29 Haziran 2010 Salı

ne istiyorum :(

bazen hayattan ne istediğinizi nasıl mutlu olacağınızı bilmediğiniz sürekli isyankar modda olduğunuz zamanlar olurmu?
haahh işte ben tam öyleyim.
belki havalardan diyorum. çünkü yaşadığım bariz bir sıkıntı mubişimin ölmesinden başka yok:(

bu moddan nasıl çıkabilirim ne yapabilirim bilmiyorum. tek çare izin , iznimde üst üste 2 aydır erteleniyor en erken izin eylül bayram sonrası:(

ayağım şiş nerdeyse 1 haftadır , ağrı bile yapıyor yürürken . ne olduysa mubişimin öldüğü gün oldu acaba bir yeremi çarptım ? ne yaptım bilmiyorum . hafif aksıyorum yürürken. bunada şükür . hayatım boyunca ne zaman sızlansam başıma kötü birşey gelir düşüncesiyle şükrediyorum. Allah üstesinden gelemeyeceğimiz dertler vermesin hiçbirimize , hiçbir canlıya ... aminnnnnn.

dün eve gittim biraz uzanmak istedim. kedoşum haklı olarak bütün gün benim yolumu gözlediğinden hadi balkona çıkar beni diye tutturdu . oturup seyrediyor etrafı , camın arkasından değil solumak istiyor havayı , onada haksızlık yapmak istemiyorum. oturunca bağırıyor ama işim olunca oturup beni seyrediyor ne kadar köfte dimi? temizlik yapınca boş durma çalış der gibi oturup seyreder:)

siz bu durumlarda ne yaparsınız ? yani kötü moddan sıyrılmak için??

2 yorum:

  1. Ben seni o zaman biraz kötü moddan çıkarayım. Hediye çekilişimde benden portföy çanta kazandın, tebrik ederim. Mailime adresini yazarsan en kısa sürede hediyeni göndermek istiyorum. :))

    YanıtlaSil
  2. hadi yaa:) bak hemen çıkıverdim hemen ışınlanıyorum sitene;)
    bi keresinde yine böyle mod kötü nilgüncüm en tatlı blogger olarak benide seçmişti
    insanlar tanımadıklarını neden daha iyi anlıyorlar??? belkide çok daha açık ve anlaşılabilir oluyoruz.
    şimdiden tşk.ler

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)