27 Ağustos 2010 Cuma

:((((((

bugün cuma ne güzel bir gün değilmi ???? epeydir içimdeki sıkıntı keyifsizlik hayra alamet değilmiş . yaklaşık 15 gün önce babam acile 3 kez kalktı 3. de artık annem bizi çağırmış birşey olduğunu düşünmüş. haksızda değilmiş benim güzel annecim babam dr.un dediğine göre gitmiş gelmiş:(((( halen iyi değil 1 hafta solunum yoğun bakım ünitesinde tutuldu. şimdi evde ama annemin anlattığına göre şirazesi bozulmuş , uyumuyomuş , korkuyormuş .

yaş geçtikce insan sevdiklerinden ayrılma korkusu geliyor içine çörekleniyor. sanki bizler kazık çakıcaz onlar bizden önce gidecek gibi. benim babam daha 67 yaşında bana göre çok genç:(

ben ikinci çocuğum benim bi abim var. ozamanlar tabi ultrason falan yok doğduğun anda kızmı erkekmi anlaşıldığı zamanlar . benim haberimi büyük yengeme ablaaaaa kızım oldu kızımmmm diye vermiş babacım. ben eve geldikden sonra klasik esmer bebekler gibi epey bi tüylüymüşüm. hatta yengemde bumuydu bu kadar sevindiği bu ayı yavrusu demiş , annem çok bozulmuş. ne densiz insanlar oluyo , gülüp geçmek lazım bööölelerine dimi.

babam her zaman otoriter fazla gülmeyen, yüzgöz olmayan, belirli bir mesafe koyan birisidir. ogün acilden çıktığında görmeye gittiğimde sarıldım. sonra anladımki ben babamı öpermişim ama hiç sarılmazmışım :(
içimi hayra yormaya çalışıyorum atlattı bitti gitti diyorum ama eskiden gelende rahatsızlığı olunca insan ister istemez korkuyor sürekli bi kötü haber verilecekmiş gibi oluyo. sürekli aklımda o , rüyamda sürekli onu görüyorum.

Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden ayrı koymasın, onların yokluğunu göstermesin yarabbim.

herkese hayırlı cumalar, özellikle önümüzde 3 gün tatil var güzel geçsin, uzun sürsün

sevgiler

9 yorum:

  1. canım çok geçmiş olsun, acil şifalar.

    YanıtlaSil
  2. amin canım geçmiş olsun Allah sana da sevdiklerine de sağlıklı uzun ömür nasip etsin

    YanıtlaSil
  3. Allah acil şifalar versin geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  4. Amin, çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.İyi tatiller

    YanıtlaSil
  5. Gecmis olsun cnm, Allah hepimize hayirli omurler nasip etsin insallah..

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler arkadaşlar, babam şimdi daha iyi

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)