16 Mart 2012 Cuma

bambaşka bir konu:)


temizlik sizin için nedir ???? hayatınızın önemli bir parçasımı yok yok cilt temizliğinden değil ev temizliğinden bahsediyorum:))))

banyo temizlemek benim en bayıldığım olaydır suyla foş foş temizlik yapmak keşke evide o şekilde yıkayabilseydik:)

en sevmediğim işler cam temizliği ve ütüdür . ütüden hazzeden varmı aranızda? bi makine olsa çamaşır makinesi gibi çıkartsak direk askılara taksak:) bunu yapan bir firma en azından benden hayır dua alacak:)

neyseki eşim eskiden olduğu gibi takım elbise giyipde bana ekstra ütü yapacak parçalar çıkartmıyor :))) kaldıki en nefret ettiği çabuk ütü tutan gömleklerdir onlar naylonlu der en pamuklusunu alır yada yazın keten onlarıda aç açabilirsen:)
buhar kazanlı philips ütüm neyseki açıyor:)

bir diğer temizlik mutfak temizliği her güzel şeyin bir zorluğu oluyor cam setüstü ankstre ocağım temizlerken beni bayıltıyordu. Bim de bir bez buldum aman Tanrım temizledikden sonra onunla siliyorum en ufak bir hav ve elbezi izi kalmıyor . ama oda bimde spot satılmış bir ürünmüş allahdan aldığım yedek bezi gözüm gibi bakıp üstündeki ambalajı atmamışım netde kısa bir araştırma ile ekteki resmi buldum:) bu bezi gören bilen duyan varsa nerde satılıyor bana haber etsin bir koli stoklayayım yoksa elimdeki 2 bezi ocakdan başka bir yerde kullanmayıp gözümden bile sakınıyorum:) microfiber bezimin ismi Fasterwipe .

cam ocağınızmı var temizleyemiyormusunuz tavsiye olunur

peki sizlerin olmazsa olmaz temizlik malzemeleriniz nelerdir?

nerden çıktı bu yazı demeyin bu akşam evde temizlik var :)

7 yorum:

  1. bim deki bezlerden ben de kullanıyorum. bende de bez takıntısı var, 15 güne bir o bezleri çöpe atarım, sanki mikrop ürüyor gibi tiksiniyorum bir süre sonra bezlerden..çamaşır suyunda bekletsem de içim rahat etmiyo, takıntı işte.. ayda 2-3 bez harcıyorum .o ankastre ürünleri artık saldım, umrumda değil, napayım bi çözüm bulamadım inox kısımları için..sevgiler

    YanıtlaSil
  2. bunlar microfiber detarjanla yıkayamıyorsun sadece sabunla yıkaman gerekiyor ama inan cam yüzeyi pırıl pırıl yapıyor;)
    diğerlerini bende sıkça değiştiririm.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba blogunu yeni kesfettim
    Uyenim
    Ben de beklerim bloguma
    Sevgiler
    Hediye cekilisim var:)

    YanıtlaSil
  4. blogun çok hoş canım:) bende bloguma beklerim:)

    pek temizlikle ilgim yok o görev annemin sanırım ama kendi odamı toplarım onu yaparım yanii:P en çok yeri silmeyi seviyorum en nefret ettiğim toz almak:/

    YanıtlaSil
  5. temizlik bazen zevkli oluyor ama zorunlu olunca daha bi yoruluyorum:) cmos cum hemen geliyorum bloguna;)

    YanıtlaSil
  6. ayol dur yine gelicem bu konuya da şunu sana yazayım unutmadan cevaben kuzum kız anımsa bizim yönetim tavfası da ne gülerdi bu halde teftiş olur mu demişti Nuri Bey .) Ama adam nasıl alıştı zamanla, masamda hamsi, su kaplumbağası, lepistes vardı ya kızım hey gidi günler hey .)

    YanıtlaSil
  7. senin gibi bi hatun 5 sene çalıştı dimi valla maşallah diyeyim edikom :)

    YanıtlaSil

yorumun benim icin cok onemli;)