30 Nisan 2010 Cuma

OOOOOHHHHHHH beee bugün CUMA:)

sabah okadar zor kalktım ki anlatamam ama kalk dedim kendi kendime bugün CUMA :) hemen yüzümde muzur bi gülümseme ile uyandım , aşkım kedime "yavruşum bugün cuma " dedim bönbön baktı:D
kucakladığım gibi göbişine kocccaman bir öpücük kondurdum .

bu cumalarda olmasa çekilmez kardeşim hayat:) işşşş işşşşş işşşş hayat bumu yaw :) bugün annişime gidiyorum eşimin biricik annişine yani:) güzel yemekler beni bekliyor. kilolar benden gitmiyor:( ahhh ne yapıcam şurda havuz mevsimine 1 ay kaldı sık dişini ver 5kg. kurtul dimi:) yoksa geçen sene üçer beşer aldığın bikinilerin içinde tombul sosis olarak dolaşmak ıyyyyk görüntü çirkinliğinden başka nedir sorarım size:) niye size soruyorumki kendime sorayım tut gırtlağını ver kilonu dimi:)

ayy 1 sene önce 58 kg. ööğğğk diye ağlayan ben keşke 58kg. olsam diye hayaller kuruyorum. eeee giden geleni aratır derler:) oysamki ne kadannn inceymişim:) yok yok 3 mayıs dan itibaren öğlenleri ızgara ve salata akşam sadece salataya talim etmem lazım.

neyse cuma cuma böyle gıcık konuları bırakayımda bugünün iş saatinin son 52 dk.sını zevkle geçireyim dimi:)

yarın 1 mayıs ölsem dışarı çıkmam:) 2 mayıs annişime gidicem. evet bizde böyle anniş ziyaretleri ve önümüzdeki haftaya hediye düşünmem gerekiyor. eee bende malum iki tane melek annem var. Allah onların eksikliğini göstermesin.
yaş geçtikçe kaybetme korkusu oluyor ama bu işler sırayla değilki belki ben herkesden önce gümlerim dimi:D

hepinize güzelllllll cuma akşamı ve h.sonu diliyorum
öpüldünüz

2 yorum:

  1. Ay bayıldım blogunuza iyiki keşfetmişim dedim. Yazınızdaki kilo ile ilgili kısmı okuyunca bana biryerlerden tanıdık geldi :))Oğluşunuza bayıldım maşşşallah çok tatlı. Tüm blogunuzu gezdim, hatta bir kaç ojenizin numarasını not tuttum, kısmetse yarın bakacağım. Yıldızlı Makyaj yazılarını merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. atölye kedicim hoşgeldin canım. beğenmene sevindim. yarışmaya katılmayı unutma:)
    sevgiler

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)