12 Nisan 2010 Pazartesi

blush, blush , blush ;)



allıklarımın bir kısmı;
yine soldan sağa gidelim:)

-Revlon - Golden Affair 435 Merlot at Midnight
vişne çürüğü rengi fırçayı azıcık değdirmeniz yetiyor yanaklar bordo bordo:) zenciler içinmi yapılmış nedir:)
-Revlon - Golden Affair 425 Berry Daring
daha bi açık ama yine vişne tonu, aynen diğeri gibi yoğun pigmentli üzerindeki altınrengi kesinlikle ışıltı vermiyor . oysaki reklamlarındaki yanakdaki duruşuna ölmüş ve aşık olmuştum:)
-Maybelline Shimmer Powder
bunuda ebay satıcısından çok uygun diye 2 tane aynı renge benzer kapmıştım:) çok naturel bir renk shimmer demesine bakmayın canım mat:)
-Clinique - 110 precious posy
internet alışverişlerime başlamadan önce alınmış şeftali tonu bir renk. precious posy arkasında yazan tek ibareydi rengimi acep:)

ben eskiden clinique harici hiçbir ürün kullanmazdım . cilt bakımıda makyaj malzemelerimde clinique ve boynerden alırdım. aman Allahım ne paralar ne paralar:) sonrasında internet makyaj malzemeleri başladı. Revlon Golden Affair aşkım ırazcım (makyajçantam) sayesinde ama bir türlü ondan almak kısmet olmadı. bende ilk ebay alışverişimi bu aşk sayesinde yaptım bir rengi daha var o evde daha kahve ve tek kullanacağım ürün aslında o:) onuda en yakın zamanda resimlemek isterim. ayrıca ırazcımdan aldığım bir revlon daha var. hee bide stila krem allık. aynı zamanda maybelline köpük allığıda mevcut evet evet kadınlar gününde kaptığım oda diğer cicilerin yanında yani evde :)

allık hastalığım mevcut hani derler ya bi rimel bir ruj . ben rimeli daha yeni bu sene kullanmaya başladım benim için olmazsa olmaz makyaj ürünü allık. m.a. c msflere sulanıyorum şu sıralar ama :D bakalım ne olacak chulicime sordum 60 lira olabilir dedi onuda a.c.w den bakıcam sanırım yada yine msf ama brigettes den revlondan alıcam bilmiyorum daha karar veremedim:)
bugünlük bu kadar olsun. yarına yazacak birşey kalsın dimi:)
sevgiler

8 yorum:

  1. yıldızcım acw den sipariş vericeksen konuşalım, benimde almayı düşündüğüm bazı şeyler var kırışırız kargoyu istersen çünkü çok kazık kargo :D

    YanıtlaSil
  2. yanlış baktım sandım bir keresinde :) msf leri başka bir yerde bulamam dimi ? sende varmı msf ?
    konuşalım canım ırazım

    YanıtlaSil
  3. yıldız canım benim idolün yesin seni :) anlamam ki ben bilsem yazayım hemen zaten.

    YanıtlaSil
  4. clinique allığın rengi çok güzel gözüküyorr :D

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Yıldız,
    Davet edilince, hemen bir göz atayım dedim...Makyaj hakkında biraz az fikir sahibiyim, ama herhalde bundan sonra bilgi almak istediğimde mutlaka sana uğrayacağım.Bol güzellik ve güneş ışığı dolu bir hafta diliyorum...(Ben güneşi çok özledim de!!)

    YanıtlaSil
  6. hayal kurardım yorum gönderen olurmu diye , ırazcım, edoşum, ece hanımcım geldiler ya çok mutlu oldum vallahi;)
    prettyflowery yanakdada güzel duruyor bu arada sende hoşgeldin

    YanıtlaSil
  7. Yıldız'cım yeni geldim ben de bloguna, hayırlı olsun, bol izleyicin ve yorumcun olsun :)..Şu Revlon allıkların reklamları çok ilgi çekici, ben de ışıltılarına kanıp sipariş vermeyi düşünüyordum iyi ki vermemişim...

    YanıtlaSil
  8. hoşgeldin nilgüncüm.
    ayyy kötü bir reklammı yaptım :( revlon fiyatına göre ürünleri çok güzel ancak en açık kahve tonluyu alırsan memnun kalırsın nilgüncüm. onunda resmini koyucam ben shipping ücreti öderken hepsini aldım 3 rengi var zaten . gittigidiyorda çok pahalı satılıyor tavsiyem ya ebay yada http://www.brigettesboutique.com/
    sitesinden alman.benim şimdiki gözkoyduğum ürünü msf hani şu damarlı damarlı ayrı renkleri olan bronzerları:D
    aslında aklım mac de ama çok pahalı
    görüşmek üzere

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)