15 Nisan 2010 Perşembe

bugün cuma:)

selamlar,

evet nihayet bir haftada geçti bitti. yarın c.tesi ve istediğim saatte kalkma özgürlüğüm var (tabi kedoşum rahat verirse:)) dün akşamdan evi şöyle bir toparladım ben genelde cuma akşamları yaparımki c.tesi pazar bunlarla uğraşmayayım ama bu akşamıda güzel geçirebilmek için dünden yaptım;)
seviyorum cumaları ne yapayım. çalışırken kendinizi motive etmeniz gerekiyor. özelliklede uzun yıllar benim gibi çalıştı ve çalışıyorsanız yıllar bitsin biran önce evde emeklilik hayatı yaşayayım diyorsunuz. p.tesilerden nefret eden ben
artık p.tesininde diğer günlerden farksız olduğunu akşam olunca p.tesi bitti hafta bitti lafıyla geçiştirebiliyorum. cuma akşamı tabiki en güzel akşam koskoca 2 gün var önünüzde. ne yaparsınız haftasonları?? ben rutin anne ziyaretleri 12 senelik evliliğim boyunca bu böyle olmuştur. yıllar geçtikçede enerjinizde kalmadığından hoplayım zıplayım birde buraya gideyim diyemiyorsunuz. hiçbir yere gitmeden bütün gün evde pineklemek istiyorsunuz.
tabi anneleriniz sizleri görmek istiyor , sizde onları , ve onları kesinlikle kırmak istemiyorsunuz haydee düş yollara ziyaret et otur otur kalkarken aaa otur yaaa daha yeni geldiniz sözleri:) şikayet gibimi oldu :) ne bileyim bazen etrafınızdaki insanların daha anlayışlı olmasını bekliyorsunuz. onlara gitmemek onları sevmemek değil kendinize vakit ayırmakda bencillik değil . bunları benim gibi kolay dile getiremiyorsanız rutine devam.
sevgiler, güzellll cumalar

2 yorum:

  1. haklisin calisan kadin olmak zor .ama kendine vakit ayirmak bencede bencillik degil olmamali,kendimi dinlemeye vakti olmali insanin
    iyi hafta sonlari;D

    YanıtlaSil
  2. evet bencillik değil :) biraz anlayış:)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)