10 Kasım 2011 Perşembe

pastel oje




aldım aldım aldım:) iki iki alıyorumki göze batmasın:) gözüm doymuyor yine alıyorum bunlar son aldıklarımdan 2 öncesi:) pastel ojeler görüntü olarak hoşuma gidiyor ne bileyim şişelerimi desem renklerimi:) somon rengi gibi gözükeni hemen sürdüm bu sene bu oceler:) moda moda:) somon gibi duruyor ama elde et rengi (ne kadar kaba bir tabir dimi:) et rengi , bulamadım başka ne renk desem, nude desem değil:) ) siz nasıl buldunuz

9 yorum:

  1. :))) güle güle kullan canım. hayret ediyorum ki bende Pastel oje hiç yok. hiç mi denk gelmemişim bugüne kadar. listeme yazıyorum :)))

    YanıtlaSil
  2. genellikle pastel ojeler öyle sepetlerde durmaz nedense flormarlar goldenlar hep sepettedir ama firma pazarlamasımıdır bilemiyorum onlar bir kenarda daha dizili durur. sepette gördüğüm yerdede diğer ojeler sepetlerde tıka basayken pastel ojeler bir sıra olur:) nedendir bilinmez:)
    yeni aldığım resimlemediğim 2 tane daha pastelim var:)

    YanıtlaSil
  3. ben henüz hiç sepetten oje almadım hepsini raftan aldım. birkaç marka birden oluyor raflarda ama hiç pastel olduğunu hatırlamıyorum. bi gün özellikle bakmam lazım :)

    yeni pastelleri de heyecanla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. bende sepetdeki ojeleri karıştırmaya bayılırım:) normal parfümerilerde hep sepette olur gratis veya watsondan alırken rafdan alıyorum. evet engeç yarın onların resminide eklerim;)

    YanıtlaSil
  5. somon rengi oje yazın en çok kullandığım renkler arasındaydı.
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. güle güle sür şekerim.. bende de var o renkler çok ciciler.. pastel(ton anlamında) renkler her zaman sevilir zaten bütün mevsimlerde..

    YanıtlaSil
  7. madamb bende çok sık sürücem bayıldım duruşuna :)
    nilgünüm şekerim senin ocelerinide görüyorum:) hele kombinlerine bayılıyorum;)

    YanıtlaSil
  8. ya bunlar bende de var ve o kadar güzeller ki...mutlaka herkeste bulunması gereken renkler.aklıma düştüler şimdi.gidip 81 i süriyim :)

    YanıtlaSil
  9. seda okadar çokki sürülmeyi bekleyen ojem sürmekden çok almayımı seviyorum tam bilmedim:)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)