13 Ekim 2011 Perşembe

hediye veriyorum:)

bugün benden bir süpriz bekliyorsunuz dimi , ay ben bunu her ay yapmak istiyorum hediye dağıtmak almak kadar zevkli:)
şimdiye kadar hiçbirşey kazanamadım, bu sıralar bir hediye alsam ne mutlu olurum, hadi konuşma hediye ver diyen herkesi bekliyorum.

hediyenin büyüğü küçüğü olmazmış ben öyle yapıyorum takip ettiğim blogların çekilişlerine katılıyorum şans bu bellimi olur :) bazen dilek bile tutuyorum bu hediye benim olursa ....... gibi:)
kimi zamanda evrene mesaj gönderiyorum bu benim olsun diye ki bu dileğim birkez gerçekleşti sevgili nonni nin o güzeller güzeli hediye kutusu evren mesajımı duymuş olacakki o ay bana kısmet oldu:)
blog dünyasını seviyorum, umarım içimdeki güzel düşünceleri o güzelliği ile sizlere yansıtabiliyorumdur.

ilk blogu açtığımda 1 izleyicimde çıldırmıştım vallahi ayyy birisi beni okuyor takip ediyor :)
halen en yakınlarım blogumu bilmez sizinle benim arama tanıdık girsin istemiyorum:)
kimi zaman utanıyorum kaç yaşına gelmiş uğraştığı şeye bak denilecek diye ödümmm kopuyo eeee beni en iyi anlayanlarla olayım bunu kimseye söylemeyeyim olsun bitsin dimi:)

offf tamam çenem düştü :) lütfen katılım çok olsun bu beni çok mutlu edecek , bi bakıyorum 100 kişi okumuş ama yorum 20 kişi bırakmış diyelim bu seferde beğenmediniz diye çok üzülüyorum tamam duygusalım biliyorum ama ne yapalım bennnnnnnnnnnnnnn böyleyimmmmmmm

sevgiler:)

3 yorum:

  1. Ben yeni bloggerim tek tek bakıyorum beni kım izlemeye almış diye bende beklerim
    bloguma
    pzt china glaze ile kampanyam başlıyacak
    http://kereminannisi.blogspot.com/
    ve hediyeni merak ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Ayy aynen. Ben de ilk izleyicimde çıldırmıştım. Şimdi 12 kişi oldu ve dünyanın en mutlu insanı gibi hissediyorum kendimi. Blog yazarı olmak böyle bi şey. Küçük şeylerle mutlu olabiliyor insan:) İlk yorumumu aldığımda da çıldırıyordum. "Ayy ayy yorum yazmıııııııışşşş" diye utanmasam ekranı sevecektim. İlkler güzel, çoğaldıkça ve paylaştıkça daha güzel:) Evet bu zamana dek çok çekilişe katıldım, çok da istediğim şeyler oldu ama sanırım hatlarda sorun var,mesajım tam iletilemedi :) Kısmet, belki sizinle nasip olur :) Sevgilerlee.

    YanıtlaSil
  3. =) sizi yeni bir blogger olarak çok iyi anlıyorum.
    http://madambfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)