeksi, pürüzsüz ve kremsi yapısı ile kolayca uygulanıyor. Göz makyajında farklılık arayanlar, nemlendirilmiş aplikatör yardımıyla Hi Tech Trio’nun renklerine metalik bir parlaklık da kazandırabilirler. Fiyatı 36,60 TL.

Atomic Red Matte Lipstick Deborah Milano’nun ‘Atomic Matte’ ruj serisinde yer alan can alıcı kırmızı tonlar; 70’li yılların romantik, nostaljik görünümünü tamamlıyor. Kremsi yapısıyla dudakların gün boyu yumuşak ve nemli kalmasına yardımcı oluyor. Atomic Red Matte Ruj koleksiyonuna bu kış; doğadan ilham alan mandalina ve dudaklarda ahenk yaratan şarap rengi damgasını vuruyor. Fiyatı 27,50 TL.

Face Perfect Cream Blush Deborah Milano’nun yeni makyaj koleksiyonun en büyük sürprizi yeni krem allık! Makyajda mükemmel görünümü tamamlayan bu özel ürün hafif, ipeksi yapısıyla cilde doğal bir parlaklık kazandırıyor. Özel ‘texturising’ pudraları ile zenginleştirilmiş formülüyle cildin pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Krem allık, gün boyu kalıcılığı ile de kadınların bu kış vazgeçilmez ürünü olacak! Fiyatı 29,90 TL.

"Basın Bültenidir"

2 yorum:

  1. fiyat/kalite oranı nasılsence? kullandın mı hiç?

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. pia mia ;farını ve rujunu kullanıp çok beğenmiştim. şimdi gözüm bu krem allıkda:)
    bir allık hastası olarak:D


    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)