4 Mayıs 2010 Salı

HAYATIMDAKİ BLOGLAR;)

dün akşam oturdum blog sevdam ne zaman başladı dedim. blog gurusu edoş tee ozamanlar başka bir bloğu vardı birkaç münasebetsiz canını sıkınca bir süre ara verip tekrar başladı , başladığında edoş olduğunu bilmesemde yazılarının sıcağı takipcisi yapmıştı bile sonradan anladımki bu bizim edoş;)
onun bloğu sayesinde diğer bloglarla tanıştım makyajçantam onlardan birisi. g.g. de alışveriş yapıyorum makyajçantam yüzünden;) şaka şaka ama ırazım benim e.l.f sevdam seninle başladı . bulduğum satıcı nasıl tatlı nasıl kibar nasıl içten sonradan bi baktım bu benim ırazımmış:) ırazcım sayesinde ebay da alışveriş yapmayı paypal hesabı açmayı ne bileyim makyajda fırça kullanmayı öğrendim.

sonra justmakeup , pumpkin bu hatunlar birer dehşet birer koleksiyoner :) justmakeup ın gözleri kömür sürsen güzel olacak cinsten hatun çok hoş yaw:) inşallah pumpkin gibi bize video çekerde bu güzelliği görürüz.
sonrasında diğer bloglar geldi. internetde sörf bu olsa gerek ay bu kim , bakalım ne yazmış derken günün yarısı gidiyor.

tabi bu hatunların sayesinde benim 3 gözlü çatal bıçak set kutum şimdi oldu size bi makyaj malzeme dolabı . ay eskiden 1 allık alır bitince yenisini alan ben 6-7 allık oldu şunuda alayım diyorum :D

sonra sonra ben niye yazmiyim dedim. birşeyler öğrendiğim içinmi yoooo ama bi merak bakalım beni takip edeceklermi dedim:) bugün itibariyle 100 küsür izleyicim var:) ben isterimki yıldız bugün ne yazmış diye merak edilip tıklansın ama daha o kadar olamadık ooooo kimbilir kaç fırın ekmek yicem dimi:) olsun buda bana yetiyo. inanırmısınız akşam tv seyrederken yarın bloğumda bunları yazmayı düşündüm:) aklımın bir tarafı blog için ne yapabilirim oldu.

birde firmaların bulduğu bloglar oluyor onlara gıpta ile bakıyorum inanın. önemli olan ürünü kullanmak değil beni bi firmanın görüp al bunu kullan yap yorumunu bizim için yorumların değerli demesi gibi birşey dimi?

daha ne kadar gidecek bu blog sevdam bilmiyorum. doğru dürüst makyaj yapamıyorumki video koyayım. hem yüzümüde göstermek istemiyorum:) bilmem tanınmak istemiyorum herhalde eleştiriye açık gibi gözüksemde çok etkilenirim. bundan olsa gerek:) eşim bile blogum olduğunu biliyor ama adresini vermedim:) ondan gizli yazıyorum. sanki okuyup benimle dalga geçecek yaw:)
blog hediye kampanyama hediyeleri hazırlayıp resim çekiyordum ne yapıyorsun sen orada dedi anlattım kızlara hediye vericem dedim gülümsedi.
şu iştede mükemmelim sadece yaptığım işe diyebilirim onuda söylemiyim:) 23 senelik iş tecrübemde okadarda olsun değilmi:) bunun yanında ne alanda iyiyim derseniz vallahi söyleyemem çünkü mütevazi olmak daha çok hoşuma gider bakmayın size işimde iyiyim dediğimi bunuda kimsenin yanında söylemem onlar takdir etsin ben kibirlilik yapamam.

saçmamı yazı oldu , yazı hayatımdaki bloglardan başladı yine kendimi anlatmaya döndü. offf çenem düştü yine.
okadar sizi sıkmayayım dimi;)
sevgiler

7 yorum:

  1. siteme üüye olursan sevınırım

    YanıtlaSil
  2. Selamm..Edoş bizim Edoş mu acep?Yavv "eşim bile blogum olduğunu biliyor ama adresini vermedim:) ondan gizli yazıyorum. sanki okuyup benimle dalga geçecek yaw:)aynen ben..Yavv "
    inanırmısınız akşam tv seyrederken yarın bloğumda bunları yazmayı düşündüm:) aklımın bir tarafı blog için ne yapabilirim oldu." bu da aynen ben..Benim de çenem düştü byyy..

    YanıtlaSil
  3. sıkılmadım valla keyifle okudum düşüncelerini paylaşıyorum hepimizin aşağı yukarı blogla tanışması sevdası bu şekilde :)erkek arkadaşım bloğumu biliyor paylaşımlarımız onlara biraz komik geliyor tabi :)

    YanıtlaSil
  4. şeydacım sitende dolaştım canım
    reyhanecim ohhh be yanlız değilim dedirttin bana:D
    cecilia evet benim eşimede bu tür şeyler komik geliyor:) tanımadığın insanlarla ne paylaşıyorsun diyo:)

    YanıtlaSil
  5. başlarda gizli saklı yazsam da artık her önüme gelene anlatıyorum bloğumu..ama fiziken tanınmayı ben de istemiyorum henüz :)

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim yıldızcım nazik sözlerin için:)

    YanıtlaSil
  7. canım çok keyifle okudum. biraz gizlilikte güzel tabiki:)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)