29 Aralık 2011 Perşembe

haftanın , ayın ve yılın son iş günü:)

haftanın sonu , ayın sonu , yılın sonu:) son işgünü bir sene daha geçti . 2011 benim için çok parlak geçmedi . etrafımdaki herkes aynı şeyi duyuyorum. sanki bu yıl bi garipdi, güzel geçmedi ve nihayet bitti :)

bitsin gitsin herşeyi arkada bırakalım ve 2012 de çok mutlu olalım, isteklerimiz gerçekleşsin, hayırlı ve sağlıklı güzellllll bir yıl olsun her bakımdan;)

2010 sonu itibariyle değişen işim değişmeyle devam etti şu an üçüncü yerimdeyim umarım burda kalır ve emekliliğimin kalan 1 senesini burada tamamlar ve sağlıklı ve mutlu bir şekilde emekli olurum.

inanırmısınız aldığım kıyafetleri bile emekli oluncada giyebileceğim şeyler olarak seçiyorum. mesala topuklu ayakkabı almıyorum babet alıyorum:D sonuçda emekli olunca çokda topukluya ihtiyacım olmayacak. seneye bugünlerde artık gün saymaya başlıcam:) Allah herkese mutlu sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah. bu vesile ile şimdiden iyi seneler diyorum hepimize;) mutlu olun, mutlu kalın;)

2 yorum:

  1. ooo süper plan vallahiii!!!! hadi bakalım hayırlısı olsun diyorum.... emekli olmadan çalışan olarak görüşelim ama sonra emekli olduğunda off ben ne zaman istersem gezmeye hazırım sizin vaktiniz yok deyip bizi kıskandırma :)

    YanıtlaSil
  2. :) nilgünüm 25 senedir çalışıyorum okadar hava atayım. görüşelim tamam:)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)