24 Ocak 2012 Salı

seyredilesi filmler:)


eğer sizde benim gibi hayvan manyağı birisiyseniz birazda duygusal iki film tavsiye edicem size:)

biri Hatchiko - muhteşem güzel bir film üstelik gerçek bir hayat hikayesi, filmi 3 kere seyrettim birincisinden farkı ağlamaya filmin ilk sahnelerinden başlamam:(

bi diğeri daha yeni seyrettiğim Ayı - inanılmaz yani o ayı yavrusu yakınımda olsa onu öpe öpe bitirirdim okadar şekerdi. öyle güzel anlatılmış sevgi vardıki filmde hemde duygusal birşey olacak diye her saniye yüreğiniz pıt pıt ediyor. Cemal Gülaşı bilirsiniz sanırım bi ayı yavrusunu bulup büyüten sonrada elinden alınmıştı onu okadar iyi anladımki .

doğa insanı olmalıyım yaa inanın bu filmleri seyredince gidip bi barınakda çalışasım geliyor:( barınaklardan nefret ediyorum hapisaneden farksız ama güzel yönetilen yedikule hayvan barınağını düşününcede dışarda eziyet çekip aç kalacaklarına barınakda ama yemek yiyebildikleri birbirlerini yemedikleri barınaklarda tutulabilirler diyorum.

hayvansevmez içi kurumuş insanlara bu sevgimi ilgimi anlatamıyorum etrafımda benim gibi birisini bulunca sürekli kedoşumu anlatıyorum.

aman dikkat et diyorlar kedilerle kafayı yeme , işte şurda kedici bi kadın var şurda kedici bi adam diye anlatmaya başlıyorlar vallahi öyle laf ebesi biriside değilim sinir oluyorum inatlarına bir sürü kedi doldurmayı düşünüyorum evimi:) yok kedoşumdan dolayı tatile gitmiyormuşum yok o beni eve bağlıyormuş yaw ben böyle vallahi çok mutluyum :) birde kedoşum kucak kedisi olsa ahhh ahhhh belki yaşlanınca olur umut dünyası :) çookkk coool çoook mağrurdur :) istemedikçe yanınıza yaklaşmaz o istemezse okşayamazsınız bile hemen bi iz bırakır kolunuza bacağınıza :)
bakın yine özledim oğluşumu:o)

herkese Allah o güzel sevgiyi bahşetsin hayvan sevgisinden mahrum etmesin diyorum;)

2 yorum:

  1. hachiko; izlerken sureklı aglamıstım. hatta sonunda daha cok :D kardesım epey bır dalga malzemesi cıkarmıstı kendıne tabii :)

    YanıtlaSil
  2. bende surekli agliyorum cook etkileyici bir film

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)