17 Şubat 2010 Çarşamba

zayıflama-sigara

ne oldu diyete girmiştim:( biraz önce etinin kepekli yulaflı bisküvisinin yarım paketten fazlasını mideye indirdim. anormal bir tatlı ve birşeyler yemeğe ihtiyacım var. hani az az sık sık yiyip zayıflayacaktım:( ben çok çok yesem zayıflasam varmı öyle bir diyet böyle bir diyet bulanın alnından öpücem:)
su içmekden içim dışım su oldu sürekli wc ye taşın . haftada bir tartılacaktım yok merakdan çatlayıp hergün çıkıyorum baskülün üzerine sanki 15 günde 1 kilo oynamışmı ne ?? offff canım sigarada içmek istiyor. yine eski günlerimemi dönsem hani sigara içip de 55 kg. olduğum günlere :)
7 aydır sigara içmiyorum , bu sıralar burnumda tütüyor derler yaa. hani iradeliydim. yaw bana ne oldu ezeldeki eyşan gibi abuk abuk kendimle konuşuyorum:D
şimdi başlasam sigaraya hem şişko hem tiryaki olucam , olan yine bana olacak:)
offf dertlerime bi çare arkadaşlar ne yemeden durabiliyorum nede sigara isteyimin önüne geçebiliyorum:(
çok üzgünüm, stresliyim, mutsuzum :(

3 yorum:

  1. canim ben 2 kilo verdim durdu ama haftaya tekrar baslicam.ne guzel su icebiliyorsun demek ahhh birde ben icebilsem,sabahtan beri bir bardak bile icmedim.ama cay kahve ve meyve suyunu sorma gitsin. ;)

    YanıtlaSil
  2. işte onları içtiğin için su içmiyorsun , al bi sürahi önüne birde bardak boşaldıkça doldur bardağı inan ozaman susamaya başlıyorsun. valla ben çayı sevmem birtek kahvaltıda içerim. kahvede keyfi içerim acayip bir bağımlılık gibi değil.
    ama su çok içmek lazım çoook:)

    YanıtlaSil
  3. sonrada wc den çıkılmıyor ama :)) bu arada bende blog dünyasına katıldım senide beklerim bloguma yıldızcım:)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)